Reklama

Reklama

VOD (1)

Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew), House of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly, House of Samurai, v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: NATALIE, tajemnou streetovou tanečnici a MOOSA, komediálního tanečníka z druhého dílu filmu, který je nyní v prvním ročníku na New York University. Natalie má tajemství, o kterém Luke neví, a které může zničit jejich začínající romanci a vše, co Piráti vybudovali. Piráti dají dohromady úžasnou taneční sestavu, kterou jim ale Samurajové ukradou. Jak se čas krátí, Moose se obrátí na svou starou skupinu MSA o pomoc. Budou Piráti a MSA schopni dát dohromady nové taneční číslo na poslední chvíli? A bude to dost dobré, aby porazili nejlepší streetové tanečníky světa? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

klerik 

všechny recenze uživatele

Na mňa to trochu kolísalo v tempe. Tým myslím aj finálne súboje, kde som mal pocit, že to najlepšie nebolo na konci ... Nevidel som v 3D, takže to môže byť aj tým. Scenár je klasické klišé, ale samotný záver sériu ako keby uzatváral, čo mi prišlo sympatické, aj keď je jasné, že prídu ďalšie filmy... ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

No, co vlastně. Je to další taneční průměrný film, který nám vlastně moc neřekl. A proč to pojmenovali jako Let's Dance 3, když tu žádná spojitost s předchozími díly není? A proč se zdržovali točením 3D? Já jsem sice film s brýlemi neviděla (tím nemyslím s dioptrickými), takže to zřejmě nemohu ocenit. Ale co jste tam vy, kteří si ,,užívali 3D formát, viděli zajímavého? Nic, že?! Chachá, já to říkala!! Ale když už nic jiného pochválím alespoň nějaké scény. Tak například začátek a konec, neboli malý film Luka. Nebo jak hlavní hrdinové stojí na stříšce před/pod mostem a pouštějí bublinky/kousky pití do vzduchu. Velice romantické! Ale teď přejděme k taneční stránce. Opravdu nemám ráda tento moderní tanec, street dance, říkejte si tomu jak chcete, takže při tanečních místech jsem se kapku nudila. Ovšem kromě toho, jak Luke cvičí s Natalie. Tam jsou totiž prvky baletu a ten je přeci jen zajímavější než hop skok krok. Takže, radši si pustím jedničku, než se dívat na namachrovaný debílky promenádující se po džemůůů! (Vórld džém!) ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Tak stala sa mi taka divna vec, aka sa mi casto v Nemecku nestava. Idem do kina na Let´s Dance 3D a hovorim slecne pokladnicke: ,,prosim si jeden listok na Let´s Dance Drei". Ona sa po mne diva, ci som nepadol z mesiaca a pyta sa ma este raz na nazov filmu, samozrejme, ze som zopakoval este hlasnejsie Let´s Dance Drei. A kedze sa stale divala divne, zacalo mi nieco zapalovat, ze s tym nazvom nieco nesedi. No jasneee. Nasi Cesko Slovenski distrubutori sa rozhodli ponechat premeneny anglicky nazov zo Step Up na iny anglicky nazov Let´s Dance a mne to doslo az po chvili, ze v Nemecku film zostal pod originalnym nazvom Step Up, tak som jej to vysvetlil, preco som to nazval Let´s Dance, ale bola to trosku trapna situacia, kedze za mnou stali ludia na kupu listkov a pocuvali ma, ale teraz konecne nieco k filmu. Preco az 4 *? Vlastne sam nechapem, preco som dal jednotke 3*, ale mozno som bol ovplyvneny negativnymi hodnoteniami na CSFD a tomu som sa v tomto pripade chcel vyhnut. Mne je jasne, ze scenar je o nicom, ale tento film nie je o scenari, ale predovsetkym o roznych tanecnych choreografiach, tzv krkolomnych tancoch, ktore keby som sa pokusil napodobnit, tak by som skoncil asi niekde v nemocnici a preto sa mi tieto tanecne kreacie celkom pacili. Nie som fanusik hip hopovej hudby, ale v tomto filme mi ani nevadila a najviac sa mi pacil tanec vo vode, dalej napodobenina Freda Astaira na ulici alebo aj zaverecny finalny tanec so svetelnou show vsetko zabalene v 3D a THX zvukom, takze bol som spokojny. Samozrejme uplne chapem aj nizke hodnotenia, toto nie je film pre kazdeho a uz vobec nie pre niekoho, kto neznasa hip hop, tanec je mu totalne ukradnuty a naopak na scenari mu velmi zalezi... 14.09.2010 ________ Rick Malambri - (Luke) +++ Adam G. Sevani - (Moose) +++ Sharni Vinson - (Natalie) +++ Alyson Stoner - (Camille) +++ Keith Stallworth - (Jacob) +++ Kendra Andrews - (Anala) +++ Stephen Boss - (Jason) +++ Produkcia: Adam Shankman +++ Hudba: Bear McCreary +++ Nemecka Cinema - 50% ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Třetí Step Up v pořadí si mě konečně opravdu získal. Předchozí dva díly sice nebyly špatné, ale přišly mi z nějakého důvodu spíše průměrné, co se týká hudby a tance. Tady se konečně našlo aspoň něco, co mě vysloveně nadchlo, ať už to byl výběr hudby nebo některá taneční čísla (Battle of Gwai jsem si musela pouštět několikrát :)). Děj samozřejmě netřeba zmiňovat, je to pořád to samé, ale tady jde koneckonců o něco jiného, že? A když už bych se chtěla zaobírat něčím jiným, než jaký dojem dělal tanec a hudba, tak bych ráda zmínila aspoň to, že mi zde udělal radost Moose jako jedna z hlavních postav. Ve dvojce jsem si ho docela oblíbila. Jen mě trochu štvalo, že s ním Luke v první polovině filmu tak zametal a on si to ještě nechal líbit, přestože mu na jeho holce/škole záleželo. Ale to už se opět dostávám k dějové linii - ta je zkrátka u takových filmů vždycky podřízená tanečním scénám. Nestěžuju si však ani v nejmenším. Dosyta jsem si to užila. :) ~(4,0)~ ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

příběh je průhledný až běda,všemožných klišé je tu až po okraj a za některé dialogy by autor zasloužil na holou.Na druhou stranu má ale Step Up 3 velmi dobře zvolené obsazení a hlavně maximálně vypilovanou choreografii tanečních čísel a o tu jde,alespoň mě,především.Právě kvůli tomu mám podobné filmy rád a s čistým svědomím jim nějakou tu hvězdu přiám... ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Během prvního víkendu film vydělal 15,8 milionu amerických dolarů, což byl nejmenší výdělek filmu z trilogie. Ale celosvětově vydělal více než 159 milonů, což jej v trilogii naopak nejvíce. (Cheeker)
  • Po tom, čo sa Muse dozvie, že mu schválili kombinované štúdium, má pri rozhovore s Kamilou na chrbte vak pri zábere zozadu, ale pri pohľade z predu nie. (tarponko)
  • Ve finále, když Julian dává kolem krků tanečníků řetězy, má na sobě střídavě bundu a tílko. (Aknah)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama