Reklama

Reklama

Kvílení vlkodlaků III

  • Austrálie Howling III (více)

Obsahy(1)

Z pustin znovu přicházejí vlkodlaci a hledají další oběti. Pouze profesor Beckmyer dokáže pochopit utrpění těchto tvorů, když provádí ve své laboratoři na zajatém vlkodlakovi experimenty. Ale vláda se s tím nemůže smířit a je odhodlána Satanova vyslance zlikvidovat za každou cenu. (Guild Home Video)

Recenze (41)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

V důsledku jde o alegorické komediální drama o jinakosti z doby, kdy svět tenhle problém ještě tolik neřešil. Ne až tak vtipné, ale úsměvné ano. Speciální triky nejsou nijak bombastické, ovšem maskéři si to i tak museli užít. Lehce bizarní je porod a růst malého vakovlkodlaka. Občas dojde i na akci, asi nejzábavnější je potyčka domobrany s přízrakem v buši. Příroda je krásná, mohlo jí být i více. A Dáša má v některých záběrech vlčí rysy i bez maskování. Každopádně je na ni vidět, že natáčení ji bavilo. Jo a trio jeptišek nemělo chybu! S odstupem doby mě tenhle díl bavil více než kdysi... ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý, vždycky jsem toužil vidět některý z dílů této hororové série o vlkodlacích. No tehdy jsem samozřejmě ještě nemohl tušit, že se jedná o jednu z nejmizernějších a celkově nejhorších hororových trilogií všech dob. Už první díl byl žumpa a každý další je čím dál tím větší hnus. Tady už ale končím, na video-příživnická "pokračování" už vážně nemám žaludek. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

A tak on to vážný film prostě není. Nebere se příliš vážně a možná by chtěl i pobavit. Jenže se mu to daří tak na půl a baví spíše tím, že se jedná o strašný brak. Na druhou stranu trikově je snímek naprosto parádní a v tomhle směru jsem si ho hodně užil. Série ukazuje, že od každého filmu můžeme očekávat cokoli. A v tom je vlastně největší krása – alespoň prozatím – série „Kvílení vlkodlaků“. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už je i na mě moc. Marně hledám, co bylo na tomhle imbecilním hororu povedené. Phillipe Mora nikdy nepatřil k zajímavým režisérům, ale u jeho flákot se dalo, při troše dobré hororové vůle, přece jen pobavit. Jenže tohle bylo tak strašné, až mně není jasné, proč jsem tomu dal šanci. Chudák Dagmar Bláhová musela v emigraci brát i takové podřadné role. Když to tak vezmu, ještě jsem neviděl pořádný horor o vlkodlacích, ale tenhle suveréně okupuje nejspodnější patra na tohle téma. 0% ()

TO 

všechny recenze uživatele

Spoiler! Tentokrát žádná pohádka o vlkodlacích. Tady jde o skutečný živočišný druh vačnatých savců žijících v Austrálii a Sovětském svazu. Do Sydney přijede z buše samička a zamiluje se do člověka a stane se herečkou. Tři „vlkodlačí“ jeptišky jí ovšem najdou a přivedou zpět do tlupy. Pak se jí narodí vlčí dítě, které nosí v kapse na břiše. Pak na ně zaútočí vojáci a ona s manželem a synkem uprchne. A za několik let jsou vlkodlaci uznáni jako regulérní živočišný druh, takže se již nemusejí skrývat. No a nakonec dostane Oscara za nejlepší herečku. To vám je taková ujetá podivnost, že jsem málem dal i 3hvězdičky, ale jen málem. A Dáša Bláhová jako ruská vlkodlačice. No, docela mě to bavilo. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Nedlouho po začátku filmu, kdy hlavní postavy leží ne posteli, je možné všimnout si plakátu ke snímku V dosahu bestie (1982), který rovněž režíroval Philippe Mora. (Campbell)
  • Snímek byl natočen podle románové trilogie "Howling" z let 1979 až 1985 Garyho Brandnera. (Terva)

Reklama

Reklama