Reklama

Reklama

Dogova sólo mise

  • USA Dug's Special Mission
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný / Fantasy
USA, 2009, 5 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Alfa (Bob Peterson), Beta (Delroy Lindo) a Gamma (Jerome Ranft) se snaží ulovit ptáka Kevinu, když v tom narazí na Duga (Bob Peterson), který má tento den narozeniny. Dug by jim chtěl pomoci s chytáním Keviny, což si Alfa nepřeje, a proto na něj nalíčí past. (ČSFD)

Recenze (33)

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Ako prequel to funguje výborne. Opäť tu máme niečo podobné ako pri Burn-E: Svetlo galaxie. Príbeh rozpráva o tom čo sa dialo pred tým ako Carl a Russel našli Duga. A je to vymyslené veľmi dobre. Takmer celú humornú časť spôsobuje Dugova radosť z jeho narodenín a samozrejme zapálenosť pre plnenie si úloh:) Inak to nie je nič zvláštne, na Pixar ako sa patrí. Pozrel som si aj druhú verziu filmu s komentárom režiséra Ronnieho Del Carmena a technického režiséra Brada Winemillera, kde rozprávajú o filme, vzniku atď. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je na Pixar docela slabé. Vlastně jen pár celkem vtipných scének, které jsou celkem očekávané, na to navazuje pointa, která by bez filmu "Vzhůru do oblak" nedávala moc smysl. Jako je to hezké, je vidět, že se tu má hrát na city, ale celkově to není nic, co by vás vytrhlo. Jako bonusový snímek k oblíbenému filmu ano, ale jako samostatný kousek to žádný zázrak není. To, že je to vizuálně perfektní tomu body rozhodně přidává. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Vzhůru do oblak naprosto žeru a to především kvůli bláznivému Dogovi, kterého v českém znění tak úžasně namluvil Pavel Liška. Tohle jeho prequelové dobrodružství jsem sice viděl v originále, i tam je ale tenhle světem milovaný hrdina skvěle zahraný a jeho sólo mise je jednou z nejvtipnějších záležitostí, které kdy Pixar stvořil. Hlas vůdce zdejších záporáků je toho zářným důkazem. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kratas o tom, co predchazelo coklovo setkani s dedkem stavi na jednoduchym napadu, kdy je Dug tak totalne vymletej, ze vzdy dostane do problemu svoji psi smecku. Obcas to je docela vtipny, ale nijak zvlast. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nic moc humorné. Usmívala jsem se u toho, ale že bych z toho byla dvakrát nadšená. Jakoby vystřižená scéna než se Dug setkal se skautíkem a jde vidět, že scénáristi ho mají rádi, protože přestože je neskutečně blbý a plní rozkazy, vždycky tím dostane do problémů ostatní. Má hlídat skálu, aby se nepohnula? Skálu? Ta se přece nepohne, ale v Dugově případě k tomu stačí malý kamínek a jasně že ji shodí na Alfu:) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Snímek byl uveden jako bonusový materiál k filmu Vzhůru do oblak (2009). (R´Hell)
  • Už v tomto filme je hlas psa Alfy neprirodzene vysoký, pričom mal znieť normálne. Vychádza sa z toho, že vo filme Hore (2009), ktorý naň nadväzuje, psy Beta a Gamma neskrývajú prekvapenie nad Alfovym komickým hlasom. (LuiCJ)
  • Inspirace pro Dogovy scény pocházejí od různých členů studia Pixar, včetně Johna Lassetera. (griph)

Reklama

Reklama