Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na vzrušující jízdu vašeho života! Dosavadní osud mladého studenta se převrací úplně naruby, když zjistí, že staré otlučené auto, které dostal od svého otce, dokáže létat … Příležitosti, která se mu naskytla, využije se vším všudy. Z nuly se stává hrdina a bojovník proti zločinu zvaný “Černý blesk”. Vůbec ale nemá tušení, že síly zla jsou v pohotovosti, touží po jeho zázračném automobilu a v honu za ním se nezastaví před ničím, i kdyby to mělo stát lidské životy a zkázu města. Dobrodružstvím nabitý akční film vznikl v produkci Timura Bekmambetova (režisér Wanted), na speciálních efektech se podílel tým z filmu Wanted a kaskadéři z filmů Agent bez minulosti a Quantum of Solace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Chernaya Molniya (Чёрная молния / Black Lightning) Zajímavý nápad a pěkná realizace, ke které stačila pouhá Volha a nanokatalizátor. Hudební i efektová složka filmu byly zpracovány velmi dobře a k filmu se hodí. Ve filmu si zahrál záporáka Kuptsova pan Viktor Verzhbitskiy, který hrál již záporáka Zavulona v Noční Hlídce a u ní se film nejspíše nechal i jemně inspirovat jak kamerou tak i hudbou a efekty. Velice sympatický ruský popcorn, který se může směle poměřit i z Hollywoodským Iron Manem 2. 75 % ()

Weider 

všechny recenze uživatele

Ruský trhák v hollywoodským stylu! Nebýt to rusky, tak bych ani neřekl, že je to ruský film. Produkce Timura Bekmambetova byla samozřejmě hned poznat. Film o ruským superhrdinovi, pár scén připomínající spider-mana, ale i přes to zpracováno originálně a kvalitně. Nechyběli ani perfektní efekty, který celý film dokonale zkrášlily. Nejlepší ruský film od doby Noční a Denní hlídky Timura Bekmambetova. ()

Reklama

Angelino 

všechny recenze uživatele

Takmer do polovice to vyzeralo na síce lajtový, ale stále ešte pozerateľný film. Stále nebolo jasné kde bude pointa, ale možností bolo dosť. Chlapec z priemernej moskovskej rodiny, kde panuje láska a porozumenie v kontraste s bohatými rovesníkmi študuje na univerzite. Prichádza nové dievča, ktoré je stredobodom záujmu. A zrazu očakávanie boja medzi chudobou a bohatsvtom, zásadami či sobectvom, láskou či blahobytom. Jeho otec je zásadový, pomáha ľuďom a háji spravodlivosť, aký bude jeho syn... A potom sa z toho zrazu otvorí boboniéra plná vyberaných kúskov z najväčších klišé podpriemerných komixov a ponúka sa na ochutnanie jeden za druhým... a úprimne, koľko z Vás aj keby malo chuť na sladké dokáže na jeden šup dať celú bonbošku? ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Příběhově lehce upravený Spiderman (už to někdo sice psal, ale měl jsem stejný pocit při sledování filmu), kde se hlavní postava nazývá Auto-man či Volha-man :o)). Herci hrají celkem dobře a jsou převážně sympatičtí. Velká škoda některých cliché scén, pár nelogičností a několik slabších efektů. Celkově ale zajímavý počin, lepší tři, chvílema to útočilo i na 4 hvězdu. Ruský Hollywood ožívá:-)). ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Připomíná to hodně marvelovský komiksový film, tedy jeden z těch starších (myslím, že opravdu toho Spidermana), ale nemá žádnou komiksovou předlohu. Ale vykrádačkou bych to nenazýval, prostě se Rusové pokusili natočit něco po americku. A podle mě se to docela povedlo, i když se to místy hrozně táhne a herci nejsou nejlepší. Takže palec nahoru, ale jen těsně. ()

Galerie (191)

Zajímavosti (2)

  • Auto použité v tomto filmu je Ruský GAZ 21. (Terva)

Reklama

Reklama