Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veronika s Michalem jsou spolu pět let a jejich vztah dospěl na křižovatku. Ona touží ještě něco zažít, on se chce usadit. Odjedou proto spolu do Skandinávie a zažijí obyčejně neobyčejné dobrodružství, které dá jejich životům nečekanou reflexi. Drama z produkce HBO režíroval Jaroslav Fuit, v hlavních rolích Kristýna Fuitová-Nováková, Jakub Wagner a David Máj.

Pětiletý vztah staršího Michala a Veroniky dospěl na rozcestí. Zatímco on už v mysli plánuje děti a rodinu, ona cítí, že ještě nic nezažila a chce se bavit. Žijí vedle sebe aniž by spolu skutečně byli. Pod tlakem hádek a strachu z rozchodu vymyslí Michal pro Veroniku tajemnou dovolenou. Od začátku je ale všechno jinak, než si to pečlivý Michal připravil a Veronika dává najevo zklamání. Cesta po Skandinávii a situace, do kterých je staví, jim samým a jejich soužití nastavuje zrcadlo. Všechno se zdá být jen potvrzením toho, že by už spolu neměli být. Setkání se Šimonem, dobrodruhem a zlodějíčkem věčně na cestách, dá jejich životům i jejich vztahu nečekanou reflexi a posune je dál. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

VeriV

VeriV (hodnocení, recenze)

Nechapu proc neni v titulkach CSFD uveden Jiri Hana.. A treba takovy Jaroslav Plesl  tam je, ale ten je videt jen z dalky na zacatku pri koupi TV asi 2sekundy  a nema tam ani repliku...a je uveden viz.. vyse v titulkach..

djuj

djuj (hodnocení, recenze)

Z mého pohledu velmi kvalitní, na nic si nehrající, sonda do života dvou partnerů a zaznamenání jejich klasické krizovky. Překvapil mě výkon Jakuba Wagnera, kterého jsem do teď považoval za herecký omyl. Pro mě zcela jedinečný film, který není třeba vidět vícekrát, avšak jedno zkouknutí stálo za to!

Paulie

Paulie (hodnocení, recenze)

Tři mně naprosto nesympatické postavy, ale vy výsledku to docela šlo.

Fire#2

Fire#2 (hodnocení, recenze)

Já myslím že dobrý, jako prostě film ze života. Mě se to líbilo. 4*

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Z traileru se nic moc nedovíme a vizuál je dosti odrazující. Televizní obrazovka (na HBO od 20.12.) tomu asi sedne mnohem lépe než velké plátno.

Související novinky

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

11.08.2010

Festival Fresh Film Fest, který proběhne v Praze od 25. do 29. srpna, zahájí předpremiérová projekce filmu Scott Pilgrim proti celému světu v kině Aero. Jde o adaptaci komiksové série Bryana Lee O… (více)

Reklama

Reklama