Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý policista José Luis Torrente je už úplně na dně, když si musí půjčovat drobné od Julita zvaného Rin Rin, povoláním uklízeče v peep show. Poruší proto nepsaný zákon a přijímá zakázku jako nájemný vrah. Místo činu je však přichystanou léčkou a Torrente, aniž by někoho zabil, putuje za katr. V kriminále potkává svého domněle zemřelého strýčka Gregoria a většinu těch, které ještě jako policista za mříže sám poslal. (dopitak)

(více)

Recenze (26)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Bouřlivák opět zaúřadoval. Pro mě nejlepší komedie roku 2011, kterou jsem viděl. Nechutná, prasácká, odporná, ale naprosto parádní. Jasný, že tenhle druh humoru nesedne každýmu, ale pokud jsem kurva chlap a zase mě nerozhází každá hovadina, tak se u toho prostě musím smát. Do toho mě Santiago Segura překvapil, jak do svého filmu narval hráče Realu Madrid včetně Cristiana Ronalda. TEN, si dokonce ze sebe ve filmu udělal docela drsnou srandu, což mi potvrdilo, že už takový namyšlenec, jak se o něm mluvilo, není. Pokud tak máte rádi Bouřliváka, tak neváhejte. Pokud ho neznáte, tak na to koukejte jenom v případě, pokud Vám nevadí oplzlý, nechutný, zpocený, rasistický hovado, který hláškuje ostošest. Je to specifickej humor, ale pokud si ho zamilujete, nikdy na něj už nezapomenete :-) A metanová bomba mi asi bude v budoucnu jasně určovat život :-DD Nezákonný přistěhovalec v Bouřlivákově bytě: "Problém je, že je nás skoro 30 na 53 čtverečních metrech." Bouřlivák: "No a? Dva metry na osobu" ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Po dvou slabších dílech se bouřlivák Torrente vrací v plné síle... Ultimátní hovado, které se při přestřelce nemá problém schovat za děti, xenofob, který bez rozdílu naprosto brutálním způsobem uráží všechny a všechno, úchylák, jehož představa dobrého vtipu je prdnou si do ruky a smrad rozmazat někomu do ksichu... Tenhle naprosto fekální humor asi všem nesedne, ale nasrat, Torrente je prostě bůh... ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Torrente 4 to je 90 minut černýho, oplzlýho, brutálního, nechutnýho a politicky nekorektního humoru. Už dlouho jsem se tak nepobavil. Ale dokážu pochopit, že se najde asi dost lidí, co to vypnou už při úvodní scéně ze svatby. Bouřliváka prostě budete milovat nebo nenávidět. Santiago Segura jede na stejný vlně, jako v předchozích 3 dílech. Je to až neuvěřitelný, že dokáže natočit 4 filmy v podstatě na jedno brdo a pořád to funguje. Pro mě jasnejch 5 hvězd. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Dárek od mýho kámoše malarkeye vskutku nezklamal. Trošku jsem se bál, zda i ve čtvrtým díle bude mít Santiago dostatečný koule na svůj typický "bouřlivácký" humor, ale když už ve třetí minutě vidíme jak mu čerstvá nevěsta kouří metodou "peter pan" a v následný scéně nám mistr bouřlivák ukáže svoje skutečný koule bylo jasný že i čtvrtý díl potkal Santiaga ve vrcholný formě a během 15ti minut stačí urazit homouše, španělský socialisty, Baraka Obamu "svět je v prdeli, v bílým domě je hnědka, ale ne jako uklizeč, ale jako prezident, to světu příště může vládnout rovnou děvka", muslimy, Bulhary, přistěhovalce, v podstatě všechny a celý to je hezky proložený nechutnostma první kategorie, například pohled na bouřlivákovu prdel v těch jeho připosranejch bílej slipech je vrchol erotismu:-) Ovšem naprosto vrcholnej kousek nám bouřlivák předve asi v půlce filmu a to když poprvé výrobí metanovou bombu, to mě odbouralo asi na dvacet minut, pak jsem musel film znovu přetáčet do míst, kde jsem ho pro smích ještě trošku vnímal. Naprosto mě dostal Christiano Ronaldo, vždycky jsem si myslel, že je to takovej namyšlenej šámponek, ale jít do filmu na pár sekund, nechat se tam těžce setřít, vstát a odejít, to vyžaduje velkou porci nadhledu a smyslu pro bouřlivácký humor. Vůbec nechápu jak ten blázen Santiago tam dostal půlku hráčů Realu Madrid, ale je to jedno, protože Santiago je snad jedinej chlap ve filmařský branži, kterej zcela sere na všechny pravidla a politickou korektnost neviděl zřejmě ani z rychlíku. Je nad slunce jasný, že bouřlivacký humor nemůže sednout každýmu, ale u mě má v kategorii sranda VIP pozici."Pane já jsem Bulhar." "A co čekáš, soucit ?" 2013 - Jo Ronaldo tam není, ale nechám to bejt. ()

Tjaden 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem měl pocit, že sleduju zatím nejlepšího Torrenteho. Stupeň podlých sviňáren, páchaných upoceným tlouštíkem, překročil veškerou mez, což navíc doprovází prvotřídní hlášky ("Celej tenhle svět je v prdeli...Buzeranti se teďka berou, socialisti poslali tuhle zemi do sraček a do Bílýho domu nasadili negra. Ale ne aby tam uklízel, je prezident!"). Poté, co se děj přesune do vězení, však film upadá do průměru. P. S. Torrenteho dementní pomocník Rin Rin mi chvílemi neuvěřitelně připomínal amerického sériového vraha Davida Berkowitze, proslaveného pod přezdívkou Samův syn. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama