Reklama

Reklama

Lise se zhroutil svět. Po letech dřiny a tvrdého tréninku neprošla výběrem a byla vyřazena z národního softballového týmu. Schází se s profesionálním baseballistou Mattym a není si jistá, kam jejich vztah směřuje. Lisa má pocit, že by si měla najít partnera mimo sportovní okruh. Tak jí kamarádka domluví schůzku naslepo s obchodníkem Georgem, jehož složitý vztah s otcem se ještě více zkomplikuje poté, co je obviněn z finančního zločinu, přestože nic neudělal. Rande Lisy a George probíhá v neveselé náladě, on je z obvinění vystresovaný a ona je zdrcená náhlým koncem své sportovní kariéry. George ví, že neudělal nejlepší dojem, a zdráhá se ji pozvat na další schůzku. Lisa zase nepředpokládá, že by se jejich setkání mělo dál rozvíjet, a raději hledá útěchu u Mattyho. Když pak Matty navrhne, aby se k němu nastěhovala, souhlasí. Jednoho dne se George s Lisou potkají ve výtahu a on se omlouvá za své chování na jejich nedávné schůzce. Pomůže jí s nákupem domů, když dorazí Matty, tak udělá scénu, že Lisa pozvala George bez jeho svolení do bytu. Dívka si uvědomí, že se v něm spletla a okamžitě odchází... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (273)

Greg 

všechny recenze uživatele

“George, this is my boyfriend Manny. - Nice to meet you. - Who is he? - You didn’t even say hello. - Yah, I think you have to check with me before you invite some guy over so I’m a little bit too pissed off to say hello.“ Čekal jsem víc! Film s takovým hereckým obsazením, takovými hvězdami první kategorie, by podle mě měl být více než průměrný. A je to právě herecké obsazení, které ho drží nad vodou – Reese Witherspoon je úžasná, skvěle hrající i vypadající, sympaťáci Owen Wilson a Paul Rudd ji skvěle doplňují (a hrají taky velmi dobře) a je jen škoda, že dostal Jack Nicholson tak málo prostoru ve filmu. Naopak scénář není moc originální, postrádá jakoukoliv gradaci a až na malé drobnosti skončí tak, jak každý očekává. A hudba ve filmu? Ta tam asi nebyla nebo jsem jí nepostřehl, nevím. Opravdu je to škoda, tenhle film měl navíc, ale nakonec zůstal v šedých vodách průměrných amerických romantických filmů. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

How Do You Know je úplně klasická romantická komedie, která se snaží působit jako film o hlubších životních problémech, ale tvůrcům tahle snaha moc nevychází. Celá milostná zápletka navíc působí nedotaženě a vztahu mezi Lisou a Georgem jsem prostě nevěřila. Stopáž přes dvě hodiny film strašlivě ubíjí. Dopravdy jsem si užila jen herce, hlavně Wilsona a starého dobrého Jacka. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hodně neuspořádané,prakticky nevtipné a hlavně naprosto přestřelené co do stopáže.2 hodinové komedie za normálních okolností nejsou problém,ale v tomto případě si tvůrci hodně zahrávají s divákovou trpělivostí.Jediným plusem tak budiž herecké obsazení,které je celkově hodně příjemné a je velká škoda,že je de-facto nevyužité...40% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Já mám romantické filmy ráda, odpočinu si u nich a prostě vypnu mozek, což je něco co potřebuji skoro pořád. Ale tady z toho filmu jsem byla taková nějáká zmatená. Připadalo mi to jako by někdo vzal dva úplně jiné filmy a akorát nějákým divným způsobem propojil hlavní hrdiny z obou. Navíc ta část filmu, které se odehrávala především s Paulem Ruddem a Jackem Nicholsonem mi přišla hrozně zmatená a mě hrozně dlouho trvalo pochopit o co tam vlastně jde. Tak jako, nebylo to špatný, ale je to jedna z těch podprůměrnějších komedií tohoto typu. Ale dávám ještě 3* ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

V traileru možná How Do You Know působí jako jedna z těch mála romantických komedií, kde hlavní hrdinka nestojí před rozhodnutím "pan správný vs. pan špatný", ale před mnohem těžší verzí romantického trojúhelníku zvanou "pan správný vs. pan správný". Ve skutečnosti vám po deseti minutách bude jasné, kdo tento souboj tentokrát vyhraje, takže nezbývá než se místo romantického zápolení zaměřit na komediální prvky tohoto nového Brooksova filmu. Ty však nepřichází. Zcela upřímně: Jediná chvíle, která mě v tomto filmu donutila se pousmát, byla závěrečná balkónová scéna s Jackem Nicholsonem. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Jedná se o poslední film Jacka Nicholsona. "Jack bez jakýchkoli fanfár odešel do penze. A za tímto rozhodnutím je možné vidět jednoduchý důvod - přestala mu fungovat paměť. V šestasedmdesáti má problémy s pamětí a nedokáže se naučit scénář. Jeho paměť dávno není tím, čím bývala. Jack se nehodlá vzdát života mezi slavnými. Bude se stále ukazovat na veřejnosti,“ uvedl hercův kamarád pro Radar Online. (HArna)
  • Kathryn Hahn - ktorá vo filme hrá tehotnú postavu - bola tehotná aj v skutočnom živote. (Arsenal83)
  • Film měl obrovské ztráty a ze 120 milionů amerických dolarů, vložených do výroby, se vrátilo jen 40 %. (Terva)

Související novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (více)

Reklama

Reklama