Reklama

Reklama

Obsahy(1)

K Zemi se blíží tlaková vlna supernovy. Už zničila Pluto a tři vědci - americký profesor Kelvin, profesorka Huan Ye z Číny a profesor Jižinsky z Ruska - se přou, zda jaderné hlavice odpálit uvnitř magnetosféry nebo vně. Všude řádí tornáda, zemětřesení a blesky, jen na základně NASA svítí slunce. Trojice vědců odstartuje raketoplánem, na oběžné dráze jim přestanou fungovat počítače... Podaří se jim ručně přeprogramovat místo výbuchu a tím Zemi zachránit? (novyto)

(více)

Recenze (39)

castor 

všechny recenze uživatele

Tata je podle všeho pořádnej bouchač z NASA. A světe, div se, musí zase jednou zachránit lidstvo před totální zkázou. Sakra, kde já už to viděl? Ááá, jasně, už vím.. aha, kapku bylo i odtamtud.. a tohle asi vzešlo z nějakého nočního posedu na záchodě.. a i pejsek s kočičkou něco přidali.. a o tomhle si děti před poledním spaním povídaly v mateřské školce.. jasně, už jsem doma!! Absolutní nesmysl, v kterém dvě sličné slečny podle všeho trénují na maratón a neustále někam/před něčím prchají, zatímco taťka šmoula kdesi nahoře srdnatě bojuje o lepší příští. Asi jako řada jiných i já naletěl na parazitní břečku Emmerichova katastrofického spektáklu 2012. Holt, příště si dám větší pozor, do jakých sraček společnosti The Asylum šlapu. ()

RanMori odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byla ovšem síla. Na film jsme se podívali záměrně z důvodu špatného hodnocení a opravdu nezklamal. Herecké NEvýkony dotažené na maximum, nulová logika chování postav, zcela zcestné informace o fyzikálních zákonech a nezdařené triky jsou jasným důvodem, proč se film v hodnocení nachází u dna. Perličky: vědec, kterého uslyšíte dokola říkat jen to, že věci jsou jinak než myslel. Děsně utajený sabotér, jehož identitu víte okamžitě, ale jeho motivaci se už nedozvíte. Super jsou blesky, které pálí kolem postav, které nejen že neohluchnou, ale navíc ještě s nataženýma rukama mezi nimi skáčí a mávají! To je prostě skvost. A scénka, u které jsme se vážně za břicho popadali, byla ta, kdy vědec prohlásí, že se ve výpočtech sekli, takže mají o celých 24 hodin méně a hned na to dorazí agent s otázkou: "Máte vteřinku?" ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tři vědci, kteří de facto rozhodují o osudu samotného lidstva, to je trochu málo. Představoala bych si jich alespoň deset. Ale pro potřebu filmu to asi stačilo. Jak už to bývá každém správném katastrofickém filmu, tak i tady se tvůrci pokusili rovzinout i další dramatickou rovinu a opět tu hlavní roli hraje čas, který jak všichni víme, je neůprosný. Škoda, že efetky nebyly o mnoho lepší. To by pak moje srdéčko nadšeně zaplesalo a já si smlsla. Ale Emmerichův film už asi horko těžko někdo překoná. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych chtel byt hruby, rekl bych ze demence tohoto filmu, je srovnatelna s takovou, kterou Freud popsal jako "divnou". Nema asi cenu popisovat zapory tohoto pokusu o prispeni do filmove tvorby, protoze kazdy rozumne uvazujici clovek musi videt, tu spoust, ktere se tu tvurci dopustili. Kazdy zacek, s penalem plnym napadu, by dokazal vymyslet a vytvorit daleko propracovanejsi a chytrejsi vec. Hned me napada jeden namet - pokus o zazehnuti vlastnich prdu. ()

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Pámbů zaplať za to, že má lidstvo všelék na všechno - atomovky, jinak by jeden strachy neusnul. Brian Krause v hlavní roli není zlý, ovšem na nejžertovnější postavy filmu, tedy skupinu íránských teroristů a profesora Jižinského z Ruska, prostě nemá. Geniální veselohra od společnosti Asylum - 100 %. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama