Reklama

Reklama

Americký vlkodlak v Paříži

  • Velká Británie An American Werewolf in Paris (více)

Obsahy(1)

Tři mladí Američané, kteří cestují po světě a hledají dobrodružství, sedí na špičce Eiffelovky v Paříži. Andy, Brad a Chris sem přišli na piknik, popít víno a zaskákat si bungee jumping. Kde se vzala, tu se vzala, najednou se tam objevila také krásná Serafine, kterou naopak život omrzel. Skočila dolů a doufala, že tím všechno skončí. Andy ji zachránil, ale ona zmizela. Začal ji hledat a tím udělal první krok do pekla, které se otervírá každým úplňkem. Vlkodlak vyrazil z klece! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Hrozně zvláštní hororová komedie. Hlavní postavy jsou sympatické, vlkodlaci, kdyby nebyli tak hrozně digitální, taky dobří. Celkově má film dobré obrátky, nuda se nevyskytuje. Vtipné pasáže střídá solidní napětí a místy litry krve. Já se bavil, tedy film splnil, co jsem od něj očekával. A jak píše B!shop, když už film začne lehounce drhnout, podebere vše skvělá hudba. Trochu mě mrzí, že jsem zkouknul tento snímek dříve než Americký vlkodlak v Londýně, který bude asi jistě předlohou. Co nejdřív napravím a zde případně opravím:) ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Strašlivá pitomost. Tenhle horor může sloužit jako ukázka toho, co bylo v hororovém žánru v druhé půlce posledního desetiletí špatně. Jednička - Londýn - i přes spoustu černého humoru nabízela zajímavý příběh a nefalšovanou napínavou atmosféru, Stupidně klišovatá Paříž nemá šanci - je to prostě příšerná puberťácká komedie s pár hezouny a roztomilou blondýnkou o vlkodlacích s hrůznými CGI efekty, které v té době vypadaly hůř než počítačová hra. Ten humor je opravdu na zabití, ale ne vlkodlaka, ale tvůrců. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, je to rozhodně méně horrorovější a v určitých pasážích (mrtvá dívka pokoušející se pískat) mnohem uhozeněji humornější než starší bráška v Londýně. Vlkodlaků by také mohlo být méně, respektive, nemusely by být vidět tak moc. Ale je to příjemná vlkodlačí romance s trochou humoru a více akce. Vskutku nenáročná podívaná. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Škoda tých digitálnych efektov, šiel by som s hodnotenim na 4, pretože dej to má dobrý, nenadväzuje to na prvý diel, ale čerpá sa nový dej ktorý sa odohráva v Paríži. Po kým sa nedostaneme na samotné efekty vlkodlaka, ktorého urobili otrasne, v jednotke vyzeral strašidelne pretože režisér Landis má skúsenosti kdežto o Walkerovi sa to povedať nedá. Jediné čo tu ostalo je miestami vtipná komédia s pár dobrými scénkami 60 percent. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Americký vlkodlak v Paríži" - béčková horrorová komédia. Traja kamaráti, americkí turisti, sa v rámci svojej cesty po Európe dostanú až do Paríža. Tam sa jednému z nich podarí zachrániť život mladej, atraktívnej žene. Zabráni jej spáchať sebevraždu skokom z Eiffelovej veže. Ihneď sa do nej bláznivo zamiluje. Lenže táto francúzska sexi kočka má vskutku vážny problém. Pri každom splne mesiaca sa premieňa na vraždiace monštrum. Krásna Serafine je totiž vlkodlak. ** ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Cameo: režisér Anthony Waller si střihl strojvůdce metra. (Stocki)
  • Film se natáčel od 18.června 1996. (Stocki)

Reklama

Reklama