Reklama

Reklama

Level

  • USA Level, The (více)

Obsahy(1)

Rocky a Eddie jsou bodyguardi, kteří však nedokázali ochránit svého šéfa, hlavu podsvětí. Udělají ale cokoliv, aby dopadli jeho vrahy a pomstili se… Rychlá akce plná krve, násilí a černého humoru se rozjíždí na plné obrátky! (oficiální text distributora)

Recenze (32)

destroy83 

všechny recenze uživatele

Našláplé gansterské béčko podlité pořádnou porcí krve, mučení střídá mučení, vražda střídá vraždu. Gansteři Rocky, bývalý voják, sadista a Eddie, uhlazený ganster v obleku od Armaniho se pokoušejí najít svého šéfa, krále drogového kartelu Ala. Zanedlouho ovšem zjišťují, že to šéf podezřele odnesl v drogové laborce ze školního autobusu na okraji města. Pátrání po vinících je dovádí nejen ke konkurenčnímu gangu, ale i k šéfově synovi a jeho holce. Vše se jeví pořádně zamotaně a nakonec je vše jinak, než se se z počátku zdálo. Stejně zamotaně je snímek předkládán divákovi, převážně formou někdy méně, někdy více pravdivých doznání mučených podezřelých. Celý koncept ovšem dokonale šlape a s přesvědčivými hereckými výkony drží diváka v pozornosti až do samého, dějovými zvraty vygradovaného finále s ušmiklým jazykem. U mě za poctivé čtyři hvězdy. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Pokus o drsnou gangsterku vyšel tak napůl. Z jedné části mě film bavil, i přes levnou kameru či herce, které jsem ani neznal. Potěšilo mě, že film má i pár dost solidních zvratů. Ale co mě nepotěšilo, byl například scénář (teď nemluvím o větách, ale spíše situacích typu "necháme podezřelého stát, nemusí jít s námi dovnitř, určitě se neopováží utéct, ne?" a to mi dost vadilo. Navíc i přes poměrně krátkou stopáž se sem tam stihnete i nudit. Takže film mě sice překvapil a solidních 60 % mu dám s čistým svědomím, ale pochybuju, že tohle budu potřebovat vidět znova. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Průměrná gangsterka, která má hodně zamotaný děj, hodně mrtvol, slušné herecké výkony... a to je všechno. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Čakal som síce vyšší filmový level, ale pri video filme je človek tak akosi tolerantnejší. Hlavne keď pán režisér na umelej krvi a výbušninách nešetril a polovica záberov vyzerá ako reklama na nejaký mäsokombinát. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hlášky a akce fakt suprový ale jedno mě sralo a to dost.. ten příběh si měli líp uhlídat a trochu to promyslet. ,,škoda že nejsi děvka! mohl bys tu hlaven vykouřit!" ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní rychlopalební náser.Tvrdá realita moderního podsvětí přesně tak jak si jí představuju.Žádné slitování..Suchým humorem doprovázená brutální řežba od začátku až do konce,která vás zaručeně pobaví. ()

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

....príbeh,spracovanie,predstavitelia - nič.... celé to len slúžilo na zobrazenie násilia.....poznamka pre seba:viac nepozerať. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Pěkná sráčovina.Asi před půl rokem sem viděl Ránu za ranou,což bylo sledovatelný,ale tohle.Půl hoďky,a dost.Hrozný,necharistmatický herci,strašnej děj,prostě debilita.A 48%.Si děláte prdel,ne,ty vole.0%. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Ledva priemerný americký pologangsterský film. Nie je to zlý film, rozohratý je veľmi slušne, no škoda priemerného lacnejšieho spracovania. Dej je správne zamotaný, rozuzlenie zaujímavé a navyše som sa ani moc nenudil. Ale aj tak výsledok sa blíži k čistému béčku, čo je škoda, pretože som tu videl veľký potenciál. 45% ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

No ty voe, nevim, kde jsem k tomuhle kousku přišel, ale docela jsem litoval, na co to vlastně čumim. A místo nějakyho rozuzlení dostanu uplně nesmyslnou dementní frašku. Teda ze začátku to vypadá docela slibně, ale škodí tomu silně amatérskej háv a přílišná snaha hláškovat (která se vymstí tak, že to pak zní nepřirozeně). Taky krevní sraženiny jsou asi to jediné, co z všech těch masakrů uvidíme... a že jich tam je dost. Holt někdo zas nepřemejšlel a upřednostnil kvantitu nad kvalitou. Ale ten děj, ten děj, to je zlo. Obzvlášť až když je po filmu a vy si na to vzpomenete. Nezbývá, než si pak říct: no to byla ale kokotina!!! Že je to blbost, si asi všimli i v USA, když tomu dali 3 různy názvy... ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné béčko. Film nám chce ukázat, jak se dá s pravdou manipulovat. A to na velmi jednoduché látce. Černý herec mi hlavně kvůli dabingu připomínal Denzela Washingtona a myslím, že se tak i snažil hrát. Co se týče mladéhu Juniora, tak toho bych asi zabil taky. Takže film, který si na nic nehraje a z kterého dostanete víc než čekáte. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tenhle parádní film by si zasloužil ještě přívlastek komedie. Vážně jsem se u toho dokonale pobavil. Užil jsem si skvělou směsici zápletek, někdy sice až moc překombinovaných, ale na druhou stranu promyšlených do posledního detailu. Trocha erotiky v zábavných scénách neuškodí. Ale jediné, kvůli čemu musím srazit jednu hvězdu a celkové hodnocení je přehnané použití vulgarit. Já vím, že je to v dnešní době "in" a "kůl", protože se tak dnešní mládež a "teens" baví. A že kdo chce být v partě machr, musí prostě kurva mluvit doprdele sprostě, že jo vole.... Ale mě už to ve filmech pomalu začíná srát. Pokud je to v rozumné míře, nic proti ničemu. Ale tohle už je fakt přehnaný. Jinak bych se odvážil dát Levelu i plný počet (ikdyž už tak jdu proti zdejšímu hodnocení). Dokonce i přes to, že se někdy postavy ve filmu chovají hrozně nelogicky, ale v rámci mého zmíněného podtitulu "komedie" jsem to tak i přijal. Eddie: "Ty vole, už ho z tý vody vytáhnem, už se nehýbe." Rocky: "Ještě počkej, on to beztak jenom hraje." ... "Ne fakt vytáhneme ho, určitě je mrtvej." ... "No dobře, ty naděláš..." ... "Hele dyť to říkám, on je kurva mrtvej!" ... "Uhni...a zvedni mu nohy." Poté mu Rocky dá nohu na hrudník a provede masáž srdce, po čemž se mučený probere. Fakt paráda. :-) O elektrických šocích od autobaterie ani nemluvě. :-D 75% ()

Jayem 

všechny recenze uživatele

Dobre sa nato síce díva, až pokial nepríde na konci rozuzlenie. Potom sa zamyslíte a zistíte že väčšina postav počas filmu nezmyselne klamala a pritom k tomu nemala žiadny dôvod a práve vďaka tomu nemá celý film žiadny zmysel. ()

frafra 

všechny recenze uživatele

nejdřív jsem si říkala, je to dobře zamotaný...už s etěším na rozuzlení, ale zamotávalo se to čím dál víc a víc...až nakonec nevim jakto ve skutečnosti bylo....al ejinak zajímavý efekty a tak dále. ()

mourinho 

všechny recenze uživatele

Těch smyšlených historek o tom co a jak tam podle mě bylo zbytečně moc. Přišlo mi to, jako by se scénáristé začali motat v kruhu a divák potom tak nějak ztrácí nit. Jinak se ale jedná o špetkou morbidního humoru okořeněný ultrabrutální krvavý cákanec přímo mezi oči. ()

Reklama

Reklama