Reklama

Reklama

Legenda o Tarzanovi

  • USA The Legend of Tarzan (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Již mnoho let uplynulo od doby, kdy Tarzan (Alexander Skarsgård) zaměnil život v africké džungli za život bohatého Johna Claytona III, Lorda Greystoka, po boku své milované manželky Jane (Margot Robbie). Nyní je vyslán zpět do Konga jako obchodní emisar parlamentu, aniž by tušil, že má sehrát roli pěšáka ve smrtelně nebezpečné hře chamtivosti a pomsty belgického kapitána Leona Roma (Christoph Waltz). Ale lidé stojící za vražedným spiknutím vůbec netuší, s kým mají tu čest. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (561)

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Legend Of Tarzan" je podľa mňa film, ktorý by som iba ohodnotil jedným slovom - "Okey." Akí sú herci? - "Okey." Aké sú postavy? - "Okey." Aké sú efekty? - "Okey." Aký je príbeh? - "Okey." Asi by som ani nemusel pokračovať, lebo dokopy nemôžem nájsť s výnimkou pár do očí bijúcich efektov na filme nič také, čo by som vyslovene ohodnotil ako zlé. Dobre sa na to pozerá, je to relatívne sledovateľné a aj sa od niekiaľ niekam dostane. No na druhú stranu sme to videli miliónkrát predtým, myšlienka je tiež už dávno recyklovaná a všetko to pôsobí staré a známe. Nemal som problém to sledovať od začiatku do konca, ale určite to nie je film, za ktorý by som niekomu tlieskal. Je to proste "okey." Hodnotenie: C+ ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

4,5* :o)) ... začátek byla hrozná nuda, vleklo se to. Pak se film po dlouhé době konečně rozjel a já nevyšla z údivu. Efekty i příběh neměly chybu. Za mě super. Oceňuji, že gorilám nedali hlas a že všechna zvířata byla perfektně ztvárněná. Prostředí džungle bylo dechberoucí. Vlastně až u jedné z finálních scén bylo poznat, že je to zpočítačované (oblíbené slovo) .. jinak po celou dobu vše velmi realistické. (VIDĚNO V KINĚ) ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Podle očekávání řádná vocasárna, který nakonec ty nejslabší možný 3* dám, ale mám u toho zkřížený prsty. Takže takhle hodně lidí tu nadává na vizuál a efekty ty byli dle mýho názoru v normálu, ani se nebudu rozepisovat o hloupým scénáři, je to letní popcornovka těžko čekat něco sofistikovanýho. Problém mám spíš s tím, že mě tu žádná z postav nedokázala dostatečně zaujmout a žádná scéna vyloženě strhnout. Kazí to i špatná kamera která se snaží bejt akční za každou cenu a tak snímá všechno hrozně zblízka díky čemuž je v akci a bitkách píču vidět. Tarzan takový nevýrazný (Toho by si Lex Barker dal k snídani) a Waltz už je taky obehraný. Pokud někomu stačí ty jeho voyerský pohledy a jak koulí očima tak cajk, ale mě už to nudí. Takže neříkám, že by mě ten film nějak urazil na vypnutí mozku je to ok, ale znova už na něj asi nekouknu.50% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem byl překvapený samotným příběhem. Film totiž nenabízí klasický pohled na život Tarzana v pralese, ale začíná momentem, kdy už je Tarzan kultivovaným a spořádaným anglickým občanem s aristokratickou minulostí a chováním pravého obstarožního gentlemana. Začátek tak působí hodně dobře a vysloveně baví. Jenže po asi půl hodině se Tarzan vydá na cestu do své původní domoviny. Příběh udělá twist a vrátí se zase na začátek celého příběhu. Tarzan tak zase lítá na nekonečných liánách, v jedné ruce liánu, v druhé ruce krásnou Jane a bojuje proti kolonizátorům z Británie. V tu ránu celé nadšení začíná chřadnout a už se to bohužel nezlepší. Fajn, ale víc jak tři hvězdičky na liáně si film nezaslouží. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Hned na začátek bych určitě zkritizoval brutálně špatný výběr Tarzana. Když chlapec celý život žije, papá, leze po stromech, čůrá, kaká, směje se, povídá si, a dokonce jsme se s mojí spolusledovatelkou shodli, že od jistého věku zřejmě i spinká s gorilami, tak by chlapec měl alespoň malinko gorilu připomínat. Alexander Skarsgård je hubeňour s jediným a neměnným výrazem ve tváři. Dojem na mě opravdu neudělal. Celkový děj, zápletka a vše s tím spojené, bylo totálně divné a dost nezáživné. Dialogy jsou krajně neposlouchatelné. Jedinou radost mi udělalo snad jen to, že zvířátkům rozuměl jen samotný král džungle a nehovořila anglicky. Jinak bylo i na Afriku dost černo. Sešla se spousta goril a černoušků, přičemž měl člověk během sledování problém rozeznat, na koho se zrovna dívá. Tím pomyslným závažím, které převážilo misky vah a rozhodlo o tom, že se na tento filmový skvost kouknu, byl určitě Christoph Waltz, kterého zbožňuji. Nemá smysl si nic nalhávat, stál zde za hovno. Kromě jeho občasného bláznění s růžencem, coby novou smrtící zbraní ve správných rukou, mi zde převážně vadil. Jinak totálním vyvrcholením filmu je pochopitelně závěr, kdy Tarzan zverbuje celou tamní džungli. Opravdu od srdce jsem se já i moje úžasná společnost zasmáli. Nejvíce mě pobavilo, když, já tvrdím, že bůvoli, ona tvrdí, že pakoně, přičemž jedničku z biologie jsme měli oba, zválcovali kompletně celé městečko a prorazili si hravě cestu i skrze kamenné stavby. Vůbec celý závěr byla velká legrace, která k tomu smrtelně vážně míněnému zbytku ani moc nepasovala. Přes dvě hvězdičky se neodvažuji zajít. Z mého pohledu to chtělo, aby se snímek zkusil nebrat tak vážně. Přeci jenom stále vychází z pohádky, a tak to chtělo nemalou porci nadhledu. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (10)

  • Film je venovaný pamiatke Jerryho Weintrauba. Zomrel na infarkt 6. júla 2015 a jedná sa o posledný film, na ktorom sa podieľal. (figliar)

Související novinky

Margot Robbie bude bruslit

Margot Robbie bude bruslit

27.03.2016

Blonďaté krásce z Vlka z Wall Street momentálně leží u nohou celý Hollywood. A rozhodně potěší vědět, že neusíná na vavřínech. Margot Robbie snad brzy uvidíme v komedii Whiskey Tango Foxtrot, která… (více)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (více)

Potterovská Fantastická zvířata mají režiséra

Potterovská Fantastická zvířata mají režiséra

22.08.2014

8 filmů, 7,7 miliardy dolarů. Potterovská filmová sága sice skončila před třemi lety, její odkaz ale jen tak nevybledne. A studio Warner. Bros. si toho je dobře vědomo, pročež před nedávnem oznámilo… (více)

Režisér Iron Mana a fantasy Kniha džunglí

Režisér Iron Mana a fantasy Kniha džunglí

15.11.2013

Klasika Rudyarda Kiplinga, jejímž základem jsou příběhy o vlky (a medvědem a panterem) vychovaném divokém chlapci Mauglím, už byla zfilmovaná mnohokrát – nejslavnější adaptací je zřejmě animovaná… (více)

Reklama

Reklama