Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $100,292,856Tržby Celosvetovo $216,412,265Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,141,778 //počet predaných kusov 134,609Tržby za predaj DVD v USA $12,227,235 //počet predaných kusov 724,622║ Otrasnosť, nuda, sucharina, trápnosť, Američania tápajú strašne v momentálnych(2008-2011) ako že komédiach, Cameron Diaz absolútne za zenitom, by sa mala už niekde schovať, fakt des na ňu pozerať, a toto bol ako že hit?? /5%/ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

K tabuli půjde…, nehlaste se tak vehementně, Apatowe! Tak koho pak dnes vybereme… Vám, Rogene, rovnou píší za pět a klidně si běžte stěžovat za ředitelem ve věci mé zaujatosti. Jen bych vás chtěl upozornit, že já jsem ředitel. Tak třeba.. Kasdan… No, Jan Amos by nad vámi nejásal. Občas se objeví nějaký výkřik z hlušiny, o nekorektnosti by se dalo diskutovat, smíchu rozdáváte jak daňový úřad. Mrcha šla Cameron k pleti (kdyby ji šlo pod nánosem make-upu najít), Veverka byla zralá na odstřel (jestli časem nepošla na otravu šminkami) a Timberlake? Ač jeho hudba člověka zbavuje břímě heterosexuality, má u mě bezvýznamné plus, že se nebojí ze sebe udělat vola (i když při „bezpečném sexu“ to bylo už přes čáru). Nepotěšil jste mě, Kasdane, a ani já vás nepotěším. Píši tři méně.. P.S.: To tělocvikářovo gesto na konci jsem nepochopil. Znamenalo to snad, že si zajdou na dvě zmrzliny..? ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrá komedie, na kterou se mi kvůli Cameron Diaz nechtělo. Nemusím totiž ty usměvavé a pitomoučké panenky, jimiž si vystavěla kariéru. Tady ale za "sexbombu" není = Hurá! Je drzá, vulgární, pochlastávající mrcha, které jde v první řadě o peníze a v druhé řadě o sebe, a kterou bez kruhů pod očima nikdo pěkně dlouho neviděl. Zkrátka ideální neotřelá postava - navíc skvěle zahraná. Ten páreček, který po půlhodině znechuceně odešel z kina, tohle asi nečekal. Ano, většina humoru vychází z konfliktu hrdinky s "normálním" zbytkem světa, ale přistupte na tu hru a budete se bavit. Dočkáte se navíc i povedené scény, kdy učitelka jednomu z žáků vysvětluje, proč o něj jeho vysněná dívka nemá zájem, říká mu to bez příkras, drsně, ale pravdivě. Zamrzelo mě ovšem, že film, který celou dobu kašlal na klišé, skončil tím nejpředvídatelnějším možným koncem. A body ubírám i za zbytečnou a trapnou postelovou scénu. Pro Úču mi z toho vychází slabší čtyři hvězdy, což je vlastně něco jako známka 2-. A za takovou jsem byl vždycky rád. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jednoduchost, některé postavy značně primitivní, zábava nenárnočná, film lehce podprůměrný, znovu bych si ho nepustil. Ale o to jde, tohle se očekává, víckrát si to nikdo stejně nepustí, ale při sledování nudou neusne. Cameron je opravdu zkažená, výuka jí je zcela ukradená, aspoň do chvíle, kdy zjistí, že by z toho mohlo něco kápnout. Co se jazyka týče, nebrali si tvůrci příliš servítky, takže v tomhle ohledu mě (až na pár zbytečných nechutností) potěšili. # příběh 3 | hudba 5 | humor 4 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 5 ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Bad teacher v hlavnej úlohe s bad actress. Cameron Diaz čoraz častejšie dokazuje celkom bez ostychu, že nikdy nedosiahne ani len hereckého náznaku umenia. V americkej akadémii to asi dobre vedia, keď nemá ani jednu nomináciu na Oscara, za to má nejakou chybou výpočtu 4 nominácie na Zlaté glóbusy (novinári sa proste viac pozerajú na jej krivky a to asi stačí). Film je šialeným šliapnutím do kravského lajna a zlá herečka je posadená do zúfalého scenára. Umelo pôsobiacemu filmu musím dať ľudské hodnotenie. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Keď na konci telocvikár podáva hlavnej hrdinke vrece s loptami, chytí ho do ľavej ruky. V nasledujúcom zábere ho však má v pravej. (Johnny.ARN)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama