Reklama

Reklama

Kvílení vlkodlaků II

  • Česko Vytí vlkodlaků 2: Tvá sestra je vlkodlak (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Stefan (Christopher Lee) patří k předním znalcům okultismu. Záhadná smrt populární novinářky Karen White v přímém televizním přenosu jej zavede na stopu vládkyně vlkodlaků Stirby (Sybil Danning). Když Stefan zjistí, že její smečka už je imunní vůči stříbru, vypraví se společně s Kareniným bratrem Benem a její kolegyní Jenny Templeton (Annie McEnroe) do vlkodlačího sídla na hradě Jezeri. Jsou odhodlaní utkat se s krvelačnou Stirbou, protože dobře vědí, že osud Karen může potkat kohokoli z nás... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

nash. 

všechny recenze uživatele

Kdo by odolal. Vlkodlaci, kozy, Christopher Lee, zábavná vybíjená českých herců Asterovou počínaje Krytinářem konče, Valerie Kaplanová měnící se v Sybil Danning, laciné triky, tupý scénář, ale taky nezapomenutelná vlkodlačí babka s nůší. V osmdesátých letech to za železnou oponou působilo jako rarita, kterou člověk prostě musel vidět, dnes už je to jen taková ultralevná a nudná béčková pitomost. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No tak jediné co mě zde zaujalo trošku víc je asi účast českých herců v tomto velmi nepodařeném pokračování. Masky vlkodlaků stejně jako kožešinové rukavice jsou spíše k smíchu, možná i pláči. Dějově to stojí za starou belu, ale nebudu tvrdit, že jsem se u toho párkrát nezasmál. Každopádně tento výtvor hodnotím jako jeden z nejhorších dílů celé série. Ani Christopher Lee to nedokázal zachránit svým podprůměrným výkonem. ()

Reklama

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

No to byl zas jednou film :). Navazuje to na závěr prvního dílu, ale není potřeba to znát, protože to zas tak zásadní pro zbylý děj tohoto dílu není. Především je tu ústřední trojka hrdinů. První je jakejsi kluk, brácha postavy z prvního dílu, kterej prostě jenom apaticky a bez výrazu recituje repliky :). To se prostě musí vidět jak nezúčastněně i v těch jakože vyhrocených situacích tady ten člověk reaguje. Další je jeho přítelkyně, která je zase pro změnu celou dobu jak dítě na dobrodružným výletě. Prostě přepadne ji vlkodlak a ona vysmátá jak holka na atrakci v lunaparku :). A poslední je okultní vyšetřovatel Christopher Lee se svým standardním a děsně vážným projevem hraběte Drákuly, tentokrát v roce 1985. Část v Los Angeles je jen úvodní a ještě to není úplně ono. Sice je na tom znát, že to byl levnej film, ale pořád to nemá ještě ten správnej běh, kterej přijde až s cestou do Transylvánie :). Tady člověk uvidí čím si Howling 2 zaslouží minimálně jednu hvězdičku navíc. Transylvánie je totiž velmi zvláštní krajina, což si člověk uvědomí hnedka, co vidí vlakové nástupiště, které se zatoulalo z westernového městečka včetně cedule s názvem obce. V Transylvánii totiž nikdo neumí rumunsky, ale všichni velmi dobře umí česky, akorát teda když tihle češi spustí angličtinou, tak zní jak Borat. Každopádně nadržený vlkodlak Jan Kraus je ještě to nejmenší, protože když se na scénu dostane ice cold killa Jiří Krytinář se svými čarovnými špunty do uší, tak snad nemůže existovat člověk, co by tenhle film poslal s dobrým svědomím do odpadu :). K tomu všemu ještě nějaké obzvlášť hloupé dialogy třeba o tom, že hlavní hrdina už teda jakože našel hrad vlkodlaků, protože nejspíš asi v okolí bylo tolik hradů, že si myslel, že to přece nemůže být zrovna ten na kopci přímo nad vesničkou Vlkov nebo jak se jmenovala :). Měli štěstí, že prsatá vedoucí vlkodlaků měla příliš práce s pořádáním vlkodlačího skupinového sexu, takže na hledání hradu a výletění měli dost času. Prostě ale až člověk uvidí svěcené špunty do uší, ninju Krytináře a Christophera Lee jak zadrmolí nějaké latinské vymítačské formulky a následně hodí fosforový granát na vlkodlaka ve škarpě, tak prostě snad dá i tu druhou hvězdičku :). Akorát teda když se vyjeví vlkodlak, tak může člověk být na pochybách, jestli se náhodou nedívá na planetu opic. ()

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k faktu, že se převážná část tohoto otřesného béčka natáčela u nás, snímek určitě stojí za vidění. Moje nejoblíbenější scéna je ta, kde Christopher Lee vysvětluje, že centrum všeho zla se nachází v Černé zemi. Na otázku, kde se ono místo nachází, odpoví, že v Transylvánii. Vzápětí střihač nepřipravenému divákovi předhodí záběry na Staroměstský orloj... Navíc se další děj odehrává ve městě s názvem "Vlkava" a pár štěků si tu střihli třeba Valerie Kaplanová, Jan Kraus ("Teď poznáš rozkoš milování se s vlkodlakem!") nebo Jiří Krytinář, jehož potká nepěkná smrt. Většinu filmu jsem strávil ležíce na podlaze v křečích... ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Hrůza... to jsme se zase vytáhli :D Jako krajina do které je vsazen děj druhého dílu je vcelku pěkná - no jo Vlkava je Vlkava :D . Pohled na české herce je příjemný a k zasmání pobaví. Efekty jsou na začínající úrovni. Pohledy na vlkodlaky jsou stejné až to hodně zamrzí a nezachrání to ani ledový Christopher Lee. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (16)

  • Snímek byl natočen podle románové trilogie "Howling" z let 1979 až 1985 Garyho Brandnera. (Terva)
  • Komparzista Miroslav Mojha z Českých Budějovíc, člen divadelného súboru J.K. Tyla, ktorý mal za sebou niekoľko malinkých filmových rolí, dostal za svoju rolu 450 Kčs a vzácne podpisy zahraničných protagonistov. (Zdroj: denik.cz) (Raccoon.city)
  • Film sa natáčal v Českom Krumlove na Širokej ulici, ale môžeme v ňom vidieť interiér kostola sv. Víta. Zaujímavosťou je, že do prostredia Českého Krumlova bol pridaný Pražský orloj. (Zdroj: denik.cz) (Raccoon.city)

Reklama

Reklama