Reklama

Reklama

Drama, v jehož středu stojí nově vystupující skladatel country písní (Hedlund), mezi nímž a padlou hvězdou (Paltrow) to zajiskří. Spolu prožívají jeho vzestup a její comeback, což vede k milostným komplikacím, které se týkají i jejího manžela/manažera (McGraw) a královny krásy, ze které se stane zpěvačka (Meester). (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Tedy oproti Crazy Heart je to slabší odvaz. Nečekala jsem nic světoborného spíš jsem se k filmu připla pouze ze zvědavosti a také jsem chtěla nějakou oddechovku. Oddechovka to rozhodně byla i když jsem nečekala, že to bude až tolik podobné již zmiňovanému filmu. Nejvíc mne naštavala postava Kelly, kterou moc dobře zahrála Gwyneth Paltrow. Já nevím co to přesně bylo, ale Kelly bych asi po 5 min. přizabila. Ale musím uznat, že v takové to roli Gwyneth opravdu vynikla je to velký rozdíl vidět herečku hrát v drama oproti stále se opakujícím postavám v love-story. Nějak tak už Gwyneth prostě škatulkuji sama...což ode dneška už dělat nebudu. Velmi mile překvapila Leighton. Ano krásná tvářička, které jsem si prvně všimla( pro mě neosobním) seriálu Gossip Girl. Vypadá to že mladá herečka je talentovaná a rozhodně se vyvíjí. Co mě rohodně překvapilo ze všeho nejvíc byla hudební stránka filmu. Moc povedené písničky a to neholduji country vůbec.Verdikt zní: určitě se podívejte na film stojí za to ho vidět. ()

buldock 

všechny recenze uživatele

Po delší době snímek , který mě opravdu chytil za srdce. A když se k tomu přičtou výborné herecké výkony Gwyneth Paltrow a Garretta Hedlunda , skvělý výběr písní (soundtrack vřele doporučuju) , skvělý casting , povedená atmosféra , tak musím dát hodnocení nejvyšší. P.S. - Gwyneth Paltrow a Garrett Hedlund jsou překvapivě také dobří zpěváci. Film: 78% , OST - Michael Brook (různí interpreti) - 80% ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Páni, z tohoto filmů jsem naprosto přeplněná dojmy. Skvělí herci (zvláště zpívající G. Paltrow mě překvapila - zpívat jsem ji sice už slyšela v Glee, ale tam se mi její zpěv vůbec nelíbil, no a pak samozřejmě pro mě někdo nový - G. Hedlund a podle mě skvělá mladá nadějná herečka L. Meester), skvělé písně, skvělý příběh, všechno úžasné. Country songy jsem měla už dřív ráda, ale teď jsem se do nich asi zamilovala, protože mají své neuvěřitelné kouzlo a sílu, jak napovídá název. I přestože příběh trošku klišé a některé věci se daly předvídat, tak mě film upřímně dostal a musím dát nejvyšší hodnocení. Jdu si asi najít soundtrack;) ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Nebýt Leighton Meester nejspíš bych se na tenhle film ani nepodívala, Gwyneth Pattrow nepatří zrovna mezi herečky, které bych obdivovala. Ale musím uznat, že tady zahrála svojí roli opravdu dobře a vážně jsem jí tu alkoholovou trosku věřila. Kdybych Gwnyeth neslyšela zpívat už v Glee, byla bych překvapená jak dobře to umí. Konec byl výborný, i když jsem to tak trochu celou dobu čekala. Nemůžu si pomoct ale Garrett Hedlund vypadá v těch vousech příšerně. Nicméně dávám 4* ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Na US. vidieku toto fakt frčí... každí spravní kovboj znat country špivanku, trebars a od Prešoóva... a od Prešoóva... a od Prešoóova v tym poľu, neše še Jánik serdečko moóojo, neše še Jánik na koňu... a za nim idze, a za ním idze atď atď... koho zaujíma alkoholická, psychicky vyšinutá country speváčka tak ruku hore ako G.Paltrow, pretože ta ju doslova žere. 4/10 podobných snímkov je mnoho a tento nie je v poho, tak. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Nashvillu - Tennessee. (Terva)
  • Nejdená se o první film, kde si spolu Garrett Hedlund a Tim McGraw zahráli. Již dříve se sešli během produkce filmu Světla páteční noci (2004). (Aknah)
  • Film získal cenu Zlatý kotouč za nejlepší zvuk. (Terva)

Související novinky

Oscar 2011 - výsledky

Oscar 2011 - výsledky

28.02.2011

Stejně jako každý rok, i letos nám akademici připravili nějaké to překvapení. Letos je ve znamení obrovského neúspěchu Opravdové kuráže, která neproměnila ani jednu z deseti nominací a podobně… (více)

Nominacím na Oscary vládne koktavý král

Nominacím na Oscary vládne koktavý král

26.01.2011

83. udělování Cen Americké filmové akademie proběhne v neděli 27. února. Do té doby můžete tipovat, kdo bude vítězem. A nebude to lehké, letos se v pomyslném pelotonu setkali velmi silní běžci.… (více)

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

17.01.2011

Tak jako každý rok, i letos, nám hollywoodští zahraniční novináři připravili nejedno (ne)příjemné překvapení. Pod letošním moderátorským vedením Rickyho Gervaise se stal neúspěšnějším filmem The… (více)

Královské i sociální Zlaté glóby

Královské i sociální Zlaté glóby

15.12.2010

Osmašedesáté udělování „oscarových předskokanů“ se odehraje v lednu, nominace známe od včerejška. Co se týče počtu nominací, vede britské drama s údajně excelentním Colinem Firthem The King´s Speech… (více)

Reklama

Reklama