Reklama

Reklama

Malý Herkules

  • Česko Herkules 3D (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Malý Herkules, který je polobohem, žije se svým otcem, Diem, nejvyšším z Bohů, a vychovává ho Sokrates. Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (266)

anli 

všechny recenze uživatele

V cem vsem se to Hulk Hogan neobjevi!Komedie o bozich pro deti,detsky napsana a detsky servirovana,ptotoze to vypada,jako kdyz scenar psal nekdo okolo 8 let a nekdo okolo 12 let mu to reziroval.Nutno spravedlive rict,ze par dobrych momentu se tu najde-za to jedna cista hvezda-a i se clovek zasmeje,ale to je vicemene tvurci nahoda.Jinak skutecne tenhle filmek nic nenabizi a hned na nej zapomenete.Bozskych 10%. ()

Mafian odpad!

všechny recenze uživatele

To se fakt nikomu nezdá divný, že dítě běhá nadzvukovou rychlostí? Tenhle film je sbírkou různých klišé, která vedou až k tomu, že se malý superhrdina musí rozhodnout mezi životem v nebi a životem na zemi. To vyřvávání, že si vybral, nebo co křičel, mě skoro nutilo vypnout televizi. Herci přehrávají, jako by jim někdo hrozil smrtí, snaží se dělat film vážným. Kdyby se brali trochu s nadhledem, dopadlo by to líp. Aspoň z toho Hogana mi nekrvácely oči... ()

Reklama

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Tak můžu si za to sám. Chtěl jsem vidět aktuálně nejhorší film na tomto fóru. A nezklamal mě! Je to opravdu jeden z nejhorších filmů, který jsem viděl. Má to jedno plus. Ujistil jsem se, že nejsem masochista. Masochistovi totiž dělá dobře to sebetrýznění. Mě u tohoto filmu bylo místy spíše hodně nevolno!!! ()

Respex odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou legendární filmy, jsou skvělé filmy, dobré, průměrné, slabší, špatné, Bčkové, Cčkové, Pokemoni, Kameňák, ale co je poslední? Jaký film je opravdu nejhorší? Je to, ale ještě vůbec film? Ne. Rodinné video z roku 1992 má více filmových kvalit. Odpad je málo. Tento film se řadí do kategorie nejhorší ,,věc,, v historii kin (jak to mohlo jít v ČR do kin?). Mám ale zlé tušení, že film získá punc legendárnosti.... jak to? Protože i já jsem ho viděl na soukromé projekci pro 7 lidí. ()

Ilicka odpad!

všechny recenze uživatele

Napůl jsem poslechla Františka Fuku. Prozkoumala jsem 3D efekt ve 2D. Prožila jsem úchvatné epické dobrodružství. A stále jsem si říkala, jak by bylo krásné natočit si 3D domácí video, neboť kamera a herecké výkony byly na hranici home production. Speciální dík za Heru, díky ní se mi i Hulk Hogan zdál snesitelný. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • V závěrečných titulcích je u jména postavy Hulka Hogana "Zues" namísto "Zeus". (ČSFD)
  • Predstaviteľ Herkula, ukrajinský herec Richard Sandrák, trénoval pod dohľadom svojho otca Pavla. Získaval neskutočnú postavu a v šiestich rokoch zdvíhal na bench presse 80 kilogramov. Ešte než mu bolo osem, mal brušné svaly a bicepsy, aké nemajú mnohí dospelí športovci. S tým prišla aj sláva s jeho menom a prezývka Malý Herkules. Ale tiež kritika, že v tak útlom veku je tréningová záťaž, ktorú na neho otec kládol, nevhodná. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama