Reklama

Reklama

VOD (1)

Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew), House of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly, House of Samurai, v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: NATALIE, tajemnou streetovou tanečnici a MOOSA, komediálního tanečníka z druhého dílu filmu, který je nyní v prvním ročníku na New York University. Natalie má tajemství, o kterém Luke neví, a které může zničit jejich začínající romanci a vše, co Piráti vybudovali. Piráti dají dohromady úžasnou taneční sestavu, kterou jim ale Samurajové ukradou. Jak se čas krátí, Moose se obrátí na svou starou skupinu MSA o pomoc. Budou Piráti a MSA schopni dát dohromady nové taneční číslo na poslední chvíli? A bude to dost dobré, aby porazili nejlepší streetové tanečníky světa? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Já vím, že příběh už je děsně ohranej a nemůžeme čekat žádné překvapení, ale stejně je tohle pro mě nejlepší díl ze série. Možná už je to tím, že mám pro tanec strašnou slabost a když na ty choreografie koukám, mám husí kůži a chci vyskočit a tancovat s nimi! Občas se to stane a myslím, že dost zaostávám :D Každopádně v tomhle díle není jediný nedokonalý tanec a obzvlášť musím vyzdvihnout tancování ve vodě, které mi neustále vyráží dech. Skvělou třešničkou na dortu je Adam G. Sevani, který je nejen mistr svého oboru, ale také mimořádně roztomilý. Původně jsem tomuto filmu dala 4*, ale po dnešním vidění jsem usoudila, že tenhle film mi nikdy nepřestane bavit a vždycky se ráda na něj kouknu a trošku zavlnim do hudby + nejlepší finální tanec všech dob. Prostě pecka. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Příběh není žádné terno, já se každopádně bavila pekelně, na čemž ani tak nemá podíl film samotný, jako jeho 3D:***** které je jedno z nejlepších, jaké jsem u 3D filmu viděla. Step up 3 totiž předvádí snad všechny vychytávky známé z demíček tv výrobců, takže vám po místnosti létají bubliny, balonky, tekutiny, třpitky, z obrazovky vyskakují ruce, nohy, nebo i celé postavy, prostě masakr, u kterýho jsem slintala, jak bezzubej dědula nad šestnáctkou v minisukni. První kousek ze série, který chci vidět znovu. Film 50%, 3D 100% ()

Reklama

Seti 

všechny recenze uživatele

Sérii Step Up definují dvě základní charakteristiky - solidní taneční kreace a zbytek marnost nad marnost. Třetí díl ve druhém bodě nijak nevybočuje, ovšem tentokrát na mě příliš nezapůsobily ani ty tancovačky, o pokusech o parkour ani nemluvě (druhý díl na tom byl podle mě s choreografií lépe). Musím bohužel konstatovat, že jsme si kvalitativně docela pohoršili. ()

Všelicos 

všechny recenze uživatele

Naprosto předvídatelné. Kdyby tam nebyl roztomilý Moose, skvělá choreografie a hudba, tak bych se tomuhle snímku asi vysmála (protože byl vlastně úplně stejný jako ty předchozí). Díky vytyčenému se to ale dalo přežít, dokonce jsem se i pěkně pobavila předpovídáním toho, co všechno se stane. Závist všem, co se umí takhle hýbat! :) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Třetí Step Up v pořadí si mě konečně opravdu získal. Předchozí dva díly sice nebyly špatné, ale přišly mi z nějakého důvodu spíše průměrné, co se týká hudby a tance. Tady se konečně našlo aspoň něco, co mě vysloveně nadchlo, ať už to byl výběr hudby nebo některá taneční čísla (Battle of Gwai jsem si musela pouštět několikrát :)). Děj samozřejmě netřeba zmiňovat, je to pořád to samé, ale tady jde koneckonců o něco jiného, že? A když už bych se chtěla zaobírat něčím jiným, než jaký dojem dělal tanec a hudba, tak bych ráda zmínila aspoň to, že mi zde udělal radost Moose jako jedna z hlavních postav. Ve dvojce jsem si ho docela oblíbila. Jen mě trochu štvalo, že s ním Luke v první polovině filmu tak zametal a on si to ještě nechal líbit, přestože mu na jeho holce/škole záleželo. Ale to už se opět dostávám k dějové linii - ta je zkrátka u takových filmů vždycky podřízená tanečním scénám. Nestěžuju si však ani v nejmenším. Dosyta jsem si to užila. :) ~(4,0)~ ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Během prvního víkendu film vydělal 15,8 milionu amerických dolarů, což byl nejmenší výdělek filmu z trilogie. Ale celosvětově vydělal více než 159 milonů, což jej v trilogii naopak nejvíce. (Cheeker)
  • Natáčelo se v Los Angeles a New Yorku. (Cheeker)
  • Jedná se o první film série, který nezmiňuje Maryland School of Arts ani město Baltimore. (Cheeker)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama