Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (295)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Kevin James je kouzelník. Když už jste si říkali, že to nemůže být horší, dostane vás to ještě dvakrát tolik. Ukázkový výběr stupidních rolí, kterými se pokouší napodobit Roba Schneidera už začíná být více než otravný. Ošetřovatel je debilní rádoby komedie, která nejen, že je plná klišé, jede přesně podle klasické šablony a nemá co nabídnout. Těžce zbytečný film nepodrží ani mluvící zvířata, která spíše než zábavně působí otravně a taky trochu divně. Nemohu najít jiné plus na celém filmu než jedině sexy Rosario Dawson. ()

Will_X 

všechny recenze uživatele

Film po dějové stránce sice slabší, ale bavil jsem se.Sice né moc, ale rozhodně jsem se nenudil. Nejvíc mě dostala scénka s gorilou v baru - opravdu jsem se neudžel a musel sem se smát. Dle mého nejpovedenější scénka z filmu a když k tomu přičtu pár vtipných hlášek a Kevina Jamese :-) 75% ()

Reklama

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád filmy typu " Dr. Dolittle " a herce K. Jamese ( Policajt ze sámošky ), tak se mu tento film bude líbit. Není to žádné veledílo, ani super vtipná komedie, ale rodinný, nenáročný film. Pokud by existovala ZOO s mluvicími zvířaty, tak bych byl určitě mezi prvními, kdo by se do ní šel podívat. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Dokážu si naladit na úroveň, že zvířátka prostě mluví, v tom žádný problém. Ten vidím hlavně v přehánění. Zvířátka ať si klidně říkaj, že si člověk musí označkovat území, aby kdo ví co, ale když to ten člověk začne skutečně dělat, tak to už by musel být úplný debil. Ale on není debil. Takže taková nevyváženost. A té bych tam našel víc. U lidí i u zvířat. Ten celý vesmír vůbec nefunguje, naštěstí u komedie to není zas takový problém. A pak bych tu mohl psát něco o předvídatelnosti, ale to u komedií zas tolik neva. Větší problém je spíš to, že děj je takový idealisticky zkratkovitej. Někdo se třeba do někoho zamiluje, ale z toho děje, co člověk vidí, nemá pocit, že by k něčemu takovému mohlo dojít. Ale to je fuk. Nějaké umění od takového filmu člověk asi nečeká. Pobavit to chvílemi zvládlo, takže hodnotím průměrně. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

A to som si myslel, že filmy s hovoriacimi zvieratkami už ma nedokážu ničím zaujať. Celkom som sa obával, či ma toto vôbec bude baviť, tak som si radšej pozrel obrázky v galérii ešte pred tým ako som sa do toho pustil - a napokon som to riskol. Musím povedať, že to nebolo vôbec až také hrozné ako som čakal. Dokonca mi to prišlo celkom zábavné a hlavne tie rozhovory medzi Griffinom a ostatnými zvieratami. Aká škoda, že to bolo už od začiatku dokonalo predvídateľné - otázkou však už len zostávalo ako sa to všetko udeje. Ale celkovo to bolo milé, nápadité, v podstate aj zábavné, ani ten príbeh nebol vôbec zlý, takže ja som celkom spokojný. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Film se natáčel v exteriérech Franklin Park Zoo v Bostonu ve státě Massachusetts. (Taninaca)
  • Chytrá opice, přesněji malpa, není v Hollywoodu žádným nováčkem. Ve skutečnosti se jmenuje Crystal a mohli jsme ji vidět například ve filmech Noc v muzeu (2006) nebo Pařba v Bangkoku (2011). (Prochy38)
  • Dvojici medvědů si zahráli dva Hollywoodem zvířecí představitelé. Jerome je ve skutečnosti Bart the Bear, kterého můžeme znát z filmů jako třeba Dr. Dolittle 2 (2001) nebo Útěk do divočiny (2007), Bruce se jmenuje Honey Bump Bear a jde o medvědici, kterou se také zúčastnila natáčení komedie Dr. Dolittle 2 (2001). Medvědi jsou sourozenci, kteří se narodili v roce 2000 na Aljašce. (Prochy38)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno