Reklama

Reklama

Cyborg Cheerleader: Fuckdown in Hockey Mask Camp

(amatérský film)
Krátkometrážní / Akční / Horor / Komedie
Česko, 2007, 8 min

Obsahy(1)

Hluboko v lesích musí profesionální zabiják spolu se dvěma roztleskávačkami odrazit invazi vražedných nafukovacích pannen a zjistit, co se to kurva děje. Dřív než vystřílejí všechny náboje. (oficiální text distributora)

Recenze (47)

merigieren 

všechny recenze uživatele

Zkomprimovat 7,5 minuty na 156 mega aby obraz vypadal v některých místech nekoukatelně, tomu já říkám umění. (s proužky přez obraz jsem se smířil). Díky délce stahování, bylo hodně času na opakované hledání kravin. První záběr se šroubovákem je dost dobrej, jen tam chybí trocha krve na špičce. Jaký smysl vůbec ta scénka měla ? Dvě pohledné dívky z toho jedna ukazující své vnady by mohly odpoutat mou pozornost natolik, že bych přehlídl trapas s autem. Ono totiž nikdy neprojede před ně, tudíž nemá smysl ukazovat v dalším záběru jak couve. Na poprvé se mi nepovedlo děšifrovat cílový tábor, při mluvení dost mumlají. Pak přišly záběry na kemp, mé zděšení, zda nemám zastaralé kodeky, a rozklepaná kamera rotující kolem (otočná židle od kompu s webkamerou v notebooku by dosáhla lepšího výsledku.), Holky vypadají stále skvěle :-). Musím pochválit zkrácený běh pod most. Pak dojde na nafukovací panny, dětský samopal. ten kyber obleček je docela úlet, ale co tam dělala ta vrtačka a následně šroubovák, nástavec na šroubování by udělal mnohem více muziky. Snaha o trapný vtip nedopadla na úrodnou půdu. Vykuřto sice lehce oživí, ale kde se sakra vzal ten šroubovák v prostřed lesa. A ten závěrečný proslov (to bylo děsivý, vlastně většina promluv byla docela toporná), kdyby zvedla tričko možná by se našla druhá hvězda. Kdyby ten film trval 2h, tak bych mohl místo komentáře napsat knihu :-) ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Síce to nie je tak kvalitné ako Telo, ale stále ide o skvelý amatérsky kratas. Dej je jednoduchý a zábavný, dokonca by som povedal dosť odvážny... pretože cherleeaders movie boli in tak v 80-tich rokoch a choze dokázal ako tak vytiahnut a oprášiť tento subžáner. Herecké (ne)výkoni vôbec nebijú do očí a celkvo ked si zoberiem, že to bolo natočené v ČR je to skvelé. Dve sexy rozstlievačky, jedna nafukovacia anča a boj môže začať. Pekná pocta cheerleaders filmom a samozrjeme Piatku 13-teho. Ked som to pustil kamošom, tak každý jeden povedal "Len 8 minút? Ja chcem viac" a to už o niečom svedčí. Dávam 60% pretože Telo malo niečo do seba. PS: Ale kožičky mega potešili :) ()

Reklama

slatkac 

všechny recenze uživatele

Tahle béčková podívaná kterou mi poradil Segrestor (díky ti brácho) dopadla přesně podle mého očekávání. Na to jak to bylo krátké tak to bylo dost zábavné. Nafukovací panna jako zabiják??? Proč ne. Další plus si určitě zaslouží pěkný holky a hudba kterou bych nominoval minimálně na objev roku. Nezapomeňte,že až příště budete nafukovat pannu, ujistěte se že jen p*chací. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od Těla tento film našeho hodně známého přítele Krále "chozeho"béček sází na zábavu,ale vadily mi ty anglické titulky. Dlouho jsem se tak nepobavil a Tábor hokejové masky,tady ať mi nikdo nevykládá,že tohle není český Crystal Lake,zvláště,když tam ještě najdete mačetu. Hudba se rozhodně povedla,všechna čest. Ale vraždící nafukovací panny? Tady,už příběh ukazuje svoji debilitu,jenž ho činní tak krásným. Za co musím ubrat plánovanou pátou hvězdičku je tak blbě ustřihnutý konec,ale kočka jenž byla kybernetizoval byla super. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Kdo se nenaučí konverzačku, ten nikdy filmařem nebude...A atributy, které jsou zde používané jako fór, to už je dávno obnošená vesta...Na začátku je klasika a pak až experiment, ale u amatérů je to vždy přesně obráceně. Jak chaoticky žijí, tak chaoticky i tvoří a často nedají dohromady ani jedinou stránku povídky a myslí si, že kamera jejich neum zakryje. Inu hodně je těch, co si hraje kamerou, ale minimum neopakuje co už dělal jiný, jen o sobě často ti podobní neví. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Postava profesionálního zabijáka Mr. Screwdrivera byla stejně jako celá úvodní scéna převzata z nerealizovaného scénáře filmu Bikini Force: Cannibal Orgasmo. (choze)
  • Režisérské cameo - vědec, který udělá z roztleskávačky cyborga. (choze)
  • Kostým cyborga byl pozůstatek po nerealizovaném filmu Barbarská gladiátorka. (choze)

Reklama

Reklama