Reklama

Reklama

Prokletí domu Winchesterů

  • USA Haunting of Winchester House
všechny plakáty
Trailer

Rodina se nastěhuje do starého domu, kde mají v plánu vést poklidný život. Nedbají varování jednoho spisovatele, který jim chce pomoci s nevysvětlitelnými událostmi, které se v domě odehrávají. Když ale zlé síly začnou přitahovat jejich dceru, pochopí proč měl dům pověst nejstrašidelnějšího místa v Americe. Povolají zpět onoho muže a společně odkrývají děsivá tajemství duchů v tomto starém domě. (DVD Edice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Endyis 

všechny recenze uživatele

Je to tak na pomezí. Na jednu stranu, to už je takové klišé daného žádrnu. Na druhou stranu musím říct, že zvratové klišé mě zde donutilo přidat hvězdu (i když už bylo použito x krát - Ti druzí, Beetlejuice, Šestý smysl atd.). Technická stránka filmu nebyla zlá - hudba, kamera - nervy drásající scény byly dobré. Potenciál tam rozhodně byl, ale dolu to táhne jednak ne úplně promyšlený příběh, dialogy, že by se nemusel stydět snad ani Ed Wood. Herci byli v rámci možností solidní. Vidím to tak na 55% ()

CRYPT odpad!

všechny recenze uživatele

Neměl jsem sílu dokoukat, protože něco tak tupého jsem dlouho neviděl... Vydržel jsem do poloviny, přičemž se pořád nic nedělo... Hudba a zvuky +, výkony herců NULOVÉ, ta jeho žena se ještě jakžtakž dala. Ale efekty že někdo "duch" přechází před kamerou a znetvořené dítě plazící se po zemi, přičemž to usekali aby tam nebyla vidět tyčka tlačící to děcko po podlaze... Prostě HUMUS! ()

Reklama

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Duchařiny se mi začínají čím dál víc líbit.Tohle mě fakt mile překvapilo.Úplně neznámí herci, ale film docela solidní.Fakt mrazivý, ale dobrý horor od naprosto neznámých tvůrců.Kdybych neviděl filmografii Marka Atkinse, tak se na tohle radši ani koukat nebudu.Je vidět že když chce tak všechno jde.70% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Společnost Asylum a její filmy rozhodně nepatří mezi moje oblíbence a je lépe se jim vyhýbat velkým obloukem, ale tentokrát jsem byl opravdu docela mile překvapen. Přestože nejde o žádný zázrak hororového žánru, tak jsem se u něj ani moc nenudil. Herecké výkony docela ušli, děj měl několik zajímavých zvratů a dokonce se tu objevilo i několik lekacích scén. Třeba se u této společnosti konečně dokopou k lepším zítřkům. ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Parádny začiatok a parádny koniec, dokonca strašidelné scény boli tak fantasticky spracované, že by ľavou zadnou nakopali kdeaký Paranormal Activity do zadku, no ten celkový priebeh bol dosť slabý. Nebyť nevýrazných hercov, spackanej réžie a niekoľko absolútne tupých nápadov, ktoré vo filme neuveriteľne prekážali a pôsobili príliš lacno a komicky, (masky niektorých duchov, nanajvýš nezmyselná scéna s prériou na pozadí a pod.), by tento film možno bol nadpriemerne dobrý. Klasický haunted house námet mám rád, atmosféru to malo a výbornú hudbu tiež. Škoda toho ostatného. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama