Reklama

Reklama

Vytí vlkodlaků: Znovuzrození

  • USA The Howling: Reborn (více)
všechny plakáty
Trailer

Will Kidman ve svých osmnácti letech zjišťuje, že jeho matka byla při porodu pokousána vlkodlakem a zemřela. Přesto ho ještě stačila porodit a Will je tedy napůl člověkem a napůl vlkodlakem. Nyní na prahu dospělosti si ale musí vybrat, na čí stranu se vlastně přikloní... (Nova Cinema)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

liskam odpad!

všechny recenze uživatele

Naštěstí, opravdu naštěstí jsem tenhle film neviděl od začátku. Naštěstí jsem ho ani nedokoukal. Myslím že by na mě takováhle filmová turbodemence totiž zanechala trvalé následky. Nemá cenu se zmiňovat o hereckých výkonech ani o jiných aspektech. Prostě děs a hrůza po všech stránkách! Tohle bych nedoporučil ani největšímu nepříteli. Jasný odpad a 5% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Vedel som, že to bude blbosť, takže ma to sklamať nemohlo, dokonca to napokon nebola až taká tragédia. Obyčajná romantická fantasmagória pre teenagerov - študent zistí, že je vlkolak a snaží sa zachrániť svoju buchtu. Pekná kamera a zopár akčných momentov v poslednej 10-minútovke, ináč tma. Ale sú aj väčšie pohromy :) ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Osmý neboly pro někoho devátý díl(jedna Francouzká sračka se v Aj jazyce jmenuje Howling 8). Nedopadl tak strašně. Navíc je rozhodně lepší než šílenej sedmý díl. Sice tu dost smrdí styl Stmívání ale ústřední dvojice mi přišla narozdíl od tamtý sračky fajn. Co stojí za zmínku je konec kterej byl celkem akční a nadupanej to předtím je docela slabota. Vlkodlak vypadal celkem fajn, sice proměna byla na rychlo spíchnutá a celkem špatná ale finální maska byla povedená. Prostě průměrný pokračování bohužel už vyčpělé série. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 52%***TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 6/10/// PLUS: vyvrcholení, přesněji poslední půlhodinka, Landon Liboiron dobře zahrál obě polohy a celkově zajímavý přerod z obyčejného studenta, Lindsay Shaw docela zaujme, i když trošku přehrává MÍNUS: méně známe tváře, hodně laciný rozjezd./// Shrnutí: Po letech se nám vrací průměrná hororová série na kterou se už skoro zapomnělo. Z počátku to vypadá hodně lacině a celkem nudně. Postupně to začne být zajímavé a v závěru lepší než by jste čekali. Efekty na dnešní dobu neohromí, ale ostudu nedělají. A ke konci se z filmu vyklube celkem koukatelná televizní podívaná. Pokud vám nevadí velká předvídatelnost a mnohokrát viděný scénář, budete myslím spokojeni./// PS: To že vlkodlaci žijí mezi námi je jasná věc (podle filmařů), já ovšem žádného zatím nepotkal. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Werewolf horror je jedným zo základných subžánrov v oblasti horrorovej tvorby. Zaoberá sa tématikou vlkodlakov. Krvilačných bytostí, ktoré na seba berú podobu vlčieho netvora. Väčšinou sa tak deje počas splnu Mesiaca. Mám rád tento typ horrorových filmov. Lenže problém je v tom, že kvalitných vlkodlačích snímkov je ako šafránu. Prevažne sa jedná o lacné alebo mimoriadne stupidné pokusy. V tomto prípade je to ten druhý prípad. "Znovuzrodenie vlkodlaka" je hlúpy, nudný teenagerský emo shit. * ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama