Reklama

Reklama

Pýcha národa

  • USA Nation's Pride
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Válečný
USA, 2009, 6 min

Obsahy(1)

Fiktivní trailer k neexistujícímu filmu, uvedenému v Tarantinově Hanebných panchartech. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

kukentipla 

všechny recenze uživatele

O čem to je? Frederick Zoller se stal chloubou německého národa, výstavní skříní armády třetí říše. 4 dny dokázal sám vzdorovat americké přesile......Co já NATO? Eli Rothovi jdou trailery. Thanksgiving byl to nejlepší z Grindhausu a Nation's Pride pokračuje v nastolém standartu. Daniel Brühl jako německé válečné eso a hrdina s puškou v ruce nemá chybu. Palí jednu krutou hlášku za druhou, ani jedna nemine cíl. Jenom by mě zajímalo, kdo tento film produkovala a za koho se ve skutečnosti Tarantino považuje:-) ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Tak originální bonbónek sem fakt nečekal! Na ploše šesti minut nedokáže nudit a Eli nám servíruje jeden kill lepší než druhej a občas proloží výbornym vtípkem. To vše s naprosto vážnou tváří Daniela Brühla, zmítanou všemožnýma emocema. Navíc má Zoller snad ještě větší body count za minutu než John Rambo v do Pekla a zpět. Maximální zábava... A "Making of" taky stojí za vidění. Nejlepší bonus z panchartího dývka. ()

Reklama

Trinculo 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejde jinak než dát maximum. Tenhle filmeček se očividně vysmívá opusům jako je Vojín Rayan a Band of Brothers a podobně. Ne, že by na těch příbezích bylo něco špatného, ale prostě ty kýble prvoplánového patosu a hry na city, jsou občas k nevydržení a stejně tak poslouchat ty lidi, co u toho prožívaj zaručeně pravé emoce nad zaručeně skvělými hrdiny. Skvělý hrdinové jsou jen v propagandistických filmech, tak to tu máte z té druhé stránky ... haj hou ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Ministerium für Volksaufklärung Und Propaganda..... Vážené dámy, vážení pánové, VŽDYŤ JE TO PRDEL !!!! Je obdivuhodné, jak Tarantino (E.Roth) dokáže maličkostmi vytvořit mystický svět čehokoliv. Třeba fašismu. Nehodnoťme kvalitu něčeho, co vzniklo pro pobavení. Nebo jednou budeme nuceni hodnotit věci, ze kterých nám bude na blití…. (možná, že už je pozdě…) ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavá ukázka fiktivního filmu nacistické filmové produkce o oslavě chrabrosti německého vojáka, který sám odolává přesile. A řady zpupných nepřátel řídnou, mrtvoly se kupí, vysřelené nábojnice se hromadí a chrabrý Němec odolává. I když za velkého přispění velké kulturněhistorické uvědomělosti Spojenců, kteří za žádnou cenu nechtěli zničit starobylou historickou stavební památku, sloužící k jejich likvidaci. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama