Reklama

Reklama

Prokletí domu Winchesterů

  • USA Haunting of Winchester House
všechny plakáty
Trailer

Rodina se nastěhuje do starého domu, kde mají v plánu vést poklidný život. Nedbají varování jednoho spisovatele, který jim chce pomoci s nevysvětlitelnými událostmi, které se v domě odehrávají. Když ale zlé síly začnou přitahovat jejich dceru, pochopí proč měl dům pověst nejstrašidelnějšího místa v Americe. Povolají zpět onoho muže a společně odkrývají děsivá tajemství duchů v tomto starém domě. (DVD Edice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

zsn odpad!

všechny recenze uživatele

Já už jsem asi tak zkušený filmový divák, že odhadnu snímek v prvních třech minutách, ač tento bych pasovala spíše pod kanadskou tvorbu, pro kterou jsou typická právě naprostá hororová ne béčka, ale zetka. Ubohá variace na The Others s Kidmankou. Kdo dá tomuhle tři a více hvězd, toho vyděsí i plíseň na nivě. Perlička na závěr, kterou by chtěl každý slyšet v kvalitním hororu: "Drakeu, tohle nebude asi člověk." - "Asi ne". ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

To byla ale ptákovina...nu, od společnosti Asylum většinou ptákoviny bývají. Jeden si hned vzpomene na Beetlejuice, Karneval duší a řadu dalších o mnoho povedenějších filmů. Závěr je nejen tedy nepůvodní, ale připomíná vyprávění snu, kdy vyprávějící neví jak dál, a tak zazvoní budík. Všechno se dá odpustit, kdyby film člověka chytil a držel. Hudba (Ch.Ridenhour) není špatná, občas i strašidelná, ale bez podpory kamery a scénaře mnoho nezmůže. Otřepané téma strašidelného domu si žádá překvapení, nápad, bizarnost...ani jedno zde nenajdete. A na ducha s pohrabáčem? Cha, cha... ()

Reklama

BrianStorker 

všechny recenze uživatele

Perla mezi nepovedenými filmy. Parádní duchařský příběh, skvělá pointa, duchařská atmosféra a nečekaný konec. Pokud jste milovníci klasických horrorů, kde vám nahání strach a mrazení v zádech atmosféra starých domů, duchové a staré prokletí, budete nadšeni i zklamáni zároveň. Film táhnou dolů mizerné efekty a bídné herecké výkony, jakož i nepropracovanost scénáře. Hodnocení některých uživatelů nechápu. Hold pokud se dnes ve filmu neřežou ruce, nohy, či jiné údy, netečou potoky krve a nevyvrhávají se vnitřnosti lidských útrob, tak se pravděpodobně podle některých uživatelů nejedná o horror. Já si ale myslím pravý opak a vyjma výše uvedených nedostatků tohoto snímku mohu všem staromilcům Prokletí domu Winchesterů směle doporučit. Domnívám se, že kdyby produkce disponovala vyšším rozpočtem, kvalitnějšími herci a snad i zvučnější režií, mohlo by jít o pořádně povedený film s celosvětovým věhlasem. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kdo mi občas zavítá na profil, ten ví, že zkouknu lecjakou hororovou blbost, Haunting of Winchester House jsem ale před necelým rokem s klidem vynechal, neboť působil příliš nezajímavě na to, abych s ním ztrácel čas. Včera jsem si ale povšiml poměrně zajímavě nejednoznačných hodnocení, která se tu u něj objevila, a tak jsem se rozhodl tento rest napravit a přesvědčit se na vlastní oči, zda-li se jedná o nějakou nudnou frašku, či o zapadlej klenot. Dámy a pánové, jaký to šok, jedná se o úplně něco jiného. Haunting of Winchester House je totiž naprostou hororovou špičkou mezi velmi špatnými filmy. Herci hrají příšerně, režie jednoznačně tragická ... ale ten film se tak urputně a intenzivně snaží diváka postrašit - a tolikrát se mu to relativně daří (!!!) - že nad ním nemohu bez slitování zlomit hůl. Tím spíše, že má na duchařinu překvapivě akcí nabytý děj. Celkově to ke zhlédnutí spíše nedoporučuju, ale existují i mnohem nepovedenější snímky. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak něco takového jsem opravdu nečekal. Čekal jsem nějakou tuctovou duchařinu s lacinýma trykama, ale tahle duchařina mě opravdu překvapila. Skvělá atmosféra téměř po celou dobu filmu, žádné laciné bezúčelové lekačky, ale lekačky načasované naprosto přesně. Navíc pěkné masky duchů a jejich hrátky s nebohou rodinkou se mi opravdu líbili. A konečná pointa už je jen třešničkou na dortu i když jsem ji odhad do předu. To vše činí z této podívané jednoznačně nadprůměrnou podívanou ve svém žánru a fanoušek žánru ji jistě ocení. Jedna z nejlepších duchařin co jsem v poslední době viděl. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama