Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrente je nacionalista, rasista, egoista, alkoholik a ex-policajt, který po nocích poslouchá rumbu a jezdí ve svém starém Seatu. Žije se svým starým otcem, kterého nutí žebrat na živobytí. Torrente se zahledí do atraktivní Amparity a seznamuje se s jejím bratrancem, zkrachovalým prodavačem ryb. Může si vůbec Torrente získat přízeň Amparity? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Češi mají Majsnera, tak Španělé mají Bouřliváka. Oba jsou totální dementi. Rozdíl je v tom, že my se za něho stydíme, ale oni ho hrdě prezentují světu. Torrente je totiž kultovní záležitost plná amorálností, buranství a urážek všeho možného, která je absolutně nevhodná pro diváky ze současné hysterické společnosti. ()

siloalampa 

všechny recenze uživatele

Neviem ako prebiehal casting na postavy hercov, ale dve hviezdičky dávam len za tie všetky zjavy, ktoré sa tam objavili. Príbeh, dej, spracovanie ani nič podobné tento film nemá. Má len strašne nevkusne svinský "humor", ktorý má ešte špinavší rypák, než samotné prasa. Odporúčam pozerať mierne podgurážený s partiou oplzlých priateľov. Musím to skúsiť, inak to lepšie ohodnotiť nedokážem. Tretiu hviezdu dávam za inšpiráciu ako oslovovať čašníkov v čínskej reštaurácii. ()

Reklama

venca163 

všechny recenze uživatele

Hale, jsou 2 druhy chlapů. Jedni si mejou ruce před chcanim a druhý po. Já a José Luis Bouřlivák si je myjeme před, náš pták je posvátnej...víte vůbec kolik je všude mikroorganismů a podobnejch sraček? PS: S náma nebudeš hlídkovat, dokud ho nestrčíš do teplý kundy. (80%) ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

José Luis Torrente je absolutní macho. A prase. Rád jí, chlastá, píchá a občas střílí v parku plechovky. Samopalem. Co ho vyhodili od policie, nepracuje. Posílá svého postiženého otce žebrat a bere mu sociálku. Fandí Atleticu Madrid. Nemá rád Číňany, araby, černochy.... v podstatě skoro nikoho. Nemá vlasy, zato má knír. Nosí hadry tak z roku 78 a z téhož roku má žlutého Seata. Josého sebevědomí a nemorálnost je úžasná. U některých scén jsem se opravdu válel smíchy. Třeba když využije loupeže v obchodě ke kradení oliv. Nebo když otci "vaří". Nebo když uspokojí Amparitu na stole ("Jak se ti to líbilo, kotě? Mně moc! Ale už musím. Kdyžtak tu trochu pokliď.")....Mrzí mě, že jsem to viděl ve španělštině s anglickými titulky, možná mi nějaké fóry unikly. I tak je ale jejich kadence pekelná. Něco takového jsem dlouho neviděl. Jdu shánět druhý díl. ()

Ratherfly 

všechny recenze uživatele

Hehe, Torrente je fakt zkurvysyn - o tom žádná:) ,ale tak neodolatelným způsobem, že jsem té jeho propocené, arogantní a vypočítavé postavě musel fandit. Škoda jen, že si snímek neudrží "kvalitu" z úvodu po celou délku filmu a taky toho, že Segura líp nenapsal postavu hlavního záporáka, který je dost o ničem (v porovnání třeba s jinými vedlejšími postavami) - respektive, že je to takový fádní pičus, co by možná u jiného filmu bohatě stačilo, ale na tuhle psychárnu je to trošku málo. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama