Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrente je nacionalista, rasista, egoista, alkoholik a ex-policajt, který po nocích poslouchá rumbu a jezdí ve svém starém Seatu. Žije se svým starým otcem, kterého nutí žebrat na živobytí. Torrente se zahledí do atraktivní Amparity a seznamuje se s jejím bratrancem, zkrachovalým prodavačem ryb. Může si vůbec Torrente získat přízeň Amparity? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

easaque 

všechny recenze uživatele

tak tohle taky nebude můj šálek kafé. Humor na úrovni pana účetního a tady je navíc akce a arogantní Torrente jde za svým přes mrtvoly. Na 2 hvězdičky je to tak akorát - sice nepřekvapí ničím, ale aspoň to drží pohromadě a občas jsem se i pousmál. [ PŘÍBĚH: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Češi mají Majsnera, tak Španělé mají Bouřliváka. Oba jsou totální dementi. Rozdíl je v tom, že my se za něho stydíme, ale oni ho hrdě prezentují světu. Torrente je totiž kultovní záležitost plná amorálností, buranství a urážek všeho možného, která je absolutně nevhodná pro diváky ze současné hysterické společnosti. ()

Reklama

RobLord 

všechny recenze uživatele

Metalák z El Dia de la Bestia Álexe de la Iglesii, tedy Santiago Segura, natočil totálně chlíváckou komedii, ve které si rovnou střihl hlavní roli: upoceného, obézního a zábavně prasáckého Bouřliváka. Ráno, když se vzbudí z vopice, vyveze invalidního otce žebrat na ulici, aby bylo na živobytí; pak profláká den chlastáním, pokřikováním na šikmovoký, černý huby a šlapky, mno a večer se totálně zleje, aby se výborně cítil ve službě, ze které ho dávno vykopli. Spolu s obrýleným sousedem, kterému píchá sestřenku - prodavačku z rybárny, řeší velký případ - pronásleduje drogovou mafii. Já osobně u tohohle filmu řval smíchy. Naprosto mě odrovnala scéna, ve které Bouřlivák objednává jídlo v čínské restauraci a pak také telefonní hovor mafiána v kostele. Naposledy jsem se takhle královsky pobavil jako kluk u italských komedií. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

To vám Raffi neřek kdo jsem? - Jo, tlustej pytel hoven - Trochu úcty nebo vytáhnu pistoli. Josého Luise Bouřliváka si buď zamilujete a nebo to bude váš vzor, nic jinýho, protože to je prostě sympaťák se všim všudy.Skvělá dobytkářská parodie u který se někdo bude válet v jednom kuse po zemi při Josého brutálních hláškách, nezřízeným chlastání, střílení po lidech v parku a využívání zkryplenýho otce jako žebráka a někdo to vypne hned jak José vejde na scénu. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem si nemohl nechat ujít a musel jsem ho zkouknout i když ho dávali celkem pozdě v noci. Musím říct, že Segura je mega svině a překonal u mě na sviňákometru i Byllyho Boba Thortona v Santovi . Tenhle film má fakt koule a drsným a syrovým humorem se tu nešetří ani v nejmenším a často jsem si říkal, že tohle je fakt asi jedna z nejlepších komedií, co jsem kdy viděl. Jo a Santi Segura je v mejch očích naprostej král, protože napsat, natočit a ještě ztvárnit Jose Luise, na to člověk musí bejt buď geniální, nebo jet pěkně dlouho na kokainu. Naprosto nechápu, jak tadyto může mít tak nízký hodnocení. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama