Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Tormented dochází na střední škole k šikaně. Skupinka šikanujících teenagerů v čele s frajírkem Bradleym (Alex Pettyfer) dožene svého spolužáka Darrena Mulletta až k sebevraždě. Krátce po pohřbu se Darren vrací ze záhrobí do školy, aby pomstil veškerou křivdu, jež na něm byla vykonána. (Chatterer)

Recenze (41)

Fevas odpad!

všechny recenze uživatele

Spíš než návaly smíchu a děsu najednou jsem zažila pořádný nával znechucení. Člověk si myslí, že se kounečně koukne na kvalitní horor, po kterým se bude ještě týden bát, nebo se alespoň solidně pobaví a ono nic. Lituji těch 91 minut svého života, které jsem mohla využít mnohem lépe. Třeba zíráním do stropu. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Sám sebe nechápu, že na to vůbec čumím. Zase mě minula celá ta rádoby humorná stránka filmu. Dementnosí a především dementama se to jen hemžilo a na slibovaný horor se snad ani vůbec nedostalo(nebo jsem to prospal?). Trochu mi zde vyzněla podobnost s filmem Tamara, který byl mimo jiné taky pěkná cipovina. ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Nedokážu pochopit, jak jsem se na tohle mohl dodívat až do konce, ale stalo se. Slasherů ze školního prostředí je dost a tento není žádná speciální výjimka, který by se něčím vyjímala a když se pan Wright pokouší uklidit po sobě krvavými scénami, tak se mu to moc nedaří, přece jen mohl být trochu originálnější. Za docela nečekaný konec hodím alespon tu jednu hvězdu, ale víc by ze mě ani ten šikanovaný nevymlátil ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to klasický slasher ze školního prostředí, kam se vrátí mrtvola-zombie dříve šikanovaného tlouštíka a vyvražďuje šmejdy (kluky i holky), kteří jej dovedli k sebevraždě ... Film si sice drží tradiční "slasherovská" klišé, ale je to hrozná blbost. Hrozní herci, příííšerná kamera a střih, to mi úplně trhalo oči a vyloženě jako jediné na filmu zneklidňovalo, debilní vtípky, otravné postavy ... i když slušně zahrané, tak prostě otravné a je fakt, že si ty mordy rozhodně zasloužili ... Celkově je to ale prostě nuda, pár obstojných gore-úmrtí to nezlepší ... nebavilo ... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Filmy, kde strašně fandíte záporákovi a spolu s ním si užíváte jeho krvavou práci na nesympatických obětech, které si nezaslouží nic jiného než svou smrt, respektive, popravdě řečeno, kde klaďas kydlí hnusné záporáky, jsou fajn. Puberťácký horror pro puberťáky. Nejdříve jsem si myslel, že jeho hlavním problémem bude, že nejsem puberák, ale nakonec to nebylo špatný. Ten záporák je docela dobře pojatý. A i když ty postavy jsou možná zbytečně moc stereotypně přecharakterizované (už je docela otravné, jak je strašně jednoduché si dělat prdel z emařů a nikdo si neodpustí to udělat), funguje to docela dobře i jako studie šikany. Začátek byl trochu rozpačitý, ale pak se to docela i srovnalo. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama