Reklama

Reklama

Série(8) / Epizody(128)

Hlavní inspirací pro jejich příběhy je manuální nešikovnost. Důležitá však není jen legrace, ale i optimistický postoj Pata a Mata k životu. I když je vše ztracené, nikdy neskládají ruce do klína a nakonec jsou vždy se svým řešením spokojeni. Sláva hvězd rostla až do roku 1995. S novým tisíciletím se Pat a Mat vracejí opět na scénu v nových příbězích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele hippyman k tomuto seriálu (63)

Pat a Mat (1979) 

jeden z nejpovedenějších večerníčkových seriálů, i přes pár průměrnějších epizod je to jako celek stále na 100%. a je to! ()

Koberec (1979) (S01E03) 

proč to dělat jednoduše, když to jde složitě... ;) ale naprosto chápu, s vysavačem taky nejsem zrovna kamarád :) btw, je zajímavé sledovat vývoj bydla této povedené dvojky... panelák, chalupa, rodinné domky, dvojdomek... :) ... 90% ... k vidění zde: http://youtube.com/watch?v=LnLwiP5VmR8 ()

Vinaři (1984) (S01E23) 

slabší odlesk ostatních dílů... 60%. [6. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Brusle (1984) (S01E24) 

jeden z nejlepších dílů této povedené dvojky, ve kterém jsou krásně patrné charakteristické znaky, které dělají celý seriál tak výjimečný - smysl pro vtip a detail, skvělá hudba a geniálně nemotorné nápady, končící pro hlavní hrdiny většinou špatně :) ... 100% ... k vidění zde: http://youtube.com/watch?v=j83snAIwDRM ()

Reklama

Reklama