Reklama

Reklama

Série(8) / Epizody(128)

Hlavní inspirací pro jejich příběhy je manuální nešikovnost. Důležitá však není jen legrace, ale i optimistický postoj Pata a Mata k životu. I když je vše ztracené, nikdy neskládají ruce do klína a nakonec jsou vždy se svým řešením spokojeni. Sláva hvězd rostla až do roku 1995. S novým tisíciletím se Pat a Mat vracejí opět na scénu v nových příbězích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele duklak2 k tomuto seriálu (4)

Pat a Mat (1979) 

Mistr na praxi mě řekl, že jsem jako Pat a Mat. Myslel si, že mě tím urazil, jenže já byl potěšen:-) ()

Klavír (1984) (S01E25) 

Tento díl není tak dokonalý a vtipný, jak se na první pohled může zdát. Jenomže lidé si řeknou: "je to přece Pat s Matem a to se musí líbit", to je myslím chyba. I přesto zůstanou Pat s Matem nepřekonanou legendou, kterou budou pořád vysílat a děti se budou bavit v celé České republice. ()

Dveře (1990) (S02E06) 

Tyto příběhy o dvou kutilích, kteří vždycky najdou způsob jak něco opravit, postavit se mi líbí dodnes. Když jsem měl ve škole praxi, tak mi někdy mistr dal nějakou práci a když se přišel podívat po půl hodině, tak si ze mě dělal srandu, že odvedené dílo je jak od Pata a Mata. ()

Windsurfing (1994) (S03E14) 

Podle mě jedna z nej epizod. Pat s Matem vyrážejí do přírody surfovat. Pak dokonce vymyslí, že vodou ze studně naplní rybník. To by nikoho jiného nenapadlo, než tyto dva kutily. ()

Reklama

Reklama