Reklama

Reklama

Staňte se svědky nového pojetí hrůzy od Orena Peliho, režiséra hororu Paranormal Activity. Tři mladí konspirační teoretici se pokusí odhalit záhadu, kterou je obestřena oblast 51 - přísně tajná vládní základna, o níž se proslýchá, že zde probíhala setkání s mimozemskými bytostmi. V podzemních prostorách však odkryjí děsivá tajemství, jaká si nikdy nedovedli představit. Prožijte s nimi trýznivé dobrodružství, které se odvíjí v tomto působivém filmu poskládaném z nahrávek, jež zachycují jejich mrazivé zážitky. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Jespi 

všechny recenze uživatele

Tento film je absolutně totálně v pr.... Parta dežinů s videokamerou se chce nabourat do nejstřeženější oblasti na světě a dokonce se jim to i povede...jo jasně, chodit si po základně jen tak a ještě mít čas na exkurzi. 80% filmu se tam absolutně nic nedělo a ty vteřinové záběry na mimozemšťany jsou ještě trapnější než v dobách rozmachu digitálního sci-fi, kdy minuta takového mimozemšťana stála víc než celý film. Found footage nesnáším, debilní nelogické děje ještě víc.... 10% ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Řekl jsem si, že si pustím film do pozadí, protože jsem měl nějakou práci a já když mám něco puštěné, tak to dokážu poslouchat a vím v rámci možností, co se tam děje a o co v tom filmu jde. Chtěl jsem taky do pozadí něco co mi nebude líto, že neuvidím, ale jenom uslyším a taky vím, že Oblast 51, jsem už měl dlouho ve Chci vidět, tak jsem využil příležitost. Možná bylo dobře, že jsem jenom poslouchal, protože ta poslední půl hodinová sekvence, kdy jsem už do oho trochu pokukoval byla opravdu hrozná, tak jsem hned radši odvrátil zrak a poslouchal. Možná by to hodnocení bylo dost razantní, kdybych to sledoval, ale takhle srážím jenom za ty  kecy, které v tom filmu se nedaly poslouchat 3,5/10 ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zas tak špatný, ale zas ta šílená kamera, jak to mě štve a kazí to dojem. Jinak takový slabší průměr o ufo osobně si myslím, že celá oblast 51 je jen záměrně vybudovaný mýtus, celé je to úplně někde jinde, ale tady se to záměrně nechává ,aby to odpoutala pozornost, od skutečné oblasti, kde je něco schované. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Jasně, samotné finále, kdy jsou bohužel zobrazeni mimozemšťané, je kvalitní asi jako Troškova tvorba z poslední doby, ale když si odmyslíme zobrazení emzáků samotné, celý film mě vlastně bavil. Jsem příznivcem FF filmů, takže možná nadhodnocuji, ale sakra vždyť těch lekaček a napínavých scén je ve filmu nespočet - nutno dodat že kvalitních ! Další případ z mnoha, kdy hodnocení csfd je naprosto irelevantní a zřejmě dokáže odpudit spoustu lidí........................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak strašně jsem se na tenhle horor těšil. Tři věci - Found footage, Oblast 51 a mimozemský věci, spojení těch tří bodů mělo bejt smrtelný. Nicméně dostal to do rukou asi nepravej člověk, nebo k tomu byl dostupnej malej rozpočet, nevim. Ale víc jak polovina filmu byla příprava na nic. Kamera v ruce mi v tomhle stylu taky nevadí, ale tohle bylo přímo otřesný. Jediný scény, který za něco stály byly v laborce, u UFA a v úplným podzemí, protože to jediný splnilo ty požadavky na nadpřirozeno, nadpozemsko a podobný věci. Ty ufouni taky nevypadaly od pohledu nejhůř, ale bylo toho málo. Navíc ukázka, jak je ohromně jednoduchý dostat se do nejstřeženější oblasti na světe - not bad! Nepochopim, proč tenhle typ filmu nemůže někdo pořádně uchopit a s pomocí digitálních efektů dostat na vrchol hororovýho žebříčku. Tohle je totiž tak neokoukaný a nikdo nemůže vědět, co se tam doopravdy děje. Hodnocení v šedým je tu bohužel zasloužený. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Film je natočen podle stejnojmenné videohry z roku 2005. (Corpsegrinder)
  • Film bol hotový už v roku 2009, ale na verejnosť sa dostal v roku 2015. (Marceloo)

Související novinky

Paranormální sci-fi a paranormální dvojka

Paranormální sci-fi a paranormální dvojka

29.10.2009

Narodil se v Izraeli, ve svých devatenácti letech odjel do USA, vystudoval grafiku a animaci a je tvůrcem nejrentabilnějšího filmu (nejen) roku 2009. Oren Peli. Paranormal Activity natočil za 15 000… (více)

Reklama

Reklama