Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambrose je starý veterán z Vietnamu, ktorý pred pár rokmi prišiel o zrak. Nakoľko potrebuje občasný dohľad, jeho syn William ho presťahuje do uzavretej štvrte pre seniorov. Hneď v prvú noc po nasťahovaní do nového domu je "svedkom" brutálnej vraždy svojej susedy i milovaného psa, bez ktorého neurobil ani krok. Od miestnych ľudí a polície sa následne dozvedá, že jedenkrát do mesiaca prichádza za nevysvetliteľných okolností o život nejeden dôchodca. Nakoľko je Ambrose bývalým vojakom, rozhodne sa, že danej záhade príde na koreň. V stávke je totiž jeho vlastný život. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (62)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Bogliany jde dolů a dolů a dolů ... Technicky se sice zlepšuje evidentně díky vyšším rozpočtům. Na film se dívá moc pěkně, ale děje se v něm velký kulový ... nebo spíš malý kulový. Drama o slepém válečném veteránovi, kterýho na konci 95 minutové stopáže navštíví pár vlkodlaků ... Jo a ještě mu zabijou psa, to je hlavní první část filmu, hodně se tam chodí do kostela a vykecává se s farářem. Masky vlkodlaků jsou srandovnější a trapnější než bubáci v domu hrůzy na pouti, ale co je dobrý, tak nějaký ty proměny a trošička (!!) gore scén na konci, který jsou dělaný oldschoolově a příznivce jistě zaujmou. Jinak je to hrozná nuda a naprosto zbytečnej film ... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Od Late Phases jsem si sliboval víc, když jsem si četl obsah o slepém veteránovi, který se rozhodne postavit vlkodlakům, nicméně film mě trochu zklamal. Přišel mi zbytečně upovídaný a vyjma prvního útoku a závěru i celkem okleštěný od akce. Líbilo se mi, že tvůrci při vizuálu vlkodlaků nesázeli na CGI efekty, nýbrž použili kostýmy a makeup, takže monstra vypadala celkem reálně, byť neohrabaně. S hlavním hrdinou Ambrosem jsem měl však celkem problém sympatizovat - jeho osud mi byl vesměs jedno. Kdyby člověk vynechal hororovou stránku, jednalo by se stále o vcelku plytké rodinné drama. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Late Phases je mým pátým filmem od Bogliana. A musím uznat, že je taky zatím nejhorším filmem co jsem od něj viděl. Starej, slepej, nerudnej, vysloužilej, válečnej veterán versus banda směšnejch vlkodlaků. Samotnej děj stašně nudí a akce je prakticky na začátku a to jen zlehka a potom až na konci. Prostředek je vyplněn nudnou vatou a kostelníma kecama. Postavy mi bylynesympatický a to včetně slepýho veteréna, kterej mi nesedl vůbec. A vlkodlaci ? To je kapitola sama osobě. Ještě že Ambrose neviděl, protože by se nejspíš potrhal smíchy. Celej film na mě působil jako hodně špatná komedie. Za mě je tenhle kousek pouze ztráta času. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nick Damici má sice charisma jako hrom a jeho nevrlý dědek je super, jenže 95 minut zoufalé nudy prostě neutáhne.První útok vlkodlaka je skvělej a já se tešil na pořádnou vlkodlačí řezničinu a on je to dramatický příběh válečného veterána, kde se 80 minut mluví a na konci se objeví skupnka mentálně retardovanejch něčeho, protože to se ani vlkodlakem nazvat nedá.Když už se film vlekl jako dvanáctka po kalbě v práci čekal jsem fakt nějakej nářez a ono přišlo mizerné vystřílení pěti plyšových hraček z Dráčika.Po vlkodlacích z Underworldu a dokonce i z komedie Lobos de Arga nemohl ty vyšklebený hyeny Bogliano snad myslet vážně.Nebudu skrývat obrovské, ale obrovské zklamání!30%. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Prvý sólový film, ktorý šikovný argentínsky režisér A. G. Bogliano natočil v americkej produkcii a opäť bez účasti svojho súpútnika, staršieho brata Ramira. Bogliano opäť nesklamal, ono do werewolf horroru sa nepustí hocikto - je to svojský subžáner, v ktorom môže filmár veľmi ľahko pohorieť, no on sa s tým popasoval skvele a potvrdil svoju remeselnú zručnosť. Podobne ako mnoho iných užívateľov csfd mám určité výhrady k maskám - trochu mi pripomínali tie z The Howling, hoci tam boli "veľkouchí" vlkodlaci predsa len desivejší než tí z Late Phases, ktorí miestami pôsobili až humorne. Fakt neviem posúdiť či v tom bol alebo nebol zámer tvorcov a istý pokus o odľahčenie, koniec koncom ak je niekto stará, vyšklebená držka v ľudskej podobe, prečo by mal vyzerať inak po premene na vlkodlaka? ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama