Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (295)

Will_X 

všechny recenze uživatele

Film po dějové stránce sice slabší, ale bavil jsem se.Sice né moc, ale rozhodně jsem se nenudil. Nejvíc mě dostala scénka s gorilou v baru - opravdu jsem se neudžel a musel sem se smát. Dle mého nejpovedenější scénka z filmu a když k tomu přičtu pár vtipných hlášek a Kevina Jamese :-) 75% ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Jakoby se režisér nedokázal rozhodnout, jestli se to bude víc líbit dětem nebo těm starším. Prostě dort od pejska a kočičky. Mluvící zvířátka u našich prcků moc nezabrala a ta část pro dospělé přišla nanicovatá zas mě. Evidentně filmu uškodilo i to, že jsem ho viděl v češtině a neužil si tak Stalloneho a spol.. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Místy neskutečně vtipná, místy přeci jen trapná a klišovitá romantická komedie. Kevin James je v pohodě, Rosario Dawson je moc milá a příjemná, triky a mluvící zvířata jsou také OK, i když ze začátku to působilo spíše podivně. Jinak příběh spíše nezajímavý, blondýna otravná, ale dostane za vyučenou. Průměrná komedie nevyvážené kvality. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Kupodivu znesiteľná jednohubka s veľmi sympatickým Kevinom Jamesom. Kto by to bol povedal, že tento usmievavý tučko, prerazí do Hollywoodu. Strašne moc mu prajem nejakú veľkú úlohu v ktorej by naplno ukázal ak nie svoj komediálny, tak aspoň herecký talent. Zoošetrovateľ je jednoduchým filmom. Snáď by som povedal, že v prvej hodinke je veľmi svižný a vďaka digitálnym zvieratkám aj zábavny. Posledná polhodina sa nesie v znamených všetkých možných amerických klišé aké vôbec existujú v tom najhoršom možnom prevedení. Ale ako vravím prvá hodina bola veľmi v pohode. Viem, že takých filmov bolo milión, ale ja skrátka zbožňujem to puto medzi zvieraťom a človekom. A aj keď sa jedná o rozprávočku, má to niečo do seba. A ako bonus je tu očarujúca Rosario Dawson. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Mě se to moc líbilo. Komedie se zvířaty moc v lásce nemám, většinou je to trapné, nechutné či nijak nezajímavé, ale tady jsem se zasmála od srdce. Bavily mě scény s gorilou. Kevin James je skvělý komediální herec a jako komika si ho začínám zamilovávat čím dál, tím víc. navíc závěrečná píseň na konci, kde si zazpívá Sylvester Stallone, Cher a další hlasy zvířat je skvělá :) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Natáčení se zúčastnil tým specialistů American Humane Association's Film & Television Unit, který byl přítomen, aby zajistil bezpečí a blaho zvířecích herců během natáčení. Certifikovaná dozorčí Marissa Bellis dohlížela na pracovní podmínky zvířat a na dodržování přísných pravidel, která asociace vyžaduje. (Taninaca)
  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "The Combo". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama