Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (608)

predators odpad!

všechny recenze uživatele

POMO, já myslím, že to je ještě horší! Nepobavila mě ani ta úvodní "vtipná" scéna s dickem! Kolikrát jsme něco takového viděli?! Jinak se jedná o slátaninu ve všech aspektech, které od filmu očekáváte. Veškerá snaha skončila někde na 10% zamýšleného výsledku. Takže nakonec vtipy nejsou vtipné, akce je málo a nenazval bych ji akcí a příběh stojí za starou Bellu. Je to takové polovičaté, možná snad i čtvrteční, řekl bych. Jediné, co tedy opravdu zaujme a na co si přijde jak pánské, tak dámské publikum, jsou hezké křivky plavčic a vysekané figury plavčíků. Pro Rocka asi stejná facka jako pro Vina Naftu v xXx: Návrat Xandera Cage. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ale fuj. Film, kde chlapi mají větší kozy než ženy. Kdyby všechny scény měly normální rychlost, film by snad netrval ani hodinu. I ten nejblbější díl seriálu je záživnější a lepší než tohle dvouhodinové utrpení. Honem rychle se musím podívat na nějaký osmdesátkový film, v němž hořící loď opravdu hoří, skutečným plamenem a není to jen sekvence vystřižená z nějaké videohry. Jako už jděte s tím digitálním morem fakt do prdele. Vysoké hodnocení dávám jen proto, že jsem se dvakrát zasmál, ne tomu filmu, ale s ním. 1.5* ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Rock je na cestě do pekel. Ok chápu o akční hrdiny už dnes není zájem mimo fast and fekální série a už i tam je za blbečka, takže to zkouší v komediálním žánru. Pravda tohle není úplný odpad jako centrální demence, ale i tak už je to další důvod k zamyšlení kam spěje kariéra tohohle svalovce kterého svého času někteří pasovali na nového Arnolda. Pche... Co se filmu týče, tak s původní pobřežní hlídkou to nemá skoro nic společnýho. Efron je nesnesitelnej jenom na Sašu a její kozy se dá koukat zasmějete se tak jednou za půl hodiny. Trapas.20% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Mělo to parádní soundtrack, Efron a jeho wataafaak mě rozsekávalo sem tam dobrá hláška a nárážky jako ,,hey highschool musica" ale je to taková penisoidní komedie, která baví jen první pulku a ke konci už vás to přestává bavit. Myslim že to skončilo včas. Stejně mi tam chyběl ten pořádnej náběh za doprovodu Baywatch theme. Hasselhoff a Anderson nic moc cameo čekal jsem to lepší. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Sebetrýznit se lze mnoha vynalézavými způsoby. Můžete si třeba vrážet pod nehty manikurní nůžky, stovku hřebík do ucha, vyřezávat žiletkou do předloktí celé jméno svého kurátora, strkat libovolné tělesné výčnělky do vroucího oleje nebo si akumulátorovou vrtačkou zkusmo odebírat kostní dřeň. Ovšem pokud chcete naprudko prožít opravdovou agonii, naperte si do očí a uší tento ohňostroj vrcholné trapnosti a ultimativní debility. Patrně původně zamýšlená parodie na nejsterilnější a nejtupější metrosvinstvo devadesátých let se zvrhla v něco, nač každý jedinec s kompletní chromozomální sadou a kvocientní hodnotou nad osmdesát obvykle ihned hystericky volá hovnocuc či deratizátora, urputně si to maže Canestenem nebo na to ječíc lije Savo. Exemplárně sofistikovaný …, a teď mě opravdu nenapadá výstižný termit, abych hrubě neurazil všechny ty scénáristy s alespoň trochou soudnosti a mikrosmyslem pro humor, … taxi prostě představte něco, co načmáral down či hlavní Troškův kuřbuřt Marek Kališ hovnem na zeď, velmi citlivě doplňuje to nejzrůdnější panoptikum neherecké bezradnosti a defilé malformací plastické chirurgie. V životě bych neřekl, že někdy uvidím zvratek, v němž bude Skála Steroidson tou nejpřirozenější, nejsympatičtější a nejlépe nehrající marionetou. Fuckt je! Fantasticky mu totiž kundují a nahrávají na všechny ty tak ukrutně vtipné tumory dva páry skákajících koz s ochrnutými xichty, jeden nebetyčně trapný a mimořádně hnusný retard (tady se, milé lopaty, musíte hihňat úpa nejvíc, protože je to jakože ta nejnasáklejší … vložka plná krve, hnisu a žluklého poševního šlemu … nějaký vhodný antonym slova „komická“ jsem přeci jenom našel) a nejzářivější hvězda pandžábské kinematografie, komplexně prkenná plastická trhavina a až obskurně odporná botoxo – silikonová cigoška Sandra Čonková. Ale to ještě zdaleka nic není proti zjevení se a výronu nejslizštějšího metrobukanýra planety, šedesátikilového staženého králíka s prasečími očky a vymelírovaným narozeninovým dortem na hlavě, který perfektně drží i v příboji, ideálu kalifornských vepřovic a reklamy na akutní buzní obrnu jménem Hnuzac Efron. Dokonale dávivé a ekzemotvorné! Takže, pokud jste to ještě náhodou neviděli, rozhodně udělejte něco pro svou mentální svěžest a raději se místo toho zabijte! Já už si docela dlouho tak urputně nepřál, aby se mi odchlíply sítnice a kladívka s kovadlinkami mi sežraly hlemýždě a deflorovaly bubínek, jen abych už nikdy nemusel podobný audiovizuální teror znovu vstřebávat. ()

Galerie (234)

Zajímavosti (18)

  • Film sa nakrúcal v meste Savannah, Georgia, USA. (Darkage)
  • Celosvětová premiéra proběhla 13. května 2017 v Miami. (BMW12)

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama