Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambrose je starý veterán z Vietnamu, ktorý pred pár rokmi prišiel o zrak. Nakoľko potrebuje občasný dohľad, jeho syn William ho presťahuje do uzavretej štvrte pre seniorov. Hneď v prvú noc po nasťahovaní do nového domu je "svedkom" brutálnej vraždy svojej susedy i milovaného psa, bez ktorého neurobil ani krok. Od miestnych ľudí a polície sa následne dozvedá, že jedenkrát do mesiaca prichádza za nevysvetliteľných okolností o život nejeden dôchodca. Nakoľko je Ambrose bývalým vojakom, rozhodne sa, že danej záhade príde na koreň. V stávke je totiž jeho vlastný život. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (62)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Prvý sólový film, ktorý šikovný argentínsky režisér A. G. Bogliano natočil v americkej produkcii a opäť bez účasti svojho súpútnika, staršieho brata Ramira. Bogliano opäť nesklamal, ono do werewolf horroru sa nepustí hocikto - je to svojský subžáner, v ktorom môže filmár veľmi ľahko pohorieť, no on sa s tým popasoval skvele a potvrdil svoju remeselnú zručnosť. Podobne ako mnoho iných užívateľov csfd mám určité výhrady k maskám - trochu mi pripomínali tie z The Howling, hoci tam boli "veľkouchí" vlkodlaci predsa len desivejší než tí z Late Phases, ktorí miestami pôsobili až humorne. Fakt neviem posúdiť či v tom bol alebo nebol zámer tvorcov a istý pokus o odľahčenie, koniec koncom ak je niekto stará, vyšklebená držka v ľudskej podobe, prečo by mal vyzerať inak po premene na vlkodlaka? ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Mupeti útočí. Pár osvěžujících prvků bohužel nemá šanci zachránit zdechlý celek. Konverzační scény svou úrovní občas připomínají dialogy z porna a triky jsou NE špatné, nýbrž naprosto směšné - zajímalo by mě, koho napadlo, že by z těch srandovně hopsajících maňásků mohl jít strach. Atmosféra instantně v hajzlu. Dějové zázemí je taky extra - v osadě dochází k brutálním útokům na lidi i zvířata, při nichž mj. cosi proběhne zavřenými dveřmi a rozfláká půl baráku. Policie: "LOL, normálka. Starouši se neuměj bránit, když jim do baráku vběhne dvoumetrová příšera. Dáš si kafe?" ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Slepý veterán sa po nasťahovaní do domova dôchodcov stane svedkom zvieracieho útoku, pri ktorom umiera jeho pes i suseda. Na rozdiel od ostatných obyvateľov si myslí, že je v tom niečo viac a keď sa dozvedá, že útoky údajných psov sa dejú raz za mesiac, rozhodne sa nečakať bezmocne kým príde na rad a na najbližší spln sa pripraviť... Bogliano je frajer. Až mám chuť napísať to, čím som ho chválil pred necelým rokom pri "Here Comes the Devil"; že sa mu kvalitatívne darí realizovať v rôznorodých subžánroch hororu a to sa mi "Late Phases" páčil ešte o trošku viac než jeho minulý počin. Takže bez dlhších obkecov – silné postavy, fajn príbeh, temná atmosféra, chytľavá gradácia, pôsobivé spracovanie, obstojné efekty a úspešná (v tomto subžánri nevyhnutná) werewolf transformácia sa Boglianovi vydarili, bez toho, aby pri tom stratil svoj štýl. Takže pre mňa je to jeden z najlepších novodobých vlkodlačích filmov a zároveň aj jeden z najpríjemnejších hororov roku 2014. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Bogliano se nezdá. Příjde mi, že se režisér čas od času zlepšuje a snaží se pochodit i v jiných hororových subžánrech a slušně mu to vychází. Late Phases je solidní vlkodlačí žánrovkou se slušným gore. Hlavní hrdina je sympaťák spravný veterán z Vietnamu, zbraně ovládá špičkově i po slepu a celá měsíční příprava na vlkodlaka mě zaujala. Plusem je také netradiční a slušná transformace, mínusem však celkem vtipné masky vlkodlaka jakoby z 90 let, což mě lehce udivuje, ale stále fajn věc. 65% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„POKUD JEN ODSAJETE KREV, PŘENÁŠÍTE TU NEMOC. MĚNÍ SE S VÁMI…“ /// Po tom vcelku sympatickým úvodu jsem vočekával, že maj tvůrci jasno. Minimálně v tom, že na triky nejsou prachy, takže by se šiklo vrhnout maximum úsilí do příběhu. Ty triky mě neserou, je otázkou vkusu, jestli nažene hrůzu plyšová příšera. Spíš zamrzelo, že příběh je taková hororová šablona, kterou osvěžuje postava slepýho veterána a vcelku nic se v něm neděje. Takže jestli čekáte něco, co řeší vlkodlaky a nahání děs, doporučuju tohle vynechat a dát si radši nějakou vlkodlačí prdel. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám rád místa, kde nejlepším přítelem slepce je rýč. 2.) Vždycky jsem měl podezření že Tinky Winky, Dipsy, Laa Laa a Po, něco skrejvaj! 3.) Thx za titule ,,Jemu, tedy IDžORovi“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama