Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zabiják v masce, uříznuté prsty, litry krve, nahé ženy - to vše na Vás čeká v hororu, který kráčí ve šlépějích nejslavnějších vyvražďovaček. A jejich pověsti rozhodně nezůstává nic dlužen! Skupina punkerů se vloupá do opuštěného skladu, aby si tam uspořádala divoký mejdan. Netuší však, že v budově se nachází děsivá bytost, které se nelíbí, že narušili její teritorium! Zabiják ve svářečské masce, s kladivem v ruce a zombie rodinkou za zády se chce pomstít za staré křivdy a neváhá přitom odstranit jakoukoli překážku. A věřte - jeho metody rozhodně nebudou mírumilovné! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (110)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Proč nemůžete jít píchat do kostela jako všichni ostatní?" A jé, to bude nějaká sprosťárna, říkal jsem si po jedné z úvodních vět. A taky že jo. Nejslušnější bylo asi: ,, Jediný, co rád lížu, je zmrzlina..." Část se poněkud vleče, část je hudební videoklip a zbytek nekompromisní masakr. Skutečný gorefest obsahuje řadu brutálních scén, z nichž střihání prstů a urážení hlav patří mezi ty mírnější. Také získáte odpověď na otázku, jak se dostat rychle na druhou stranu překážky, kterou tvoří ocelové síto, či co nejvhodnějšího použít jako roubík. A rovněž pochopíte, proč se máte dobře rozhlédnout, než se někam zavřete. Četné odkazy jsou zde jasné mj.- 30 dní dlouhá noc ( makeup+rychlost), Pátek 13. - Jason ( nejen mačeta a maska) a Hellraiser 3 ( scéna z diskotékového klubu). Vtipné závěrečné titulky. 3 hvězdy za gore a jedna za skvělou hudbu převažující v ranku darkwave. Mj.hudba - Android Lust, Lucid Dementia, Panjoma, Pavmire, Rock City Morgue či Leatherbäl. I když by oblečení některých postav mohlo svádět k jejich řazení do punku, dle hudby jde spíše o goth/ darkwave/ coldwave/ ebm. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Název filmu a obal teda sliboval větší zábavu. Uznávám, že pár gore scen je celkem podařených za ně bych dal i 2*, ale od začátku mě neskutečně srali ty dementní postavy, situace do kterých se dostávají a jak se chovají. Ne že bych teda zrovna ve slasheru čekal logiku, ale tohle bylo už moc i na mě.20% ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl Sweatshop scénářem aspoň líznutej, mohla z něj být docela kultovní záležitost, no uznejte sami- stará ztrouchnivělá továrna, parta pankáčů, zombíci, jeden velkej maník s ještě větším kladivem, vymazlené vyhlazovací scény a do toho dunící klubová muzika. Jenže tohle je tak zoufale trapný, že se na to vcuku letu zapomene. Holt dívat se na to za střízliva asi nepřináší ten kýžený efekt... 2 hvězdy za fakt podařené gore (tady je jedna hvězda málo), půl hvězdy za dobrou hudbu a půl hvězdy za vychytané závěrečné titulky = 3* ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dalsi nudny horor, v ktorom niet strasidelnej atmosfery a vrazdy su samoucelna zmes brutality a amaterciny. Prvu polhodinu sa nic nedeje, po polhodine sa cosi rozbehne, ale aj to cosi ma tak pomale tempo, ze divak doslova usne pri filme. Po hereckych vykonoch niet ani chyru /ale tym su horory predsa uz dlhodobo zname .../ 20 % ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Pro slečnu to je nejspíš nezapomenutelná party. Myslel jsem, že se unudim z těch milionů záběrů na tančící podivíny, ale nakonec se z toho vyklubalo slušný GORE a rozhodně z tohohle ohledu se na tento snímek stojí podívat... GORE efekty jsou tu vážně vynikající, to dělal fakt machr. Suma sumárum slušné Béčko s klasickými podprůměrnými hereckými výkony a s klišé na každym rohu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Postava Enyx (Naika Malveaux) je pomenovaná po Enix Corporation (teraz Square Enix), vydavateľstvu videohier ako Dračí bojovník či Xevious. (vander19)
  • Koncepcia The Beasta (Jeremy Sumrall) bola inšpirovaná výkonom talianskeho gymnasta Jurija Chechiho, ktorý v priebehu slávnostného otvorenia zimných olympijských hier 2006 opakovane maskovaný húpal nadrozmerné zlievárne kladivo. (vander19)

Reklama

Reklama