Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (99)

plakát

Papírová města (2015) 

Rychle a stručně....knížka je daleko lepší...

plakát

Ospalá díra (2013) (seriál) 

Po pilotu sem nadšenej a těším se na další díly....

plakát

Útěk z planety Země (2013) 

Film určený převážně pro děti ze školky. Tomu odpovídá i jednoduchý děj a styl humoru. Na druhou stranu ale pěkná animace..

plakát

Mosazná konvice (2012) 

Skvělé zobrazení toho, co s lidmi dokáže udělat síla peněz a jak daleko jsou kvuli tomu schopni zajít.

plakát

Dead Shadows (2012) 

Celkem příjemný překvapení od Francouzů. Líbil sem mi hlavní hrdina i jeho "holka"...proto mě trochu mrzelo, že to skončilo tak jak to skončilo. Mohlo to být i o něco delší ale co už. Po vizuální stránce mi to přišlo dobrý, ovšem ty zvuky....to hrozný čvachtání a "zažblunknutí", když nakopl někoho do koulí. Rád přivítám pokračování :)

plakát

Vytí vlkodlaků: Znovuzrození (2011) 

Tak trochu twilight, akorát s vlkodlakama. Neříkal bych tomu horor, protože tam nebylo nic strašidelnýho, ani žádný potoky krve nebo hromada střev. Masky vlkodlaků byly spíš vtipný než děsivý a nebyli ani moc vidět. Až ke konci se konečně ukázali. Nečekal sem nic kvalitního, takže nejsem zklamanej. Průměrná béčková blbina.

plakát

Černobylské deníky (2012) 

Nudný a předvídatelný "thriller", protože brát to jako horor, to fakt ne. Jedinou děsivou věcí byly herecký výkony. Uvěřil sem jim ten jejich strach a začal sem se bát taky.... ale zase obdivuju jejich kondičku. Pořád jen utíkat a utíkat...kdyby se třeba zastavili na chvilku a pár těch holých, hnusných lebek jebli těma tyčema co se všude kolem válí...ale když chtějí běhat, at si běhají. V celým filmu nebyla ani jedná scéna u které bych se lekl. Dopředu bylo jasný, kdy tam něco proběhne, kdy se něco objeví tam nebo tam, kdy to někoho zatáhne do tmy anebo kdy se na ně usměje nějakej ten pizizub. Na tenhle film zapomenu tak rychle, jak se mi stáhl. Možná mi utkví v paměti scéna jak po nich hodil židli a nasadil výraz "get the fuck out of my house"...

plakát

Pavouci (2013) 

No ty vole! Pavouci co spadnou z vesmíru. To tu ještě nebylo. A samozřejmě jsou strašně velcí a neprůstřelní, nebo spíš jsou všichni vojáci klasicky levý jako prase, že se netrefí ani blbým tankem do pavouka velkýho jako dům.... A tam kde nic nezmůže ani armáda, zakročí obyčejnej civilista, kterej zase klasicky zachrání celou situaci, město a vlastně i svět! Tyhle filmy mě nikdy neomrzí...na chvíli se pozastavit nad tou demencí, která je pak stojí ruku, nohu a v zábavnějším případě třeba oko. Nojo, tyhle filmy nikdy nezklamou ;)

plakát

Tasmánští čerti (2013) (TV film) 

Na takovýhle filmy se dívám jen za účelem pobavení. Nic jinýho se od nich ani čekat nedá. Hned po pár minutách bylo poznat, že je to dělaný pro televizi. Efekty nestojí za nic, stejně tak i herecký výkony. U té "policajtky" sem jen čekal kdy si rozepne další knoflík a vyvalí ven ty svoje kozy. Nakonec skončila jen v tílku :( Ale na druhou stranu je dobrý, že tam nebyla jen jedna obří a nezničitelná příšera ale víc smrtelných. Pěkně se to počítalo kolik jich ještě zbývá zabít. Vyškrtnul bych to z "hororů", protože díky tomu, že to šlo do televize a ne na DVD je tam poměrně hodně cenzury a nejdou vidět žádný střeva, žádný roztrhaný kusy lidských těl a ani není zachrstaná celá obrazovka od krve... ale i tak to nezklamalo a svůj účel pobavit to splnilo.