Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrente je nacionalista, rasista, egoista, alkoholik a ex-policajt, který po nocích poslouchá rumbu a jezdí ve svém starém Seatu. Žije se svým starým otcem, kterého nutí žebrat na živobytí. Torrente se zahledí do atraktivní Amparity a seznamuje se s jejím bratrancem, zkrachovalým prodavačem ryb. Může si vůbec Torrente získat přízeň Amparity? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

Ratherfly 

všechny recenze uživatele

Hehe, Torrente je fakt zkurvysyn - o tom žádná:) ,ale tak neodolatelným způsobem, že jsem té jeho propocené, arogantní a vypočítavé postavě musel fandit. Škoda jen, že si snímek neudrží "kvalitu" z úvodu po celou délku filmu a taky toho, že Segura líp nenapsal postavu hlavního záporáka, který je dost o ničem (v porovnání třeba s jinými vedlejšími postavami) - respektive, že je to takový fádní pičus, co by možná u jiného filmu bohatě stačilo, ale na tuhle psychárnu je to trošku málo. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

I když je tahle čtyřka bez pochyby solidní, nemohu se ubránit dojmu, že jsem přece jen čekal něco maličko víc. Možná to bylo přehozením dílů, možná jen dnešním hektickým dnem v domově důchodců, každopádně tohoto Bouřliváka budu mít zafixováného zatím na stříbrném stupínku. Jak se bude měnit pořadí a kdo nakonec získá stupně vítězů, to si řekneme milí a drazí až za několik dnů či týdnů. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

José Luis Bouřlivák je prostě takovej borec, že jsem tohle jméno začal používat i na internetu :-) Mně jenom stačí, když v čínský restauraci volá na servírku "Číňanko!" a válim se smíchy. Tenhle týpek prostě ani nemusí nic moc dělat a působí strašně legračně. Stačí jenom samotnej začátek, kdy do sebe Bouřlivák naleje asi 10 panáků a vyrazí se svym Seatem do ulic Madridu. Blbec jménem zákona je další moje srdcová záležitost. Santiago Segura je buď úplnej magor nebo génius, protože něco podobnýho asi nikdo normální nikdy nevytvoří. Jinak název ve španělštině je parodie na film Cobra, kterej se ve Španělsku vysílal jako Cobra, el brazo fuerte de la ley (pevná ruka zákona) a ve filmu jsou odkazy na další filmy - Taxikář, Komando, Reservoir dogs. ()

Lumberjack 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho daleko více, neříkám, že to je úplně špatný - občas jsem se i zasmál, ale čekal jsem odzbrojující hlášky, které se nedostavily a v prvních minutách mi Bouřlivák nebyl ani moc sympatický... EDIT: Tak po druhém zkouknutí zvedám o jednu hvězdu a chystám se na zbylé díly... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Anti chlap, kterej fandí Atletiku a když vidí hlouček fanoušků Realu okamžitě zadupává svojí šálu do kanálu a vyřvává Real...no je tohle chlap? Ne tohle je Bouřlivák. Scény, které v tomhle filmu uvidíte nikde jinde neuvidíte, respektive scény ze života Bouřliváka jsou natolik originální, že tři hvězdičky jsou dost málo, a chápu to, že tohle na jedno zkouknutí ztrácí trošičku účel. Tohle se prostě nedá, takovejhle film asi jen tak v televizi neuvidíte. Řek bych, že klasickej obyčejnej člověk se u toho výborně pobaví, na druhou stranu rejpala už rozčílí fakt, že Bouřlivák se před noční v hospodě nesktuečným způsobem naláme v hospodě, a pak usedne do jeho rozpadlého stoletého Seata a jako policajt v utajení začne rajdit ulicema Madridu. Bouřlivák je prostě unikát. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama