Reklama

Reklama

Mambo už dospěl. S životní partnerkou Glorií mu to bezchybně klape, a dokonce se z něho stal starostlivý otec. Malý Erik je co do vzhledu celý táta, jen ty nožky ho ne a ne poslouchat. Eric si nevěří, neraduje se s ostatními v hejnu a drží se dál od jejich tanců a zpěvů na arktických zasněžených pláních. Zahledí se do létajícího tučňáka Svena. Takovému borci je těžké v očích dospívajícího tučňáka konkurovat, jenže jsou tu i další starosti. Ledovce v důsledku globálního oteplování tají a mění se tak podmínky pro život. Je na Mambovi, aby sjednotil všechna místní zvířata a podnikl záchrannou expedici. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (142)

Fr 

všechny recenze uživatele

POKUĎ NĚCO CHCEŠ, MUSÍŠ V TO VĚŘIT..... /// Tučňáci jsou stále součástí rytmu.... škoda, že ty jejich popěvky občas připomínaj odrhovačky z kostelů (těch americkejch). Rodinná – spíš dětská podívaná s jednoduchým příběhem se sázkou na pevný rodinný pouta a okamžiky, který třeba sardinkám budou nahánět husí kůži. Fandy Scrata možná potěší kreveťáci a technický nadšence 3D. Tučňácká opera pro fandy ,,Hlasu Čech, Moravy i Slezka“ či všemožnejch talentů a která není určená bezdětnejm manželskejm párům po čtyřicítce. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem rybář milující diskotékový vodrhovačky. 2.) Jsem tučňák. 3.) Thx za titule ,,Haroska“ a ,,Hanulka94“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Nebýt malých pánů krillů, skvělé animace a nepodprůměrného scénáře tak mohlo být hodnocení lepší. Beru-li ale v potaz, že je to dětský film (i kdyz od jeho prvního dílu uběhlo 5 roků a ty děcka asi trošku povyrostly) tak je to příjemné, ikonické, přátelské. Některé covery na queen mě docela naštvaly a neseděli mě tam... ale to zalezi na produkci... za mě 40% ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ano opět těmto roztomilým tučňákům šupnu víc hvězdiček než většina. Na 5* jako jednička už to není, ale 4* si stále zaslouží. Mě se to prostě líbí, zima, sníh, tučňáci, tentokrát obohacení o krevety v podání Genzera a Suchánka - ty byly perfektní, a skvělé písničky (nejvíce mě dojalo Dragostea din tei, ten song jsem od doby, kdy byl hitem neslyšela ani jednou, takže mě to dost pobavilo, a vzpomněla jsem si, jak jsem kdysi O-zony žrala:D) a taneční čísla, co víc si od hezkého animáku pro děti přát? ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od jednotky je Happy Feet 2 obsahovo iba lacný brak s dobrou animáciou. Jednotka patrí medzi moje obľúbené animáky, ale dvojka je trpké sklamanie. Príbeh ťaží s čistej ľadovej vody a pokus o dramatickosť príliš nevyšiel. Pesničky sú časom otravné a niektoré postavy tiež. Animácia ostala síce na výbornej úrovni, ale to je bohužiaľ všetko. Priemerné hodnotenie dávam len s veľmi prižmúreným okom. 50% ()

karinakari 

všechny recenze uživatele

Velmi mě překvapuje tak nízké hodnocení. Z mého pohledu se dvojka povedlo o chlup víc než jednička. Jediné, co mě fakt vytáčelo, byl příšerný český dabing. Hlavně hlas a rádoby šmoulí zpěv malého hrdiny Erika. Ale aspoň vím, že příště jedině v původním znění! Zasmála jsem se a na chvíli vypnula a to je podle mě účel animovaných pohádek. Příjemným překvapením byl rebelující plankton, který házel jednu hlášku za druhou (v tomto jediném případě musím pochválit již zmiňovaný český dabing, Suchánek a Genzer tomu hodně přilepšili). ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Filmári a animátori na filme pracovali v štúdiách Fox v austrálskom meste Sydney. (MikaelSVK)
  • Ústřední píseň „Mosty světla“, která ve filmu zní z úst Glorie (Pink) a Erika (Ava Acres), v české verzi nazpívaly Tereza Černochová a Jana Zenáhlíková. (funhouse)
  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom Cold Package. (MikaelSVK)

Související novinky

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Reklama

Reklama