Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější služební cesta všech dob je teď ještě bláznivější, protože přináší více divokých scén, šílených výstřelků a neskutečné legrace! Ed Helms (Pařba ve Vegas, Pařba v Bangkoku) a John C. Reilly (Bratři z donucení) vévodí hvězdnému obsazení komedie, která ukazuje, co se může stát… když se pojišťováci utrhnou ze řetězu! Nesmělý Tim Lippe (Helms) vyráží do “velkoměsta” Cedar Rapids na důležitou konferenci, kde mu k jeho smůle zkříží cestu zkušený vymetač večírků (Reilly). Netrvá moc dlouho a Tim už se domáhá vstupu na party, nahý se koupe v hotelovém bazénu a podléhá kouzlu svůdné mámy od dětí. Jestli Tim tenhle víkend přežije, jeho život nikdy nebude jako dřív! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (67)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Ed Helms ve filmu od ,kterého jsem čekal nějakou ulítlou komedii ( nemůžete se divit po pařbě ve Vegas),ale naopak jsem viděl snímek milý ,snímek o jednom pojišťováky co přijde na to,že ne každý je tak poctivý a dobrý jak se tváří.Pár vtipných momentu se tu najde,ale určitě bych neřekl ,že je to čistě komedie.Navíc potěšila chvilková účast Sigourney Weaver.Za mě tedy celkově 55% a tři hvězdy. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Netajím se svou upřímnou nenávistí k usměvavým pojišťovákům a ani tím, že s těmi nejotravnějšími nadšeně vytírám podlahu na chodbě. Pokud by mne však navštívil opilý agent Ziegler, tak jsem si jistý tím, že prožijeme nezapomenutelnou noční jízdu a ráno budu mít sjednané nejen životní pojištění, ale i úrazovku na papouška, pojištění domácnosti proti vandalismu emzáků a revoluční pojištění tújí proti útoku tučňáka patagonského. Ziegler mne totiž baví svou dokonalou uvolněností, ale je v podstatě jediným, kdo táhne směrem k zábavě tento jinak průměrný snímek o srazu superhrdinů - Pojišťomanů. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Proč mi ukazuješ fotku svý mámy ?? Jako je sexy, kámo, ale.." - "To není moje máma, ale moje dívka !! A jsme předzasnoubení !!" - "Co to jako, kurva, je předzasnoubený ?? To já bych, kdybych byl předzasnoubený, předpřefiknul úplně všechno, co by přede mnou zavrtělo prdelí.." ;) ()

Charlie84 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem se dvakrát i upřímně zasmál. Co přesně mělo být nosnou myšlenkou Cedar Rapids? Jakože i pojišťováci ve své hloubi mají jemnou a citlivou....? Ale notak... Je možné argumentovat, že nosné myšlenky Pařby ve vegas (v Bangkoku) jsou nulové, ale třeskutý smích ve kterém se svíjíte vám na to nedovolí myslet. Doufal jsem alespoň v závěrečnou gradaci, přišlo jen klišé pohřbívající těch pár dobrých fórků, které se v průběhu filmu naznačí. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Cedar Rapids z části sází na humor Johna C. Reillyho, což fungovalo snad jen v rockerovi Coxovi nebo v Cyrusovi. Ed Helms film utáhnout může, ale musel by dostat do rukou opravdu vtipný scénář, snaží se seč může, ale z vod průměru Cedar Rapids nevytáhnul. Film se tak zařazuje mezi průměrné americké nezávisláky, které nejsou ani komedií, ani dramatem, ale balancují někde na hraně, přičemž se jim výběr strany do závěrečných titulků nepodaří. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • V meste Cedar Rapids sa narodil napríklad Elijah Wood, známy ako Frodo z trilógie Pán Prsteňov. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama