Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odpudivě neodolatelný kasař Willie (Billy Bob Thornton) je stále alkoholik, pořád děvkař a už zase na dně. O tom, jak prochlastat a proválet život by mohl vyučovat. Jednoho dne Willieho vyhledá jeho bývalý parťák Markus (Tony Cox), kterého předčasně propustili z vězení. Fakt, že se vzteklý trpaslík Markus kdysi pokusil Willieho zabít, dokáže jinak velmi zásadový Willie přehlédnout. Motivací je Marcusova nabídka na „prácičku", která vynese 2 milionů dolarů. A tak se osvědčená zlodějská dvojka vydává na svou velkou akci do Chichaga. Jenže nic není tak snadné, jak se zdá. V Chicagu Willie potkává svou kudrnatou, zlatovlasou noční můru v podobě buclatého a stále veselého Thurmana Mermana (Brett Kelly). Aby pohrom nebylo dost, na scéně se objevuje Willieho matka Sunny (Kathy Bates), kterou Willie 15 let neviděl. A protože jablko nikdy nepadá daleko od stromu, Sunny vykazuje silné kriminální sklony a zlodějský talent. Plán je však pro nyní již čtyřčlenný gang jasný. Obléci santovské obleky a na Štědrý den vybrat napěchovaný sejf chicagské charity. Jenže ředitelkou této charity je okouzlující a ostýchavá Diane (Christina Hendricks), která ve Williem probudí jeho romantickou duši a chlípné libido... (Bioscop)

(více)

Videa (34)

Trailer 2

Recenze (180)

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Sen každej americkej ženy, nechať sa ošukať vychudnutým šesťdesiatnikom vo vypĺznutom kabáte Santa Clausa. Kľudne na ulici alebo na záchode, veď jeho neoholený ksicht páchnuci chľastom má nepochybne čaro. Keby to niekomu náhodou nestačilo, nosí so sebou černošského liliputána a basistku na dôchodku s námorníckymi tetovaniami. V prvej časti, kde bol mladší a jeho šarm uveriteľnejší, si paradoxne za sex občas aj platil. A žena, ktorú zbalil, mala úchylku na uniformy. Tu už sa však musí jednať o vianočný zázrak. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejočekávánější komedie za poslední roky.. hned co jsem uviděl trailer tak jsem se nemohl dočkat protože 1čku miluju, ale jak už to většinou bejvá - 1čka zůstala nepřekonaná, protože to se překonat nedá.. Bad Santa 2 je ale pořád dobrá zábava pro lidi kterým nevadí tenhle humor.. Bret Kelly za ty leta vyrostl do vejšky, ale jinak vypadá v podstatě stejně.. pořád to samý, ale funguje to.. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tomuhle říkám pořádný vánoční odvaz. Prvnímu Santovi jsem napálil nadprůměrný hodnocení a ani tady nemám sebemenší důvod to neudělat znovu. Ikdyž popravdě jsem tomuto pokračování tedy zas až tak nevěřil, ale Billy Bob je snad ještě hustší a cyničtější než před lety, a opět tedy kurevsky baví svými absolutně destruktivními hláškami, kdy to tentokrát nejvíc odnáší jeho miniparťák Tony Cox, až se divím, že na filmaře nepodala nějaká liliputí organizace žalobu. Každopádně, hlavní předností tohoto filmu je, že se zde tvůrci opět znovu s ničím a nikým nepárali, všichni mluví jak nejposlednější dlaždiči, ovšem vůbec to nevyznívá nějak nepatřičně, či nadbytečně, hlavní hrdina chlastá jako dán a vopíchá, co mu přijde pod ruce, úroveň vtipů je pak samozřejmě ta nejfekálnější, co si lze představit, ovšem zatraceně funkční a zábavná, zápletka má spád, a stejně jako v jedničce dojde i k happyendovému konci, nicméně stejně jako v jedničce je onen happyend znovu řádně opepřen, takže nic srdcebolného, spíš naopak. Herecky pak vládne znovu B. B. Thornton, jako naprosto neřízená, vše demolující střela, a překvapila drsoňka Kathy Bates, která se tu také pěkně utrhla ze řetězu. Zkrátka, kdo má rád pořádnou dávku opravdu nekompromisní srandy, nemůže zvolit lépe, než Bad Santa 2. Fakt nařez! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Santa je pořád úchyl - a ten český název je pořád blbý - ale navíc je dobrý úchyl i jeho máma. Snímek stojí na tom, že je zde Kathy Bates, která je naprosto skvělá. Jinak je to... jinak je to naprosto to samé jako první film, jen Billy Bob už je prostě trochu okoukaný a krimi zápletka je prostě nuda, protože se odvíjí v zajetých kolejích. Jinak je to místy pořád krásně politicky nekorektní. A to je asi vše. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Santa je snad ještě větší úchyl než byl napoprvý. Vlastně mi není jasné, pro jakou skupinu lidí je tento snímek určený. Je to asi jedno. Nicméně celé to suma sumárum dává relativně hlavu a patu a má to i pár vyloženě vtipných momentů. Thornton je hnusák až to bolí a ostatní tam přicmrndávají, co to jde. Doufám, že nevznikne trojka, protože to už by šla kvalita asi hodně dolů, ale tohle není vyloženě hrozné. Důstojné pokračování. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskej provincii Quebec, ale aj v amerických štátoch Kalifornia, Illinois a Arizona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama