Reklama

Reklama

Drama, v jehož středu stojí nově vystupující skladatel country písní (Hedlund), mezi nímž a padlou hvězdou (Paltrow) to zajiskří. Spolu prožívají jeho vzestup a její comeback, což vede k milostným komplikacím, které se týkají i jejího manžela/manažera (McGraw) a královny krásy, ze které se stane zpěvačka (Meester). (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

teutates 

všechny recenze uživatele

Na US. vidieku toto fakt frčí... každí spravní kovboj znat country špivanku, trebars a od Prešoóva... a od Prešoóva... a od Prešoóova v tym poľu, neše še Jánik serdečko moóojo, neše še Jánik na koňu... a za nim idze, a za ním idze atď atď... koho zaujíma alkoholická, psychicky vyšinutá country speváčka tak ruku hore ako G.Paltrow, pretože ta ju doslova žere. 4/10 podobných snímkov je mnoho a tento nie je v poho, tak. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Nebýt Leighton Meester nejspíš bych se na tenhle film ani nepodívala, Gwyneth Pattrow nepatří zrovna mezi herečky, které bych obdivovala. Ale musím uznat, že tady zahrála svojí roli opravdu dobře a vážně jsem jí tu alkoholovou trosku věřila. Kdybych Gwnyeth neslyšela zpívat už v Glee, byla bych překvapená jak dobře to umí. Konec byl výborný, i když jsem to tak trochu celou dobu čekala. Nemůžu si pomoct ale Garrett Hedlund vypadá v těch vousech příšerně. Nicméně dávám 4* ()

Reklama

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Tedy oproti Crazy Heart je to slabší odvaz. Nečekala jsem nic světoborného spíš jsem se k filmu připla pouze ze zvědavosti a také jsem chtěla nějakou oddechovku. Oddechovka to rozhodně byla i když jsem nečekala, že to bude až tolik podobné již zmiňovanému filmu. Nejvíc mne naštavala postava Kelly, kterou moc dobře zahrála Gwyneth Paltrow. Já nevím co to přesně bylo, ale Kelly bych asi po 5 min. přizabila. Ale musím uznat, že v takové to roli Gwyneth opravdu vynikla je to velký rozdíl vidět herečku hrát v drama oproti stále se opakujícím postavám v love-story. Nějak tak už Gwyneth prostě škatulkuji sama...což ode dneška už dělat nebudu. Velmi mile překvapila Leighton. Ano krásná tvářička, které jsem si prvně všimla( pro mě neosobním) seriálu Gossip Girl. Vypadá to že mladá herečka je talentovaná a rozhodně se vyvíjí. Co mě rohodně překvapilo ze všeho nejvíc byla hudební stránka filmu. Moc povedené písničky a to neholduji country vůbec.Verdikt zní: určitě se podívejte na film stojí za to ho vidět. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Dobrá Gwyneth Paltrow, u které bylo sice chvilkami těžší věřit ji její pocity a životní trable, které její postava prožívá, ale o to víc se mi líbil Garrett Hedlund, který jak svým vzhledem ;) tak svým hereckým výkonem i zpěvem doladil vše ostatní na jedničku. Ukázka toho, že všechno nejde hned na poprvé a člověk se musí s životem poprat a zkoušet to víckrát - takže hlavně z tohoto důvodu nepovažuji tento film za typický americký "slaďák". Country zrovna sice nemusím, ale líbí se mi prostředí a semknutí lidí, kteří tím doslova žijí a také to, jak Amerika doslova žije tímto životním stylem. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kousky o klopýtnutí během cesty nahoru Američany prostě opakovaně berou. Gwyneth Paltrow je dalším příkladem držitele Oscara, který pooscarové filmové žně určitě nezažívá (mnoho silných rolí POTÉ skutečně nezískala - počítám rok 2000 nahoru). Oscarové „prokletí“ ale nechejme stranou, máme tu další z řady řemeslně zručných snímků, které neurazí, ale ani zdaleka diváka nedostanou do kolen. Vyberou si nějakou reálnou nebo fiktivní postavu a snaží se zakousnout do jejího osudu. Někdy ale docela bezzubě. Emociálně je to průměrné jako podobně uchopené drama Crazy Heart, kde bylo hlavnímu hrdinovi také nejlépe v přítomnosti flašky. Pořádně zdvižený palec bych dal tehdy, kdyby se tvůrci nebáli jít na dřeň, skutečně se dotknout dna, být osudovější, živočišnější. Gwyneth nicméně velmi slušná, pěvecky zrovna tak. Kombinace chlastu a country nakonec chutná, i když se přeci jen podřizuje nudným hollywoodským klišé. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (8)

  • Do kin šel film pod krycím jménem "Keeping Pace". (Fugas.cz)
  • Konkurz Garretta Hedlunda probíhal v karaoke baru v Koreantown, kde zazpíval píseň od Pearl Jam. Režisérka filmu Shana Feste se k tomuto konkurzu vyjádřila takto: „Ani zdaleka to nebyla nejlepší ukázka jeho hlasu, ale Garrett se kvůli nám začal učit. A to doslova! Vzal si čtyři měsíce volno a začal se učit hrát na kytaru a chodil na lekce zpěvu. Do Nashvillu dokonce dorazil dříve a pracoval zde s producentem Nathanem Chapmanem, který byl producentem i Mirandi Lambert. Chci říct, on se vážně stal country zpěvákem.“ (Fugas.cz)

Související novinky

Oscar 2011 - výsledky

Oscar 2011 - výsledky

28.02.2011

Stejně jako každý rok, i letos nám akademici připravili nějaké to překvapení. Letos je ve znamení obrovského neúspěchu Opravdové kuráže, která neproměnila ani jednu z deseti nominací a podobně… (více)

Nominacím na Oscary vládne koktavý král

Nominacím na Oscary vládne koktavý král

26.01.2011

83. udělování Cen Americké filmové akademie proběhne v neděli 27. února. Do té doby můžete tipovat, kdo bude vítězem. A nebude to lehké, letos se v pomyslném pelotonu setkali velmi silní běžci.… (více)

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

17.01.2011

Tak jako každý rok, i letos, nám hollywoodští zahraniční novináři připravili nejedno (ne)příjemné překvapení. Pod letošním moderátorským vedením Rickyho Gervaise se stal neúspěšnějším filmem The… (více)

Královské i sociální Zlaté glóby

Královské i sociální Zlaté glóby

15.12.2010

Osmašedesáté udělování „oscarových předskokanů“ se odehraje v lednu, nominace známe od včerejška. Co se týče počtu nominací, vede britské drama s údajně excelentním Colinem Firthem The King´s Speech… (více)

Reklama

Reklama