Reklama

Reklama

Africké kočky: Království odvahy

  • USA African Cats: Kingdom of Courage (více)
Trailer 1

VOD (1)

Sledujte s námi život králů africké savany: Mary, dcera zraněné lvice, která se však nehodlá vzdát; Sity, statečná gepardí samice a matka pěti mláďat a lev Kali, kterého kdysi vyhnala pýcha a jenž se nyní vrací zpět se svými pěti syny. Na pozadí africké savany se stanete svědky srdceryvného soupeření mezi dvěma klany. Kromě toho uvidíte epickou cestu jedné statečné rodiny. Snímek Africké kočky: Království odvahy zachycuje skutečnou lásku, humor a odhodlání majestátních králů savany. Seznámíte se s Marou, dcerou zraněné lvice, která se však nehodlá vzdát; Sitou, statečnou gepardí samicí a matkou pěti mláďat a lvem Kali, kterého kdysi vyhnala pýcha a jenž se nyní rací zpět se svými pěti syny. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Ale jo, hezké :-)

Sice mi přišlo docela divné, že v komentářích v filmu zaznělo, že Kali "vládne" lvicím na severu, ale je mu to málo...

Zajímavá intrika, ale kde ty lvice tedy jsou když se od začátku filmu poflakuje se svými syny savanou? 

Jinak už nějaký ten rok sleduju přírodní dokumenty a tři koťata geparda je tak maximum, co matka dokáže uživit, všech 5 by se stěží dožilo dospělosti. 

Taky by mě zajímalo, jak Kali udržel na uzdě pudy svých synů :-D Běžně ve smečce totiž otec své dospívající syny vypakuje ze smečky ven, protože jsou konkurencí. Pět plně dospělých kocourů by se o několik lvic nedokázalo dělit :-D

JakubAsgard

JakubAsgard (hodnocení, recenze)

jaqubko: Zdarma nevím, zahlédl jsem to celé na YouTube, pokud to ještě nesmazali, nezdálo se to být oficiální. :-)

jaqubko

jaqubko (hodnocení, recenze)

.:Jakub:.: "je to na webu ke stažení" to mi znie ako keby to bolo zdarma, či?

JakubAsgard

JakubAsgard (hodnocení, recenze)

jaqubko: Je to na webu ke stažení...
A k předchozímu tvému dotazu, zaujmout to dokáže. Režisér se podílel na dokumentech BBC takže je to podobně laděné. Jedinou vadou na kráse je místy nevhodný (skoro debilní, či zbytečně "nedokumentární") komentář. Samuel L. Jackson je hlasově v pohodě, ale co mu napsali je místy k smíchu... zlatej David Attenborough. :-/

jaqubko

jaqubko (hodnocení, recenze)

teraz ma zaujíma len jedna vec-dokáže to zaujať aj 17 ročného filmového nadšenca , ktorý už má napozerané seriály ako Život, Zázračná planéta alebo film Domov? alebo je to skôr pre deti keďže to robí Disney?

Reklama

Reklama