Reklama

Reklama

Prokletí domu Winchesterů

  • USA Haunting of Winchester House
všechny plakáty
Trailer

Rodina se nastěhuje do starého domu, kde mají v plánu vést poklidný život. Nedbají varování jednoho spisovatele, který jim chce pomoci s nevysvětlitelnými událostmi, které se v domě odehrávají. Když ale zlé síly začnou přitahovat jejich dceru, pochopí proč měl dům pověst nejstrašidelnějšího místa v Americe. Povolají zpět onoho muže a společně odkrývají děsivá tajemství duchů v tomto starém domě. (DVD Edice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

CRYPT odpad!

všechny recenze uživatele

Neměl jsem sílu dokoukat, protože něco tak tupého jsem dlouho neviděl... Vydržel jsem do poloviny, přičemž se pořád nic nedělo... Hudba a zvuky +, výkony herců NULOVÉ, ta jeho žena se ještě jakžtakž dala. Ale efekty že někdo "duch" přechází před kamerou a znetvořené dítě plazící se po zemi, přičemž to usekali aby tam nebyla vidět tyčka tlačící to děcko po podlaze... Prostě HUMUS! ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

To byla ale ptákovina...nu, od společnosti Asylum většinou ptákoviny bývají. Jeden si hned vzpomene na Beetlejuice, Karneval duší a řadu dalších o mnoho povedenějších filmů. Závěr je nejen tedy nepůvodní, ale připomíná vyprávění snu, kdy vyprávějící neví jak dál, a tak zazvoní budík. Všechno se dá odpustit, kdyby film člověka chytil a držel. Hudba (Ch.Ridenhour) není špatná, občas i strašidelná, ale bez podpory kamery a scénaře mnoho nezmůže. Otřepané téma strašidelného domu si žádá překvapení, nápad, bizarnost...ani jedno zde nenajdete. A na ducha s pohrabáčem? Cha, cha... ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerný horror,aj keď niekto ho oceňuje len jednou hviezdičkou.Dobrá ducharina bez nejakých veľkých násilnosti,žiadny sex ani narážky naň na rozdiel od väčšiny nových horrorov.Film je absolútne bez akéhokoľvek humoru.Dobrá scéna je,keď sa žena prebudí ,počuje plakať dieťa a zbadá znetvorené dieťa ako sa plazí po podlahe.To má vážne dostalo.Škoda je,že herci neboli lepší,to je asi jediná chybička tohoto filmu.Pre fanúšikov tohoto druhu horrorov to bude iste dobrý film,ale kto má radšej mäsiarčinu,zombíkov a pod.to môže byť nuda. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Na to, jaké šerednosti dokáže The Asylum dát dohromady, vyšla tato na poměry studia nadprůměrně dobře. Ale začnu negativy. Vše se povětšinou odehrává ve tmě, kde není absolutně nic vidět, kromě odlesků očí a už prakticky od začátku je dějství tak intenzivní, že děsivost ztrácí na efektivitě. Blbé výrazy, prkenné herecké výkony, až hrůzně vyhlížející efekty. Nicméně masky moc dobré a hned dvě netradiční příběhové pointy už jen z mého pohledu zaslouží skoro dvojnásobné navýšení hodnocení. Není to sice dobrý film, ale horor, který se očividně hodně snažil a občas dokázal navodit tísnivou atmosféru a skoro i vyděsit. No, úklona Márovi Atkinsovi - tentokrát se mu to vydařilo na čtyřku. Jen tedy ne tu zdejší hvězdnou. Smutné je, že z toho všeho mám pomalu lepší dojmy, než z obou Sinisterů. 35% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama