Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý policista José Luis Torrente je už úplně na dně, když si musí půjčovat drobné od Julita zvaného Rin Rin, povoláním uklízeče v peep show. Poruší proto nepsaný zákon a přijímá zakázku jako nájemný vrah. Místo činu je však přichystanou léčkou a Torrente, aniž by někoho zabil, putuje za katr. V kriminále potkává svého domněle zemřelého strýčka Gregoria a většinu těch, které ještě jako policista za mříže sám poslal. (dopitak)

(více)

Recenze (27)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Dárek od mýho kámoše malarkeye vskutku nezklamal. Trošku jsem se bál, zda i ve čtvrtým díle bude mít Santiago dostatečný koule na svůj typický "bouřlivácký" humor, ale když už ve třetí minutě vidíme jak mu čerstvá nevěsta kouří metodou "peter pan" a v následný scéně nám mistr bouřlivák ukáže svoje skutečný koule bylo jasný že i čtvrtý díl potkal Santiaga ve vrcholný formě a během 15ti minut stačí urazit homouše, španělský socialisty, Baraka Obamu "svět je v prdeli, v bílým domě je hnědka, ale ne jako uklizeč, ale jako prezident, to světu příště může vládnout rovnou děvka", muslimy, Bulhary, přistěhovalce, v podstatě všechny a celý to je hezky proložený nechutnostma první kategorie, například pohled na bouřlivákovu prdel v těch jeho připosranejch bílej slipech je vrchol erotismu:-) Ovšem naprosto vrcholnej kousek nám bouřlivák předve asi v půlce filmu a to když poprvé výrobí metanovou bombu, to mě odbouralo asi na dvacet minut, pak jsem musel film znovu přetáčet do míst, kde jsem ho pro smích ještě trošku vnímal. Naprosto mě dostal Christiano Ronaldo, vždycky jsem si myslel, že je to takovej namyšlenej šámponek, ale jít do filmu na pár sekund, nechat se tam těžce setřít, vstát a odejít, to vyžaduje velkou porci nadhledu a smyslu pro bouřlivácký humor. Vůbec nechápu jak ten blázen Santiago tam dostal půlku hráčů Realu Madrid, ale je to jedno, protože Santiago je snad jedinej chlap ve filmařský branži, kterej zcela sere na všechny pravidla a politickou korektnost neviděl zřejmě ani z rychlíku. Je nad slunce jasný, že bouřlivacký humor nemůže sednout každýmu, ale u mě má v kategorii sranda VIP pozici."Pane já jsem Bulhar." "A co čekáš, soucit ?" 2013 - Jo Ronaldo tam není, ale nechám to bejt. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Torrente 4: Smrtiaca kríza" (Torrente 4: Lethal Crisis) je v poradí štvrtý titul zo série filmov o svojráznom malom, plešatom, obéznom, slizkom chlapíkovi, ktorý sa volá José Luis Torrente. Je to opilec so silným sklonom k rasizmu, sexizmu, xenofóbii a homofóbii. Santiago Segura znova, už po štvrtý krát, usadol na režisérsku stoličku a zároveň aj opäť stvárnil titulnú postavu. Skrachovaný ex-policajt Torrente je v jeho podaní perfektný. Úvodný film ma prekvapil, druhý diel som si užil, a ani pri tomto treťom pokračovaní som sa nenudil. Preto som si s radosťou pustil štvrtú časť. No a znova som sa pri tom dobre pobavil. José Luis Torrente sa tento krát ocitne vo väzení. Nebude to tam mať ako bývalý policajt ľahké. Búrlivák to však zvládne. *** ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Po dvou slabších dílech se bouřlivák Torrente vrací v plné síle... Ultimátní hovado, které se při přestřelce nemá problém schovat za děti, xenofob, který bez rozdílu naprosto brutálním způsobem uráží všechny a všechno, úchylák, jehož představa dobrého vtipu je prdnou si do ruky a smrad rozmazat někomu do ksichu... Tenhle naprosto fekální humor asi všem nesedne, ale nasrat, Torrente je prostě bůh... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Torrenteho jsem nikdy moc nemusel, ale bratr si ho docela oblíbil a zase mě překecal ať se podívám na jeho další fekální opus.První díl mě nijak neuchvátil, dvojku sem vynechal, trojka ušla a 4ka ujde trošku víc.Segurovi se bohužel pořád nedaří udržet kadenci vtipů v plný palbě, nevyhne se křečovitosti a spousta scén je nudná, zbytečně dlouhá a nebo trapná.Na druhou stránku tohle šovinistický, rasistický a bůh ví jaký ještě hovado dokáže občas neskutečně zaperlit, některý fóry mají sílu dynamitu a dost často sem vyprsknul smíchy.Tahle prasečí sága není pro žádný uvědomělý kretény, který když serou, tak z nich vyleze místo hovna růžovej jednorožec co voní jako luční kvítí.V každym chlapovi je kousek nadrženýho šovinistickýho prasete, ať už to přizná, nebo bude pokrytecky píčovat a dělat ze sebe Dalajlámu.Segurovi se podařilo do čtvrtýho dílu narvat mraky neskutečně sexy kundiček, převážně sloužících, či dosluhujících pornohereček, podařilo se mu tam narvat půl týmu Realu Madrid, i přesto že od prvního dílu onanuje nad Atléticem, podařilo se mu tam narvat mraky neskutečně námrdovejch scén a hlášek, ale bohužel neudržel tempo a nevyhnul se zbytečnostem a trapáren, přes které nemůžu jít víc, jak na 60%, ovšem je to bez pochyb nejlepší díl série a třeba za rok či dva v pátym už se budem jenom válet smíchy a ne se místy nudně ošívat, či plácat do čela.Fekální humor je občas potřeba a když amerika nezvládá od dob Prvních třech Scary Movie a Skřekotu tyhle věci, je tu místo právě pro tohle nechutný a retardovaný prase, který sází na tu nejinfantilnější zábavu a můžské myšlení pérem.O proti zrůdným holandským vidlákům z New Kids Turbo/Nitro je to pořád monumentální podívaná.O tý nevěstě se mě bude zdát asi ještě nějakej ten pátek a já strašně doufám, že je to nějaká španělská kurva a už jedu google :) 60%. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Segura je v roli Torrenteho zabydlený, místy se snaží i ironii a nastavení zrkadla dnešní době, byť značně neohrabaně a krkolomně... Jinak rasismus, kozy a prdy vládnou tomuto skoro akčnímu snímku... A vězeňský fotbalový zápas je taky paráda... že von do toho uvrtá takový hvězdy Realu, jako je Ramos a Higuaín, když od prvního dílu oslavuje Atlético.... ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama