Reklama

Reklama

Prokletí domu Winchesterů

  • USA Haunting of Winchester House
všechny plakáty
Trailer

Rodina se nastěhuje do starého domu, kde mají v plánu vést poklidný život. Nedbají varování jednoho spisovatele, který jim chce pomoci s nevysvětlitelnými událostmi, které se v domě odehrávají. Když ale zlé síly začnou přitahovat jejich dceru, pochopí proč měl dům pověst nejstrašidelnějšího místa v Americe. Povolají zpět onoho muže a společně odkrývají děsivá tajemství duchů v tomto starém domě. (DVD Edice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tohle je děsná amatéřina, která smrdí krejcarem snad v každém záběru. Sympatické na filmu je to, že i přes své omezené možnosti nenechá diváka vydechnout a chrlí na něj jednu duchařskou scénu za druhou, až mi to občas přišlo přehnané. Bohužel scénář je úplně prázdný a herecké výkony přímo tristní, kteréžto dva neduhy se projevují pokaždé, když některá z postav otevře hubu, pač dialogy svou imbecilitou trhají uši. Zůstaneme-li jen u těch duchařin, no není to věru zase tak zlé, i samotný konec mě docela překvapil, takže ve finále s přivřením obou očí udělím hned tři hvězdy. ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Parádny začiatok a parádny koniec, dokonca strašidelné scény boli tak fantasticky spracované, že by ľavou zadnou nakopali kdeaký Paranormal Activity do zadku, no ten celkový priebeh bol dosť slabý. Nebyť nevýrazných hercov, spackanej réžie a niekoľko absolútne tupých nápadov, ktoré vo filme neuveriteľne prekážali a pôsobili príliš lacno a komicky, (masky niektorých duchov, nanajvýš nezmyselná scéna s prériou na pozadí a pod.), by tento film možno bol nadpriemerne dobrý. Klasický haunted house námet mám rád, atmosféru to malo a výbornú hudbu tiež. Škoda toho ostatného. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Na to, jaké šerednosti dokáže The Asylum dát dohromady, vyšla tato na poměry studia nadprůměrně dobře. Ale začnu negativy. Vše se povětšinou odehrává ve tmě, kde není absolutně nic vidět, kromě odlesků očí a už prakticky od začátku je dějství tak intenzivní, že děsivost ztrácí na efektivitě. Blbé výrazy, prkenné herecké výkony, až hrůzně vyhlížející efekty. Nicméně masky moc dobré a hned dvě netradiční příběhové pointy už jen z mého pohledu zaslouží skoro dvojnásobné navýšení hodnocení. Není to sice dobrý film, ale horor, který se očividně hodně snažil a občas dokázal navodit tísnivou atmosféru a skoro i vyděsit. No, úklona Márovi Atkinsovi - tentokrát se mu to vydařilo na čtyřku. Jen tedy ne tu zdejší hvězdnou. Smutné je, že z toho všeho mám pomalu lepší dojmy, než z obou Sinisterů. 35% ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem viděl horor z něhož mi šlo mrazení po celém těle. Také pointa filmu v závěru vyzní dost smutně, až mi jich bylo líto :-) Ponurá atmosféra se povedla a hudba ji doplňovala na výbornou. Lze tam najít dva prolnuté příběhy, takže po vyvrcholení prvního (Zkuste si předtím přečíst Tajmeství velkého vonta :-)) se dočkáte i nečekané třešničky. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerný horror,aj keď niekto ho oceňuje len jednou hviezdičkou.Dobrá ducharina bez nejakých veľkých násilnosti,žiadny sex ani narážky naň na rozdiel od väčšiny nových horrorov.Film je absolútne bez akéhokoľvek humoru.Dobrá scéna je,keď sa žena prebudí ,počuje plakať dieťa a zbadá znetvorené dieťa ako sa plazí po podlahe.To má vážne dostalo.Škoda je,že herci neboli lepší,to je asi jediná chybička tohoto filmu.Pre fanúšikov tohoto druhu horrorov to bude iste dobrý film,ale kto má radšej mäsiarčinu,zombíkov a pod.to môže byť nuda. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama