Reklama

Reklama

Archer

(seriál)
Trailer
USA, (2009–2023), 53 h 53 min (Minutáž: 21–65 min)

Tvůrci:

Adam Reed

Hrají:

H. Jon Benjamin, Judy Greer, Chris Parnell, Aisha Tyler, Jessica Walter, Jeffrey Tambor, George Coe, Maggie Wheeler, Adam Reed, René Auberjonois, Joan Van Ark (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(14) / Epizody(143)

James Bond není jediným agentem pod sluncem, dalším takovým bojovníkem je Sterling Archer. Atraktivní agent slavné tajné služby ISIS. Avšak Archer není jen tak obyčejným agentem. Místo toho, aby neustále zachraňoval svět před zničením, raději utrácí většinu prostředků z konta přiděleného k čerpání při plnění misí za alkohol, stylové oblečení a hlavně za luxusní lehké děvy. Vše mu prochází jenom díky tomu, že jeho matka je šéfkou celé tajné organizace ISIS. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejdřív musím poděkovat panu Fukarovi, že mě přivedl k tomuto víceméně povedenému dílku. Skvělý humor, skvělé hlášky. Problémem je, že ne vždy. První tři série jsou asi nejlepší, ale potom to upadá. A to fest. Všechno se začíná opakovat, včetně otravně vracejících se postav (ano, dívám se na tebe Barry) a nic nového nepřichází. Přitom by stačilo ještě víc přidat, hlavně v úchylnostech. Seriál na to má. Opravdu už není zábavné, když se Archer skoro v každém díle zmůže jen na "blbku". 3+* ()

Nyck 

všechny recenze uživatele

Phrasing! /// 1. série 80 %; 2. série 90 %; 3. série 95 %, 4. série 90 %; 5. série 90 %; 6. série 100 %, 7. série 90 %, 8. série 70 %; 9. série 60 % ()

Reklama

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Archer, Sterling Archer aneb, jak by vypadaly „bondovky" zahnané do extrémů. Supertajný agent peníze na ochranu země raději utrácí za luxusní děvky, chlast, ultrastylové roláky... a ještě luxusnější děvky. A proč ne, když za šéfa má vlastní matku, bejvalku mu klátí pozér z účetního a svět jeho pomoc potřebuje téměř každou chvíli. Zní to absurdně, ale funguje to dokonale. Studená válka nikdy nebyla tak zábavná. ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Vtipný a satirický seriál s vtipne podaným čiernym humorom a sexi agentky. Prevážna väčšina je vydarená. Druh animácie mi neprekáža. Coolová zvučka. Avšak od 8. série to dostalo nový layout, hneď mi to bilo do očí, príliš veľa detailov, aj vo zvučke tá chôdza bola presnímkovaná a takisto farebné pruhy, neviem načo tam kydli tie textúry. Nemá to ten pôvodný drive a nádych retro grafiky, taktiež prehnane začali používať 3D. Neviem prečo čo je dobré musia meniť. Chápem aj to, keď scenáristi vyhorejú, ale keď je raz dobre postavený námet, nemá sa to čo meniť. 8. séria a neskoršie sú už mimo realitu. Do 7. série to mohlo pokračovať vlastne donekonečna. Neviem čo to autorov napadlo, spraviť Archera pomaly na všetky štýly (Archerov sen, ostrov, vesmír), vezmeme všetky postavy a dáme ich do nového prostredia a času, fakt geniálne. Už čakám, kým z nich spravia SG-1 tím.. Ale vesmírna séria bola vydarená (keď odmyslím pôvodný námet), nebolo by vôbec zlé keby spravili obdobný animovaný scifi seriál. Musím pochváliť výborný český dabing, na ktorom si dali evidentne záležať, aj keď niektorí vyčítali tvorcom preklad, v podaní M. Holého, J. Zenáhlíkovej, M. Steinmasslovej a ďalších. Réžia Kateřina Březinová. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Právě jsem viděl autentický seriál o tom, jak se doopravdy chovají tajní agenti. Tohle je jako rána do koulí pro všechny filmy s agenty a tajnými operacemi. Totálně ze všeho si dělaj prdel a hlavní hrdina Sterling Archer je ten největší dement, jakýho jsem v animáku viděl, samozřejmě v dobrým slova smyslu :D Jeho hlášky jsou nezapomenutelný. Scéna u bomby, nebo jízda autem jsou naprosto dokonalý. Jediná věc, co mi ze začátku vadila je zvláštní animace, ale na to jsem si za chvíli zvykl. Konečně jsem našel nový animák, u kterého se směju celou dobu. Jak už řekl 6th Sun, seriál obsahuje nejvíc hlášek v poměru hláška/stopáž. Jestli takhle skvěle bude pokračovat i druhá série, tak zvedám na plný počet, teď jsem to neudělal jen proto, že se bojím, že se to časem podělá. Uvidíme co vymyslí..... Tak se to nepodělalo. Humor je ještě brilantnější a brutálnější. Archer je ještě větší tupec a jeho narážky na všechno jsou vynikající. Pomalu ale jistě si zamilovávám tenhle seriál a konečně jsem objevil nový kvalitní animák, na který se dá koukat a pořádně pobaví, pokud jste tak trochu hajzl a smějete se cizímu neštěstí a brutálnějším vtipům. Třetí série pokračuje v nekompromisních vtípcích na úkor nějaké určité menšiny a pořád si drží 5* kvalitu. Já už to nebudu prodlužovat, prostě každá série je výjimečná jiným způsobem a všechny jsou boží. ()

Galerie (479)

Zajímavosti (12)

  • Epizoda je věnována milující vzpomínce na Rona Leibmana. V devíti epizodách jeho hlasem promluvil Ron Cadillac. (Rominator)
  • Cheryl má netypického domácího mazlíčka - ocelota jménem Babou. To je odkaz na surrealistického malíře Salvadora Dalího, který rovněž vlastnil ocelota se stejným jménem. (Tom Riddle)
  • Nahý Barry / Dutch (Dave Willis), který je kyborgem, v baru plném motorkářů řekne: „...so I need your clothes, your boots and your motorcycle,“ tedy „Potřebuju tvoje šaty, tvoje boty a tvůj motocykl.“ Ve scéně nechybí country muzika a výsměch motorkářů. Tuto frázi řekl, Arnold Schwarzenegger jako Terminátor ve filmu Terminátor 2: Den zúčtování (1991). (Rominator)

Související novinky

Seriálové popravy a znovuzrození

Seriálové popravy a znovuzrození

23.12.2011

Skončila nám podzimní televizní sezóna a kabelovky vyhodnocují čísla sledovanosti. Které seriály dostanou povolení pokračovat a které budou nemilosrdně zaříznuty? Nejdříve k těm úspěšným: Dexter bude… (více)

Reklama

Reklama