Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odpudivě neodolatelný kasař Willie (Billy Bob Thornton) je stále alkoholik, pořád děvkař a už zase na dně. O tom, jak prochlastat a proválet život by mohl vyučovat. Jednoho dne Willieho vyhledá jeho bývalý parťák Markus (Tony Cox), kterého předčasně propustili z vězení. Fakt, že se vzteklý trpaslík Markus kdysi pokusil Willieho zabít, dokáže jinak velmi zásadový Willie přehlédnout. Motivací je Marcusova nabídka na „prácičku", která vynese 2 milionů dolarů. A tak se osvědčená zlodějská dvojka vydává na svou velkou akci do Chichaga. Jenže nic není tak snadné, jak se zdá. V Chicagu Willie potkává svou kudrnatou, zlatovlasou noční můru v podobě buclatého a stále veselého Thurmana Mermana (Brett Kelly). Aby pohrom nebylo dost, na scéně se objevuje Willieho matka Sunny (Kathy Bates), kterou Willie 15 let neviděl. A protože jablko nikdy nepadá daleko od stromu, Sunny vykazuje silné kriminální sklony a zlodějský talent. Plán je však pro nyní již čtyřčlenný gang jasný. Obléci santovské obleky a na Štědrý den vybrat napěchovaný sejf chicagské charity. Jenže ředitelkou této charity je okouzlující a ostýchavá Diane (Christina Hendricks), která ve Williem probudí jeho romantickou duši a chlípné libido... (Bioscop)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (180)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Úplně to samé, relativně neurážejícím způsobem. To rozboření principu rodinné pospolitosti je sympatické, je to odvážnější než cokoliv v jedničce, škoda, že si to netrouflo být i tvrdší v tomhle ohledu a tenhle odvážný motiv, který je víc než nějaké fuckování, tak trochu vyšumí. (Je potřeba se nějak překlenout přes polopaticky střih, který likviduje dialogy - dlouho jsem neviděl v hollywoodské produkci tak špatné řemeslo.) ()

Folky 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi málo patetický konec a pár vtipů, ale zbytek je naprosto zbytečné pokračování. Děje se prakticky to samé, co v prvním díle, jen přibyla santova máma (dobrá, ale nevyužitá postava) a kluk je o něco starší (od něj jdou prakticky všechny dobré vtipy). Obojí je nevyužité a návrat trpaslíka se dal podat o mnoho líp. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Problém možná je, že Santa už právě moc úchyl není. Pořád ale dokáže se sebe vyblít dobrou hlášku, rozjet dobrou scénu a ojet hezkou ženskou. Přidanou hodnotou a důvodem dvojky tak zůstává skvělá Kathy Bates. Naopak ted protivný otylý kudrnáč je stejně prostivný jako v jedničce, zde ale navíc úplně zbytečný. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

skoro stejny jak jednicka..takovy proste cool vpohode...jak ten kokot de poprve do prace a de si pro oblek santy a vlepi granat ty babe jak mu dava ty hadry :D:D a nebo jeste sem chcal jak domlouval sexik tomu neschopnymu,tlustymu zmrdovi a ta negrice na nej na to ti seru debile posledne sem nemohla 2tejdny sedet jak me bolela prdel di do prdele :D:D skvela sleha ! o vanocich si to davam k cukrovi oba dva! ()

dannyd14 

všechny recenze uživatele

Zbytočné naťahované pokračovanie, ktoré robí hanbu kultovej jedničke doslova a do písmena. Billy B. Thornton, ktorý sype jednu suchú hlášku za druhou má už svoje roky, aby prijal ponuku do niečoho takéhoto a Christina Hendricks slabo zastúpila Lauren Graham. Réžia sa úplne vymyká kontrole nad dejovou líniou. Až prílišná snaha o zachovanie rodinných hodnôt a neustále filozofovanie o čom v skutočnosti Vianoce sú. Tony Cox a Brett Kelly to ako tak držia. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Krátko na to, ako sa Thurman (Brett Kelly) prizná Williemu (Billy Bob Thornton), že nevedel, že má matku (59. min), sa ho spýta, kde sa narodil. Willie mu povie, že v Little Rock v Arkansase. Billy Bob Thornton sa skutočne narodil v Arkansase, ale v Hot Springs, čo je mesto len pár desiatok kilometrov neďaleko od Little Rock. (AxelWers)
  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskej provincii Quebec, ale aj v amerických štátoch Kalifornia, Illinois a Arizona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama