Reklama

Reklama

P!nk: Live in Australia

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Austrálie, 2009, 155 min

Hrají:

P!nk

Obsahy(1)

Fenomenální lanová show plná klaunů a "funhouse". P!nk se představuje se svým novým úspěšným albem "Funhouse". Záznam z Austrálie obsahuje i všechny vaše oblíbené pecky z alb "Missundaztood" a "I'm not dead". (Lenny.M)

Recenze (15)

janejswt 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem to teď v Praze, a až na pár detailů je to ten samý koncert, takže vím, co mluvím, když řeknu, že tak skvělou show jsem v životě neviděla. Efektní rockové a popové písničky, úžasná stylizace a scéna, akrobatické kousky... Ona je fakt jediná zpěvačka, která umí zpívat s hlavou dolů a ještě se točit dokola ve vzduchu. Do posledního detailu promyšlená dvou a půl hodinová show s jejím plným nasazením. Je na ní vidět, že ji to baví, a tím si mě získala... Prostě originální představení se vším všudy. ()

lulu37 

všechny recenze uživatele

máloktorá speváčka má taký úžasný chraplák, vie sa hýbať a pracovať s publikom ako Pink...nové pesničky aj prerábky od iných umelcov potešili, ale myslím, že fanúšikov pink najviac nadchli jej staré songy, ktoré teraz spieva lepšie ako pred rokmi napr. family portrait. spolu s klavírom to bol zážitok, celý koncert bol zážitok! ()

Reklama

goodjan 

všechny recenze uživatele

Výborný koncert a skvělá show a skvělá Pink!, doporučuji.Pink!, vydala i další show v živém podání, ale na csfd jsem nenašel a pro mě docela zklamání, že tento živák tu není?Ihned si ho pořiďte, protože je ještě lepší!!!Pink - The Truth About Love Tour (Live From Melbourne) 2013.Mé hodnocení je také 5. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Je tomu rok a pár drobných, co jsem viděl Pink ve Wembley Areně. Tehdy jsem psal, že mě nakopla svou energií na dlouhou dobu. Teď je rok dvacet-deset a Pink je v Austrálii. A ve mě to opět vrní. Tenhle živěl opět povyrostl. Svůj hlas ovládá, je nespoutaná, drzá, svá a mě pořád dostává. Její hudba je rána pěstí. Náhlá a neuvěřitelně burcující. Pink se podobně jako ve Wembley zavěšuje na lana, tentokrát však hraničí její um s artistickou dokonalostí. Jí odzpívaný song Sober je vrchol a když se začne loučit s diváky za zvuků Crazy, máte zase náladu na řádění. Jasně, hudebně jsem úplně jinde, ale Pink mě nutí odložit Guns n Roses pod polštář a chce po mě, abych se usmíval, což teď potřebuju. 5 a hotovo dvacet!! ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Až do nedávné doby jsem se neřadil k nikterak velkým fanouškům Pink, ale po stažení několika desek mě její hlas docela zaujal. Když jsem se dostal k záznamu koncertu z turné Funhouse, podíval jsem se na něj a...poměrně velkou část čuměl jako puk. Tahle dvouhodinová show mě naprosto dostala. Jak je sakra možný, že mi to doteď unikalo:)?? I prostřednictvím obrazovky je radost na to koukat, naživo to musel být neskutečný zážitek. Kromě toho, že to je perfektně zpracované po stánce technické (choreografie, kostýmy-některé trošku šílené, ale ono to k ní tak nějak prostě patří), je na tom vidět, že si to celou dobu naplno užívá. Velice svižně se to rozjede už od začátku, v prostřední části dá divákovi (a koneckonců taky sobě) trochu vydechnout blokem pomalejších skladeb, ale i ty mám od ní rád, ale závěrečný blok s Get The Party Started, Crazy, Sober prostě nemá chybu, Funhouse mě přenesla někam mezi kabaret, cirkus a něco, co neumím úplně přesně popsat, asi bych to charakterizoval něco jako pohádkové království:). Vše průběžně kořeněno jejími akrobatickými kousky, v závěsu na lanech nebo pruzích látky několik metrů nad zemí, zpívajíce hlavou dolů, no, na to jeden potřebuje krom slušné fyzičky i kus odvahy, mě by tam teda nikdo nedostal:). A Bohemian Rhapsody, tak to je kapitola sama pro sebe. Tu jsem si dal několikrát. Vím, že Queeni byli jenom jedni a F. Mercury byl nenapodobitelný originál, ale myslím, že kdyby tohle viděl, byl by vcelku spokojenej. Na tuhle skladbu asi nemá kdekdo, koneckonců, když se nad tím zamyslím, tak Pink je asi jednou z mála zpěvaček, která má hlasový potenciál na to, tuhle skladbu nějak důstojně odzpívat, a myslím, že se toho s doprovodnou kapelou zhostila velmi dobře. Když vystoupila na pódium v obleku stejného stylu, jaké nosil F. Mercury a rozjela to, napadlo mě, že je vlastně svým způsobem v pozitivním slova smyslu úplně stejnej komediant jako byl F. Mercury:). Jednoznačně plný počet hvězdiček. Možná by bylo zajímavé někdy vidět nějaký její akustický koncert s komornějším doprovodem, který by dal víc vyniknout jejímu mě velice sympatickému chrapláku. Což ovšem v žádném případě neznamená, že se nepodívám i na ty ostatní:). ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama