Reklama

Reklama

Pýcha národa

  • USA Nation's Pride
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Válečný
USA, 2009, 6 min

Obsahy(1)

Fiktivní trailer k neexistujícímu filmu, uvedenému v Tarantinově Hanebných panchartech. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

kukentipla 

všechny recenze uživatele

O čem to je? Frederick Zoller se stal chloubou německého národa, výstavní skříní armády třetí říše. 4 dny dokázal sám vzdorovat americké přesile......Co já NATO? Eli Rothovi jdou trailery. Thanksgiving byl to nejlepší z Grindhausu a Nation's Pride pokračuje v nastolém standartu. Daniel Brühl jako německé válečné eso a hrdina s puškou v ruce nemá chybu. Palí jednu krutou hlášku za druhou, ani jedna nemine cíl. Jenom by mě zajímalo, kdo tento film produkovala a za koho se ve skutečnosti Tarantino považuje:-) ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Tak originální bonbónek sem fakt nečekal! Na ploše šesti minut nedokáže nudit a Eli nám servíruje jeden kill lepší než druhej a občas proloží výbornym vtípkem. To vše s naprosto vážnou tváří Daniela Brühla, zmítanou všemožnýma emocema. Navíc má Zoller snad ještě větší body count za minutu než John Rambo v do Pekla a zpět. Maximální zábava... A "Making of" taky stojí za vidění. Nejlepší bonus z panchartího dývka. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Eli Roth po sérii úspešných béčkarských krvákov (CABIN FEVER, HOSTEL) v roku 2007 (HOSTELOM 2) dočasne skončil nakrúcanie vlastných celovečerných hororov a išiel do učenia k Tarantinovi. Hral mu v AUTE ZABIJAK, pre GRINDHOUSE nakrútil trailer na neexistujúci slasher THANKSGIVING a hral „hráča baseballu“ v NEHANEBNÝCH BASTARDOCH. V nich je mladý Nemec (Daniel Brühl) pýchou národa po tom, čo sám z veže vystrieľa stovky vojakov a Goebbles o tom nakrúti film. Práve ten sa rozhodnú v závere vojny využiť nepriateľské vojská, keď sa jeho premiéru v kine rozhodnú obohatiť o bombový atentát na Hitlera. Eli Roth tento fiktívny film skutočne nakrútil a to ako 7-minútový čiernobiely kraťas. Ťažko hodnotiť dialógy, príbeh či postavy, nič z toho tu v podstate nie je – ako ukážky v NEHANEBNÝCH BASTARDOCH mi to sedelo viac, v „celej“ 7-minútovej verzii mi to pripomenulo „najkrvavejšiu scénu v kinematografie“ z HORÚCICH STRIEL 2. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo pokud jde o recesi, tak v tom jsou pánové Quentin Tarantino a Eli Roth „mistři“. Především však druhý jmenovaný by se měl více soustředit na natočení kvalitních filmů (celovečerních), protože právě s jeho kousky mám občas dost velký problém, je vůbec shlédnout až do konce. Tenhle ujetý kousek si však nezaslouží býti zbytečně moc kritizován, protože jako „propaganda a vtip“ posloužil docela dobře. Divák se nad jeho naivitou zasměje, nábojů tu bylo vystříleno opravdu požehnaně a bylo vidět, že hlavní hrdina si to dosyta užíval – „fofrem bych ho obsadil do dalších nepostradatelných“… ()

MickeyH. 

všechny recenze uživatele

Jak je vidět, mnoho uživatelů čsfd netuší proč tento film vznikl. Asi si neumí přečíst ani ten text v sekci "obsah". To je škoda, protože snad jen kvůli tomu to má tak špatné hodnocení. Pokud se má tento film posuzovat zvlášť, tak opravdu není moc ohromující, ale podíváme-li se na to ze širšího pohledu, pak film splnil účel a pro mě je to skvělá práce, kterou Eli R. s bráchou zmákli a tím se tak mohli podílet na Panchartech, což je daleko větší dílo. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama