Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na malé vlakové nádraží přijíždí vlak s tajemnými vagóny. Celé město je zrovna podvoleno vojenskému cvičení, tři vojáci si však chtěli toto cvičení odpustit, a tak se dostávají na nádraží. Tam však dojde k potyčce s ochrankou a nešťastnou náhodou z jednoho vagónu začne unikat "ne tak smrtící" plyn. Srbsko se během chvilky zaplní oživlými mrtvolami, kdo přežije? (jamesjimbo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

kakyn odpad!

všechny recenze uživatele

Můj ty bože co má tohle zase být? Nejen že má film stupidní zápletku, ty nejhorší herce, který vybrali těsně před natáčením z náhodných kolemjdoucích, otřesne scénář za ktere bych se styděl i já ale hlavně, když už je to zombie film, tak udělám k*rva pořádně ty zombie. Prostě ne. Na tomhle filmu je špatně úplně všechno. Postrádá jakoukoliv logiku a je tak absurdní co se tam děje, že celou dobu jen nadáváte, nebo se tomu smějete. Jednu chvíli říkají že nemají žádný náboje a v zápětí za rohem už zase pálí ostošest bez přebíjení. Kdyby tam aspoň dali nějakou tu sexy kočku aby to bylo alespoň na tu jednu hvězdu.... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Zone of the Dead“ ale i tak zůstává velmi špatným filmem, který prostě nevytváří nic skutečně nového, a pokud zde má nějaký potenciál, tak ten je nevyužit. Srovnání se snímkem „Socialistický Zombi Mord“ se prostě nabízí, ale slovenský film v tomhle ohledu vychází bezkonkurenčně lépe, v podstatě nesrovnatelně. Je to škoda, že se v Srbsku nepokusili o něco, co by bylo více domácí. ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Ale no táák, zase tak špatné to přece není. :-) Jasně, amatéřina je poznat v každém záběru, scénář nejspíš dopisovali ještě během natáčení a o nějakém hlubším poslání tady nemuže být ani řeč, ale kdo o to taky stojí? Oprostíme-li se velkých očekávání a příjmeme fakt, že nejspíš nepůjde o zombie horor století, dostaneme odpočinkově jednoduchou záležitost s příjemnou stopáží, která především za denního světla ukáže svou vlídnou gore tvář a utěšeně rostoucí počet rozsekaných zombie vykouzlí na tváři široký úsměv. První pokoukání potěšilo, podruhé vidět už pravda netřeba. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

V zapadlé díře kdesi v Srbsku probíhá cvičení NATO, a jako jeden z bodů je průjezd vlaku z tajemným toxickým nákladem. Shodou okolností je ale vagón narušen, a do okolí uniká plyn - který všechny zabíjí. Ale mrtví nezůstávají mrtvými nikterak dlouho - ožívají, a začínají žíznit po lidské krvi... Ach jo, do čeho jsem se to zase dostal. Další zombie sra*ka z (jiho)východoevropské filmové školy. Je vidět, že autoři mají nakoukáno, a tak do "svého" filmu narvali všechno co kde kdy viděli - nález staletí pohřbené mrtvoly, vojenské cvičení, únik plynu, zombies, převoz vězně, polda v depresi, náboženský fanatik atd. Na druhou stranu film má docela tempo, a než si uvědomíte na jakej blivajz se to koukáte, jsou tu závěrečný titulky a konec. A na třetí stranu - je zde i jedna věc, kterou je nutné pochválit - oproti americkým filmům, kde v jakýkoliv důležitý moment "není signál", tak tady je tato situace alespoň trochu smysluplně vysvětlena vojenským cvičením a rušičkou rádiových signálů (ovšem televizní vysílání náboženského fanatiku už rušené samozřejmě není). ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

No, tak nám Srbové představili svůj zombie horor, nemýlím-li se, tak první... A nedopalo to vůbec dobře... Během sledování filmu jsem si pořád říkal, že alespoň ten jeden bodík Zone of the Dead dám, ale díky neskutečně pitomým replikám to prostě nebylo možné... Poslouchat, co ze sebe jednotlivé postavy zvrací, se pro mě po pár desítkách minut stalo neskutečným utrpením... Pokud nejste zrovna milovníci zombie filmů (a to já jsem), tak se tomuto kousku vyhněte hodně velkým obloukem... ()

Reklama

Reklama