Reklama

Reklama

Lise se zhroutil svět. Po letech dřiny a tvrdého tréninku neprošla výběrem a byla vyřazena z národního softballového týmu. Schází se s profesionálním baseballistou Mattym a není si jistá, kam jejich vztah směřuje. Lisa má pocit, že by si měla najít partnera mimo sportovní okruh. Tak jí kamarádka domluví schůzku naslepo s obchodníkem Georgem, jehož složitý vztah s otcem se ještě více zkomplikuje poté, co je obviněn z finančního zločinu, přestože nic neudělal. Rande Lisy a George probíhá v neveselé náladě, on je z obvinění vystresovaný a ona je zdrcená náhlým koncem své sportovní kariéry. George ví, že neudělal nejlepší dojem, a zdráhá se ji pozvat na další schůzku. Lisa zase nepředpokládá, že by se jejich setkání mělo dál rozvíjet, a raději hledá útěchu u Mattyho. Když pak Matty navrhne, aby se k němu nastěhovala, souhlasí. Jednoho dne se George s Lisou potkají ve výtahu a on se omlouvá za své chování na jejich nedávné schůzce. Pomůže jí s nákupem domů, když dorazí Matty, tak udělá scénu, že Lisa pozvala George bez jeho svolení do bytu. Dívka si uvědomí, že se v něm spletla a okamžitě odchází... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (272)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Ach, ty pocity! Chcete strávit nezapomenutelný romantický večer, plný lásky, něhy, chytrého a citlivého humoru? Strejda verbal vám poví, jak na to! Nejdůležitější je moment překvapení a síla okamžiku, která dostane vaši milovanou do kolen! V žádném případě tedy nesmí nic tušit. Doporučuji proto, zavřít ji třeba do skříně, a to až do doby, kdy první chervánky smutně zakrvácí oblohu jako truchlivá stigmata umírajícího slunce. Pokud plán se skříní z jakéhokoliv důvodu selže, je nanejvýš nezbytné chovat se nenuceně, aby absolutně nic netušila a nepostřehla vaší proměnu. Všechno musí vypadat jako běžná denní rutina. Proto od rána klopíme lahváče, hlasitě prdíme, mlaskáme u oběda a celé odpoledne ošoupáváme tlačítka ovladače při přepínání mezi hokejem a Ligou mistrů, což doprovázíme halasným kurvováním, pokud nějaký vypatlaný čutálista nesplní naše očekávání bezchybné hry. A večer s velkým V je tu!! Hlavně nezapomenout na svíčky! Spoustu svíček, to mají mazlíčci rádi! Bydlíte li v blízkosti hřbitova, jako já, stačí svižná podvečerní procházka slzavým údolím a máte vystaráno! Vždyť nebožtíci přeci přejí lásce! Začneme lehkou večeří, která zvýrazní naše vzájemné touhy a příjemně nás naladí! Grilovaný bůček podtržený jemně tříslovitou chutí zaprášené lahve archivního Chateau de Rybíz, ročník 82, splní svůj účel dokonale! Urazíme hrdlo, abychom umožnili "vínu" dýchat, přičemž mezitím naservírujeme labužnicky zčernalý plátek stoprocentního tuku na dva obří, sněhobílé talíře a rychle oběhneme se zapalovačem všech stopadesát svíček, mistrně rozmístěných tak, aby mdlé, třepotavé světlo nádherně dokreslilo hustou atmosféru propukající vášně. A neignorovat hudbu!!! Jakmile tedy stiskneme tlačítko PLAY a potemnělou kuchyní se začnou tklivě linout první tóny obřího hitu britského homosexuála pod názvem "Can you feel my dick tonight", je čas oslnit naši Nejdražší! Vyprostíme ji proto konečně ze skříně, konejšivě ji zašeptáme do ouška něco o lásce a věčném milování, zhluboka se nadechneme, jemně, jakoby letmo se ji dotkneme ústy a ................... foukáme tak dlouho, dokud její plné rty nevykrouží ono vzrušující, lascivní "O", které dává našemu životu smysl! Dále to již, milé děti, ponechám jen a jen na vaší fantazii! Jen bych doporučil jedno: až po dvouhodinovém, intenzivním milování, které dá vašemu vztahu zcela nový rozměr, vyplivete kousky latexu uvízlých mezi zuby a padnete na záda do propocených prostěradel, vytáhněte z peněženky dvousetkorunu a demonstrativně ji spalte jako radostnou připomínku toho, že jste na tuhle nudnou, trapnou, kýčovitou peachovinu nemuseli do kina. Její ohořelé zbytky pak spláchněte do hajzlu. ()

N.Strauber 

všechny recenze uživatele

Asi jsem viděl jiný snímek - vtipný, odsýpající, nenudící... A zároveň vůbec ne hloupý, když uvážím, jaké blbosti se v tomto žánru natočily a mají hodnocení minimálně nad 60 %. Toto mi přijde neskutečně podhodnocené. I to mě donutilo dát plný počet. Herci jsou výborní (ani Owen Wilson není špatný), všichni mají velký komediální talent. Samozřejmě nejen komediální. Doufám, že Jack Nicholson (i bez něj bych nedal méně než 4*!) nehodlá na další film čekat do osmdesáti... :-) Chudák James L. Brooks, kdo ví, jestli vzhledem k celkovému "úspěchu" filmu ještě bude moct něco natočit... ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Poslední dvacetiminutovka výsledný dojem zlepšila, závěrečné Ruddovo vyznání lásky Reese bylo moc hezké a chemie mezi nimi fungovala na sto procent, ale jinak celkový dojem byl hodně ubíjející. Zejména první půle stopáže si zahrává s trpělivostí diváka, plácá se tu scenáristicky prázdná sláma více než je zdrávo, komediální timing scén je absolutně nezvládnutý, takže jediné, co jsem si opravdu vychutnal, bylo příjemné herectví ústřední hvězdné čtyřky. Jediná větší pozitiva - Paulu Ruddovi role sekla bez výhrad, Whiterspoon a Wilson byli velmi sympatičtí. Je jasné, že takhle podivně napsanému příběhu se musí divácky hodně naproti, ale i tak lze v případě Brooksova snažení mluvit o jednoznačném zklamání. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Taková milá romantická zbytečně dlouhá pitomůstka s průměrnými hereckými výkony a senilním Nicholsonem. Witherspoon hraje podobnou blbku jako v 90 procentech jejich filmů. Opět se projevuje její zbarvení vlasů a opět se rozhoduje mezi dvěma místními playboyi. Paul Rudd mě vcelku překvapil, Owen Wilson naopak zklamal. Starý štramák Jack udělal filmu jméno zřejmě jen tím, že to byl jeho zatím poslední film. No chtělo by kariéru zakončit asi trošku lépe. Tak budu držet palce. 55% ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne tak špatné, jak by se podle zdejšího hodnocení mohlo stát. Problém téhle ani-ne-komedie stkví v tom, že v traileru jsou sestříhané veškeré gagy z filmu. A tenhle film není typická romantická slaďárna. Konverzačka, při které vlastně není jisté, jak dopadne netradiční trojúhelník. Tady totiž žádný úhel není tupý. Škoda jen, že ke konci se to trochu vleče, jinak je to velice příjemná oddechovka. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Film zarobil menej než boli honoráre režiséra a štyroch hlavných hercov. (Arsenal83)
  • Natáčení probíhalo ve Philadelphii a Washingtonu od 1.3 do 23.10.2009. (Terva)
  • Kathryn Hahn - ktorá vo filme hrá tehotnú postavu - bola tehotná aj v skutočnom živote. (Arsenal83)

Související novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (více)

Reklama

Reklama