Reklama

Reklama

Malý Herkules

  • Česko Herkules 3D (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Malý Herkules, který je polobohem, žije se svým otcem, Diem, nejvyšším z Bohů, a vychovává ho Sokrates. Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (266)

zzzzzjjjjj 

všechny recenze uživatele

Tohle má být nejhorší film na světě. No to mě pos*r. Když jsem viděl hodnocení, tak jsem čekal, že to do 10 minut vypnu. Film nebyl vůbec žádný zázrak, o tom žádná, ale 35% dávám. Chci jen říct, že jsem viděl i větší kinematografické ztroskotání. Komedie to úplně nebyla, spíše rodinný sportovní film. Ale opravdu maximálně na jedno shlédnutí... ()

Mafian odpad!

všechny recenze uživatele

To se fakt nikomu nezdá divný, že dítě běhá nadzvukovou rychlostí? Tenhle film je sbírkou různých klišé, která vedou až k tomu, že se malý superhrdina musí rozhodnout mezi životem v nebi a životem na zemi. To vyřvávání, že si vybral, nebo co křičel, mě skoro nutilo vypnout televizi. Herci přehrávají, jako by jim někdo hrozil smrtí, snaží se dělat film vážným. Kdyby se brali trochu s nadhledem, dopadlo by to líp. Aspoň z toho Hogana mi nekrvácely oči... ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Zvědavost mi nedala - trailer byl příšerný naprosto nepředstavitelným způsobem. Nyní můžu s čistým svědomím říci, že pokud by někdo ve svých dětech chtěl úmyslně vyvolat trvalou demenci, Herkules 3D nemusí být úplně marným nástrojem. Vrhací disk explodující na kousky po nárazu do DRÁTĚNÉHO plotu je tady tím nejméně nápadným prvkem. Vždyť ty kousky jsou přeci tři dé!!! Nutno podotknout, že zelenočervený 3D efekt tu hraje roli jen v několika (podobně dementních) scénách. Rozmluva Herkulese se Zeusem skrze záchodovou mísu je nezapomenutelná, stejně jako závěrečný běžecký závod. Triky, připomínající PC hry ze začátku milénia, dosahují největší dráždivosti při souboji Marduka se Zeusem. Ještě musím zmínit kameramana, jehož jediným předchozím počinem bylo pravděpodobně home video z dovolené, takže obraz filmu připomíná nejvíce druhořadé péčko. Ostatně při pohledu na herce permanentně čekáte, kdy si to konečně někdo s někým rozdá. Šokující porce kreténismu. ()

StanislachKo odpad!

všechny recenze uživatele

Hrdo som capol odpad!. Ten však má v sebe niesť pozitívnu konotáciu... Niečo ako podsta filmu, v ktorom je všetko (ale do bodky VŠETKO!) robené úplne nesprávne. A to svojím zvráteným spôsobom čaruje úsmev na perách. Svojím spôsobom tomu filmu fandím a moje hodnotenie má prispieť k upevneniu prvenstva najväčšej sračky v dejinách. :) ()

TerezaVanCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám ve zvyku hodnotit filmy, které jsem neviděla já osobně, ale u tohodle si dovolím udělat vyjímku. Dneska přišel můj 9ti letý brácha domů a na otázku jaký byl film (byli na něm se školou!!!), odpověděl,že to byla největší blbost na světě. Což asi vypovídá o kvalitě filmu, když i devítileté dítě pozná jaká to byla zhovadilost. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľ Herkula, ukrajinský herec Richard Sandrák, trénoval pod dohľadom svojho otca Pavla. Získaval neskutočnú postavu a v šiestich rokoch zdvíhal na bench presse 80 kilogramov. Ešte než mu bolo osem, mal brušné svaly a bicepsy, aké nemajú mnohí dospelí športovci. S tým prišla aj sláva s jeho menom a prezývka Malý Herkules. Ale tiež kritika, že v tak útlom veku je tréningová záťaž, ktorú na neho otec kládol, nevhodná. (Raccoon.city)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • V závěrečných titulcích je u jména postavy Hulka Hogana "Zues" namísto "Zeus". (ČSFD)

Reklama

Reklama